Da lai aizrijās ar to nenopelnīto naudu, kā mēs varam viņas sodīt neiet pie tādām, tapēc ir šāds forums, kas izlasīs neies, tapēc mēs dalamies ar pieredzi, lai kāda tā būtu.
Es domāju, ka viņai vienalga par šīm atsauksmēm, pie viņas tāpat kāds vienmēr ies, jo ne visi lasa šīs atsauksmes un piedāvājums Latvijā nav tik liels,tāpēc viņai vienmēr būs klienti
Nu paņem atpakaļ pusi naudas, ja līdz galam negrib visu atstrādāt, tā nauda jau turpat dzīvoklī ir, nav jau tā, ka pēc samaksas tā nauda uzreiz ofshoros tiek palaista. 😄
Es nesaprotu, kāpēc jūs neprasat naudu atpakaļ un neejat prom, ja meitene par visu čīkst un neko negrib darīt? Jūs pie citiem pakalpoju sniedzējiem ejot arī sevi ļaujat tā čakarēt?
Par tām vairuma slimajām fantāzijām runājot, domāju, ka liela daļa ieraugot foto vienkārši saprot, ka meitene neatbilst cenai, kuru viņa sev ir uzlikusi. Ja meitene prasa 150eur par tikšanos, tad es arī sagaidu, ka viņa izskatīsies labāk par to ko klubā varu pa velti sakoļīt..
Smieklīgi ka viņa dara viss kaut ko, tikai iedodat pareizo ciparu, ar vai bez preža pilnigi pie kājas..
Tēlo un stāsta, ka ir baigā pareizā un savos portālos raksta ka netiekas, bet īstenībā tur ir oj oj, un šaubos ka visi kas viņu tur pisina bez prežiem ir bijuši baigie veselīgie. 😬
Protams, ka pupi ielikti, zobi slaboti, viss pa skaisto, jo ir tādi kas arī maksā par stundu 300€
Bet nu tas klāsts ir liels un daudz iespējas, so yeah, domājat paši.
Tieši tā, izskatās labi, bet pisās ar visiem bez gumijas. Nav baigā vēlme riskēt.
Jockey nepatika, 80eur par 20min deju, kur nedrīkst dejotājai pieskarties.
Paņēmu divas privātās dejas, vienu galda deju. Kopā par ieeju, dzērieniem, dejām samaksāju ap 250eur. Vislabāk privātās dejas man patīk ārzemēs sexshop, tur 20-30eur par deju, bet var aiztikt utt.. Polijā par piemaksu var sarunāt extras.
Inspektors Caps, ja sieviete ir kopta, tīrīga un rūpējas par sevi, tad viņa arī par veselību domā un pārbaudas.. Pat ja kaut ko saķer, tad ārstē.. Uz lienes ielas es domāju, ka tur jau visas slimības ielaistas pēdējās stadijās..
Zherebets22, Tu laikam tikai ar apakšējo galviņu domā, kāds jau rakstīja, ka narkomāne no Lienes ielas rajona.. Vispār biedē tie, kas pie tādām iet, pēc tam tas zarazas citām savām mīļākajām pielaiž...
Esmu vairākas reizes uz striptīzu tur. 20eur 2 dziesmas + piedāvā pieskarties, tad vēl tik pat vai vairāk jāpiemaksā.. Varšavā gan smukas meitenes šajos salonos un pašas visu piedāvā, pat var pēc darba uzaicināt uz viesnīcu..
Ierakstīts
Es domāju, ka viņai vienalga par šīm atsauksmēm, pie viņas tāpat kāds vienmēr ies, jo ne visi lasa šīs atsauksmes un piedāvājums Latvijā nav tik liels,tāpēc viņai vienmēr būs klienti