Испытайте полное расслабление и растворитесь в наслаждении, попробовав расслабляющий массаж с использованием натуральных масел, после которого вы почувствуете необыкновенную легкость . Длительность массажа 1 час. Бесплатная парковка. Я являюсь сертифицированной массажисткой.
ss.lv
Es noteikti balsoju pret šādiem noteikumiem. Erotiskās masāžas sadaļa, manuprāt, ir vispopulārākā šeit un tur puse apspriesto meiteņu ir no ss lv. Pāris tapešu līmētājas, kas ceļ paniku, vienkārši negrib, lai citi zinātu, ka par naudu ir gatavas arī paņemt aiz vaiga, bet labprāt to dara.
Mazākais no visiem ļaunumiem varētu būt tas, ka google šo sadaļu nespētu atrast.
Atrodas tagad Katoļu ielā, bet nesatraucieties, vieta nemaz nav tik slikta.
Bezmaksas autostāvvieta parka malā, renovēta ēka, dzīvoklītis nav pārāk karsts, bet guļamistabā bija pietiekami silti. Viens liels mīnuss - jāmazgājas vannā bez aizkariem, man kā kārtību mīlošam, traucēja tas, ka pielēju visu vannasistabu.
Meitene ļoti laba, bet nav nekāda supermodele. varētu būt ap 30 gadiem.
Masāža gultā, kā Annai, Vanesai, Džoulijai vai Milānai - visas vienā grozā liekamas. Krūšu izmērs ir starp Džouliju un Vanesu, krūtis masāžas laikā izmanto.
Sabiju tur kādas 50 minūtes ar dušām - 50EUR, par ekstrām nevaicāju, neinteresē.
Kopā novērtējums mūsu drūmajiem laikiem kādi 8/10.
Dzolija un Milana, manuprāt, šajā jomā visu dara pietiekoši labi. Bija vēl, bet vairs nestrādā. Julja no Čaka arī bija puslīdz ok, tikai vairs nepiedāvā tikai masāžu. Man personiski neko vairāk no masāžas pie šīm dāmām neprasījās.
Atrodas Juglā netālu no LSPA, biroju ēkā. Tas arī maziņš mīnusiņš, ejot caur gaiteni visur stikloti logi, sēž meitenes, klabina ekseli un skatās - "tā šitas arī pie Ingrīdas", bet nu nav jau tas gaitenis arī tik garš...
Telpas ir pašauras, it īpaši duša, bet tā viss tīrs un ir pat ļoti ok. Dvielīši arī tīri, viens pirms un viens pēc masāžas.
Meitene arī ir smuka, gan rāmis, gan sejiņa, silikona pupi un apaļš dupsis, nav nekāda liekā svara.
Prasīja kādu masāžu gribu, teicu ka relaksējošo, to arī saņēmu. Kopumā jāsaka ka ir pat ļoti labi. Erotiskajā daļā pupus pačamdīt arī iedeva. Kas priecē, ka pasākums nebija 1/2 stunda, bet gan visa stunda.
Žēl jau bija rakstīt atsauksmi, bet nu bez šī foruma nezinu vai būtu pie viņas gājis un jau ir diezgan grūti viņu sazvanīt.
Ierakstīts
Nē, bļadj, jāataudzē bize un tajā jāiedirš, lai dzintara krelles būtu.
Mani fascinē šitie frukti - Tu pats gribētu spalvainu ānusu ar dzintara krellēm laizīt?