Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dana 29196698
Ierakstīts

Ir būts kaut kad nesen. Pats process visnotaļ ok, bet meitenes ķermeņa uzbūve, manuprāt, ir krietni pereborā. Pat nezinu, vai redzētais ir sportiska miesasbūve vai jau robežojas ar anoreksiju. Mani visu laiku nepameta sajūta par 2.variantu. Kas bijuši, saprot par ko runāju. Bet gaumes dažādas. 

Pērkama Sieviete Pārim?
Ierakstīts

Varbūt ir gribu.lv, hvz. Prosto ienāca prātā doma painteresēties šeit, jo šeit ir visuzinošie portāla lietotāji. :D Bet paldies par ideju. P.S. Nē, vientuļie vīrieši nemaskējas. Ir reāla mīļākā, kura grib izjust sievietes glāstus, bet negrib pati apmierināt to otru sievieti, tāpēc pat izskata pērkamās sievietes variantu. Čiki piki un viss, bez saistībām, bez puķēm un bez telefona zvaniem pēc tam. Nu tā kaut kā, īsā versija. :)

Pērkama Sieviete Pārim?
Ierakstīts

Interesē vai "tirgū" ir pieejama kāda sieviete, kas būtu gatava apmierināt pāri, tb gan sievieti, gan vīrieti? Ir tā, ka pāra sieviete grib izjust sievietes glāstus un pec tam arī pavērot kā tiek apmierināts vīrietis. Jā, mazliet dìvaini, bet tādi tie sapnīši ir. Ja ir idejas, kur tādu dabūt, lūdzu, PM. :)

Lelde 25338664
Ierakstīts

Nepamēģināsi - neuzzināsi! :) Es te kādu laiku atpakaļ tiku pie vienas ļoooti ok masieres, kas tipa arī tikai ar pastāvīgajiem strādā. Sāku ar pieklājīgu saraksti e-pastā, tur baigi nerāvos pie viņas un lēnā garā sačatojām, ka viņa neiebilda mani pieņemt. Esmu jau bijis pāris reizes. Tiesa gan, darbināties neļaujas, viss pārējais man ļoti patīk. :)

Linducis 28929964
Ierakstīts

Nezinu, kas ir Helēna no Maskavas 68, bet Linducis šajā biznesā esot tipa nesen. Kādi 3 mēneši, varbūt pusgads. Jauna, simpātiska, draudzīga blonģinka. Uz laiku īpaši neskatās, nesteidzina. Augums labs, dupsis vispār zelts. Tiesa gan, krūtis nelielas, bet ir kam tādas patīk. Man patiktu lielākas. Masāža - nekas īpašs, tāda paglaudīšana vien bija, bet es saprotu, nav jau "sporta" masāža. :) Dzīvoklis ok, duša arī, bet diezgan šauri. Dvielis tīrs, gultas veļa arī. Dzīvoklī bija bik piepīpēts, bet netraucēja, tas mans nepīpētāja deguns laikam uzreiz sajuta. Sazvanīt grūti, bet iespējami. Par kurināšanos... kas runā, tas sarunā, manuprāt. Par papildus samaksu, protams. Varētu būt, ka ir feiskontrols, ja nepatiksi, kurināšanās nebūs, būs jāiztiek ar HJ. Esot arī draudzene, bet par to neko sīkāk nezinu, tik to, ka esot mazāka augumā. Linducim ap 170-175 cm varētu būt. Ķer kas var, bet lūgums nesabojāt. :)

Vecrīga?! Attention!
Ierakstīts

Nezinu, cik tur patiesība vai nē, bet feisītī uzgāju šādu ierakstu.

https://www.facebook.com/lapulja.kiss/posts/1554883844837860

Spriežot pēc autores profila, tas man atgādina kaut kādu nežēlīgu konkurences cīņu vai citu iemeslu šādam postam, bet nu katrs pats izdara secinājumus un pieņem lēmumus. ;)

Varbūt kāds ir bijis un ir kāds komentārs?

post-8713-0-67852800-1455199296_thumb.jpg

post-8713-0-61842300-1455199312_thumb.jpg

post-8713-0-95801500-1455199338_thumb.jpg

post-8713-0-93137700-1455199355_thumb.jpg

post-8713-0-06658400-1455199368_thumb.jpg

post-8713-0-18967000-1455199378_thumb.jpg

post-8713-0-20037800-1455199390_thumb.jpg

Nebus Gadijuma Jauns Bordelis Riga?
Ierakstīts

Maskavas iela 32,(pie Jēzusbaznīcas ielas), neliels hotelis.

Attiecīgi nevar piesieties ne par dzīvokli (dzīvokļiem ir virkne ierobežojumu), ne par bordeli.

Domāju, ka strādā individuāli (.t.i. nepiedācā Castingu). lai nepiesietos par bordeli.

Hoteļa administrācija vienmēr var pateikt - ko tad lai mēs darām, ja klientam nāk ciemiņi? :)

Tur uz ieejas durvīm ar sarkaniem burtiem ir rakstīts "Flirt" un mazliet zemāk "Bar&Lounge". Turklāt ieejas durvis ir ar necaurredzamiem (no iekšpuses aizlīmētiem?) stikliem. Normāls nosaukums. Pats neesmu bijis, bet secinājumus izdariet paši. :D

Starp Krūtīm (Titjob)
Ierakstīts

Larisa Siguldā. Varēsi ij mākslīgo viņai vāverē ielikt, ij mengu starp pupiem paberzēt. Sexu tipa nepiedāvā, bet domāju, ka neatteiktu, ja vien būsi "normāls". Man nebija mērķis viņai iespraust, mani interesēja masāža. Tiesa gan - masāža bija tāda so so. Neiebilda pret diviem šāvieniem. Krūšu izmērs varētu vilkt uz D.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.