Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Elīna xx amgb***@inbox.lv
Ierakstīts
pirms 11 stundām, Blondy teica:

Jebkura apreibinošās vielas ir bīstamas, ja ir pārdozētas. Nevar nodalīt vieglas, smagas . Cilvēks var būt laimigs, ja viņa organisms ir tik stiprs, ka var sevi kontrolēt un neaiziet tik tālu , ka paliek no tam atkarīgs . Es nerunāšu par heroīnu un citam vielām, kuras dur vēnās. Mēs neesam svētie , katrs mēs esam kaut ko pamēģinājis sava dzīve . Un tie, kas uzskata, ka alkohols nav narkotika jeb apreibinošā viela, negribētu piekrist . Alkohols ir vienīgā viela, kura Latvijā ir legāla un mums varbūt tāpēc šķiet, ka tā nav kaitīga . Es pati uzskatu, ka jebkura viela nav kaitīga , ja to vari kontrolēt un vari pateikt smadzenēm STOP. Cits var iedzer paris vīna vai degvīna glāzi un viņam ar to pietiek, jo mērķis ir relaksēties un justies labi. Bet diemzel , katram organisms ir savādāks un daudzi nejūt robežu un nespēj apstāties un veido atkarību Tāpat kokains , kurš dod momentālu enerģiju un prāta skaidrību , kas mazas devās pat ir noderīgs. Marihuāna smēķēšana un citas vielas, kas dod eiforiju, kas dod labsajūtu . Bēdu ieleja sākās, kad organisms nespēj cīnīties un nemāk vairs kontrolēt devu daudzumu . Tāpēc es nevaru apgalvot , ka ir vieglas vielas un ir smagas . Vienam liekas, ka marihuāna smēķēšana ir viegla, citam ir tik smaga, kad organisms saindējas . Citam liekas, ka amfetamīns , kokains ir viegla narkotika, jo organisms jūt robežas , citam ir tik smagas sekas, ka nespēj apstāties . 
Mans viedoklis , ka mazām devām ir pat noderīgs , jo tas palīdz cilvēkam noņemt spriedzi , jo cilvēks dzīvojot stresa , var kaitēt veselībai - veidojas kuņģa čūlas , audzēji , psiholoģiskas problēmas . Bet no otras puses tas ir milzīgs risks un staigā uz asmeņa ,jo cilvēks bieži neapzinās to, ka organisms nav tik stiprs, lai neieslīgtu postošā atkarībā.

Lai jums  saulainas , seksīgas brīvdienas ! Man šķiet visnekaitīgākā narkotika ir sekss , jo var lietot lielās devās 😊un to jums novēu😇

Es tev piekrītu. Vienreiz mūžā kaut ko pīpēju, bija jautri, bet atkarība neiestājās. Lūk, ar alc man ir problēma.

Link to post
Julija 39 Puh
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 19. maijs - Iemesls nav norādīts
On 17.05.2023. at 10:51, Blondy teica:

Ļoti ceru, ka jūs nedrazat visu , kas kustas .

Es gan to daru, kad ļoti gribās. Izņemot vīriešus, TS un citādi orientētus.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
pirms 2 minūtēm, Blondy teica:

Tāda gadījumā ir jautājums , kāpēc ir jāpaliek ar piedzērušos , neadekvātu vīrieti ( kā Tu saki, varbūt bijušais cietumnieks , vai zem narkotikām - to uzreiz var rerzet , ) nolaistā viesnīcā  , smirdīga numuriņa , piedevām virietis  jau no sākuma čakareja ar naudu . 
Es negribēju pacelt šo jautājumu, jo katra meitene izvēlas , ar ko tiekas . Bet es neredzu jegu - tā riskēt, apkalpot alkohola reibumā  vīrieti, redzat, ka nav adekvāts ,  un pēc tam baidīties par savu drošību un veselību. 
Mīļās meitenes , vai tiešām tā nauda ir vērta ? Sargājiet sevi, redzat , ka klients alkohola reibuma  , esat viņa teritorijā,  apgriezties un ejat prom .

Es ļoti ceru, ka šis gadījums,  liks aizdomāties un izvērtēsiet ar ko jūs tiekaties . 

Ļoti parezi pateikts!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 28.04.2023. at 18:02, Blondy teica:

Nevajag aiziet galējības . Man, paldies Dievam , man nav bijušas tādas situācijas . Par vīriešiem, ar kuriem tikusies un tiekos ,  varu pateikt tikai labus vārdus . Arī naudu neesmu prasīju uz priekšu , izņemot pāris gadījumi, ka bija aizdomas , ka grib mani apkrāpt . 

Bet meitenes situācijā , man nav pamats viņai neticēt . Konkrētais virietis vins jau no paša sākuma zināja, ka vins meitenei nemaksās , jo čakaresanas  ar bankomātu jau tas liecināja . Esmu pārliecināta, ka meitene nebija pirmā, ar kuru vins ta ir izdarījis . Kāpēc tad neņem tindera meiteni , bet pērkamu meiteni ? Ar tindera meiteni nevarēs izmantot seksuāli ka gribēs.   Protams , labāk paņemt naivu pērkamu meiteni, ko tad viņa var izdarīt , mauka neies nekur sūdzēties . Ļoti ceru, ka vins uzrausies ne uz tās meitenes , ka viņu parmacis uz visu mūžu. 
Es saprotu , ka var būt gadījumi, ka jūs esat neapmierināti par meiteni , bet tad arī jāpasaka  uzreiz , ka nav tas , ko gribējāt un ejat prom.  Nevis , kā jūs , sākat , izšaut riekstus , izmantojar seksuāli  meiteni , beigas izdomāt, ka tomēr man kaut ka neapmierināja  un nesamaksāšu. Tā ir cūcība un tas nav virietis . 

Es tev saku pateicības vārdus. Bučas!

Link to post
Real MILF ALINA
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 14. janvāris - Iemesls nav norādīts
pirms 9 minūtēm, babniks teica:

Par anālo nejautāt, bet atnākot mēģināt tur ielikt. Alina protams pretosies, bet tas ir kā teātris no viņas puses :DD

Mēģināji, bet iznāca teātris

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Ļoha, tev pašam ar sevi grūti sadzīvot nav? Jau kuro gadu mal vienu un to pašu. Nomaini plati vienreiz...

 

Ja vīrietis ir adekvāts, jauks un visās citās ziņās foršs viņam nebūs problēmu atrast normālu meiteni Rīgā. Ja nesanāk tad jau jāsāk domāt, ka problēma ir vīrietī nevis apkārt esošjās sievietēs.

Heida. Diemžēl ar tādiem ir jārēķinās. Idiņi ir pilna pasaule. Darbs ir grūts, bet atbildīgs.
Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Sēžu un domāju, vai tvaika ielā ir pieslēgts bezmaksas wifi? Pēdējo nedēļu kautkāds murgs. +37120478394 zvana, itkā no Jelgavas, lūdzās lai satiekamies divpadsmitos naktī, ātrāk nevarot jo neesot no Rīgas. Skaidroju ka tik vēlu satikšanās laiks man nepatīk. Beigās nsskaitāmas sms līdz piekritu satikties. Beigās vēl laiku pārlika uz vieniem naktī. Sēžu gaidu gaidu gaidu-nav ne zvana ne paša. 1.30 zvanu šim, bet šis esot pārdomājis un tomēr negribot. Nu bļin, veči, jums neliekas ka ir jābrīdina?

 

+37120272635 nākošais indivīds, sarunājam laiku konkrētu. Konkrētajā laikā nav! Zvanu, jautāju vai būsi, bet atbilde-ai, nē, tālu jābrauc... Bļin, pabrīdināt nevajag?

 

Tālāk, +37126283335 sarunājam laiku un vietu. Norādītajā laikā ir klāt, es kavēju minūti, kad esmu klāt, indivīds paiet man garām izliekoties ka neesot tas ar ko ir norunāta tikšanās. Telefonu neceļ, bļin, es neesmu nauda lai visiem patiktu, bet tad tā arī vari pateikt "sorry, nebūs!" Vai sms atrakstīt, bet tā vnk pazust nav normāli.

Saprotu tavu sāpi, bet idiņi ir pilna pasaule. Ar to ir rēķinās

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.