Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Emmy (21 gads) 26855673
Ierakstīts
On 3/29/2025 at 5:39 PM, RenarRenar said:

Visur ir par pierakstu. Mediķi un citi speciālisti ņem par pierakstu pēc stundas likmes un ne jau klientam ir tiesības nemaksāt par konsultāciju, jo nepatika atbildes. Ja pakalpojuma sniedzējs ir ieradies un sniedz savu pakalpojumu, tad maksā nolīgto summu. Ja nepatīk, neej vairāk un viss. Leonīds Rusiņš 2, tikko vēl pateici, ka feja tāpat neko neizdarīs fiziski, tāpēc vari apkrāpt viņu, slānīt tādus, tikai slānīt, pēc tādiem arī pārējiem klientiem ir grūtāk ar fejām, jo neuzticas nekam. @Lana Deina gan jau zina ntos stāstus.

Tu vēl neko nesaproti, ja tu atnāci uz stundu pie fejas un uz stundu paliki, bet nepatika kā viņa kunkst tad ja maksā tomēr, ne par to stāsts, bet kas lielākoties notiek ir šis, ierodies uz stundu, pēc 5 min vālēšanas šī jau liek manīt ka laiks beigt. To nevar šo nevar utt. Stundu paņēmu tad esi gatava ka stundu tevi vālēs 😂 nu prakse tā nav bet uz to jābūt gatavai. Masāža kas ir stunda ir stunda nevis noģērbšanās duša un sagerbsanas. Realitāte ir kad pamase pusstundu parausta 5 min un tinies, un ja pasarg dievs pa 5 min nebeigs tad sāk skatities greizu aci. Ja es pie daktera aiziešu uz pusstundas konsultāciju un pēc 10 min liks manīt ka viņam laika nav tad es nemaksāju un viss!!! Es vēlreiz atkārtoju laba restorānā naudu uz priekšu neņem tapec ka riska ka nemaksās ir tuvu 0!!! Ar šmarām tā nav!!! Un stingri iesaku pasūtīt visas tādas tālāk. Nekad nekas labs no tādām nav. Pati labākā pieredze ar tām kas neņem uz priekšu. Viņas zin kā samaksās un ja viens no 100 nemaksā nu pofig vinai

Viņai ir labs garīgais aizies iedzert vīna glāzi un viss

On 3/29/2025 at 5:41 PM, Deina Lana said:

Vispār pastāv tādas maukas pie mums,kas no klienta,kuru pirmo reizi redz,un vēl ar tādu nahalīgi- bravūrīgu attieksmi neņems pa priekšu samaksu? Nezinu cik aprobežotaj jābūt,lai vispār pieņiemtu kaut ko tādu. Mauka tur sūkās,lēkās uz viņa,masēs.A tur beigās- ne tā izdevies,ne tā atsūkāji,ne tā kungam paklanijes,dvielis pa mazu,a tev vēl saknes apaugušas jau pa 0.5 cm,un seja procesa laikā kaut kā ne tā saviebās- koroče huj es tv maksāšu.

Vīt na galīgi bravūrīgi attieksme tev ir, ja ir tādas viņam tā nodarbe ka izklaide ir. Ar pareizo attieksmi visi 99% maksā un neraustās ka tu

On 3/29/2025 at 5:51 PM, Deina Lana said:

No savas pieredzes,noteikti nav. Ja nu pāris tādus gudriniekus pa durvīm metu ārā,paralēli zvanot policijai,ka pie manīm dzīvoklī vecis,kas negrib iet prom un cenšas izvarot.Par prostitūciju nav nekāda atbildība tagad pie mums.Galvanais lai nav grupa,lai klientam nebūtu mazāk pa 25,un jābūt vismaz 100m attālumā no skolas,bērnudārza vai baznīcas.Tādeļ lai tik sauc mentus sievietes,izpisīs ohuievšo veči.

Ir tev īres līgumam jābūt un nodokļus samaksā, doma ka esi labāka par citiem ka nodokļus var nemaksāt??? 

On 3/29/2025 at 6:17 PM, Blondy said:

Kāpēc javelkas pie pērkamam sievietēm , ja tik sudigi , kā tu izteicies “ šmarām”? . Meklē bezmaksas variantu un nebūs jāskaita sekundes un rēķināt tāmi 😊 

Es aizvelkos bet pēc attieksmes maucu prom, ja nepatīk. Doma ka man pie visām jāpaliek obligāti? Palieku kuram OK attieksme. Ja dažreiz atrodu bezmaksas variantu arī. 

Emmy (21 gads) 26855673
Ierakstīts
3 minutes ago, RenarRenar said:

Nē, maksa ir par pierakstu un nauda uz priekšu ir normāli par atvēlēto laiku, nevis par to, ka tev noteikti patiks. Ja nepatīk, neej vairāk, bet jāsamaksā ir. Atsēdējuši gaiļi iet apkrāpt mazas prostitūtas, tāpēc viņi arī pa dzīvi un būri ir gaiļi. Kārtējais profils, kas izveidots nesen un savu gaiļa loģiku te potē, maini gan jau ntos tel.nr., lai arī neatpazīst, kad sazinies. @Blondy un @Moderator jums nākamais loha kandidāts monitorēšanai.

Kura vieta ir maksā par pierakstu nevis kas apsolīts? Tā te visas sāk darīt un viņam nospļauties par kvalitāti. Es nevienai šmarai uz priekšu neesmu devis ir prasīts bet es pateicu ne kad būs izdarīts. Un viss ja prasa uz priekšu tad ir kas nemaksā un nemaksā nevis tāpēc ka pidars bet tāpēc ka huina ir. Cik bieži labos restorānos nemaksā?? Tuvu 0%

Neviens neraustās 

Jo nav iemesla 

Emmy (21 gads) 26855673
Ierakstīts
On 2/4/2025 at 8:32 PM, celtnieks1990 said:

Emmy (21 gads) 26855673

Pieņem Pērnavas iela

Maza auguma jauna(gadi varētu atbilst) kopta blondīne ar lielām krūtīm. Tas arī ir viss kas tur ir labs.

Jau sākumā attieksme nekāda. Še dvielis ej uz dušu man te jau raksta citi. Iznākot no dušas sapratu jau oa nebūs labi bet paliku jo nu pliks jau stāvēju pie gultas malas.

Tālāk sākās mana sliktāka pieredze pie fejas kāda var būt.

Masāža ir pilnīga 0. No vārda tiešām pilnīga 0. Principā uz rokām uzlika kaut kādu zapti un 20 sekundes  parīvēja muguru. Varbūt pat 20 sek nebija.

Pēc tam jautāja vai grib orālo. Jā ok gribu. Tad tieši 10 sek kaut ko mēģināja un atmeta ar roku. Domāju nu labi vismaz izpurināšu. Aha kā tad. Piedāvā tikai no muguras un visu laiku čīkst ne tik stipri man sāp nedari tā tu jau beidzi cik vēl ilgi man jau apnika u.t.t 

Un šis viss tiešām nav pārspīlēti. Šie bija mani viss sliktāk atstātie 60 eiro par 30min. Pa lielam kādam 30min labi ja 15min tur pabiju ar divām dušām kopā skaitot. 

Īsumā nu neejam pie šīs lai sāk padomāt par attieksmi. Nauda ir janopelna jebkurā profesijā. 

Screenshot_20250204_202854_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250204_202905_Samsung Internet.jpg

Es būtu tā darījis pēc orālā pasākumu beidzis saiskaitijis tami

1 sekunde ir 3.3 centi

Masāža 20 sekundes plus orālā cik tur 10 ja?  30 sekundes kopa nu 99 centi

Ja tāme nepatīk var sūdzēt tiesā 

Kamēr jūs tādi tupiras  nekas nemainās es ne tikai runāju tā ar daru vienkārši par huinu nemaksāju un viss tu esi vecis vai ne? Ko tā 21g smara izdarīs tev vecim? Neko!!!! 

Pirmkart naudu nekad uz priekšu 

Nekad!!!! Otrkārt ja huina aprēķini taksi pēc laika un pis prom

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.