Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Bella Touch Spa masāža, 208944**
Ierakstīts

Ta ka masāžas tēma man iepatīkas, būš neliels rezume par tikšanos.

Pieņem ka jau minēts dzīvoklī Jauna Teikā. Ar parkingu problēmu nav. Pieņem pie pieraksta, cik saprotu ne katru dienu un no kādiem 12:00 līdž 19:00.

Satīka simpatiska blondīne. Augstāk pievienota bilde liekas nav viņas, vai taisīta kādu laiku atpakaļ, bet frizura līdzīga un jtagad izskatās mazliet apaļigāka.. Gadi 35-40 (man ar to vecuma noteikšanu ir problēmas). Ir neliels vederiņs bet ņemot vera ka tomēr masaža, nekas kritisks. Krutis, lielas, naturalas. Kāds 3 izmērs.

Duša ar lielo dvieli un talāk uz pasakuma norisēs vietu. Mase uz matrača. Relaks atmosfera. Muzika, sveces. 

Uzreiz uzsākot masažu, pilnība atkailinas.

Vēletos piebilst ka īštabā stav  iekarta dvieļu, eļļas un akmeņu uzsildīšanai. (ja viena momenta uzlīka uz muguras karstus akmeņus)

Masaža man patika. Bija gan specīga muguras/kaju masaža, gan patikama erotiska daļā. Bija gan pabraukšana ar ķermeni, gan pieskarieni masažas laika, gan titfuck. Nobeuguma pagriezas ar dupsi pret seju, un tur jau finišeju. Aiztīkt ļaus visu.

Visdrizāk pec kāda laiciņa atkartošu.

Zaudejums 12 sarkanie.

Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 14. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 14. februāris - Iemesls nav norādīts
11 минут назад, LVA сказал:

Tev jau apaliga ir...🤣🤣🤣

Tapec jau staiga apkart....🤣🤣🤣

Kauns 🤣🤣🤣

Tu tak Esi maksatajs ...ja sieva slikta...🤣🤣🤣🤣

Tev tak sieva tada apaliga ka jastaiga apjart...

Zel ka apreceji tadu smurguli..🤣🤣🤣

Kas ir bijis pie Liennas visi var pateukt ka figura ļoti 

Ok ok. Nah tu man arī privatā to hujņu spamo?:D

@Moderator ka Jums klājas?;)

Ierakstīts
35 минут назад, LVA сказал:

Reāli liekas ka daudziem  sievas ir reali nekādas...

Cik apmeklēju Liennu viss ir super... 

Latvieši jau ir jēriņi jo nedabū mājas reālu sievietes figūru..

Piekrītu visam ka šeit ir Top leģenda..

Smirdēji vienmēr smaržo nelabi . 🤣🤣🤣

Uffff. Izskatās trapiju. Бабуль, расслабь булки. Sanāk arī esi hujeva sieva. Vai nu pašam sudīga sieva pec tava logikas, ja neesi Lienna😁

Ierakstīts
27 минут назад, LVA сказал:

Šodien pabūts. Romantiska atmosfēra.

Tiešām jaunās nobāl ar savu augumu.

Daudzas var apskausts.

Figūra super🤩

Interesants profils. Daudzas tēmas vienkarši kaut kadu hujņu ierakstīja, un tikai šaja tēmā 4 atsauksmes ar to cik viss super. Pašreklama? Neeee

Elis (27) 26022297 ( 26912698 )
Ierakstīts

Atvērot sev eromasažas pasauli, kādu laiku atpakaļ izdomaju apciemot arī šo jauku būtni. Īstenība tas pasakums ir padārgs, bet personīgi man ļoti patīka, un neatstāja pazaudētas naudas sajūtu. Meitene jauka, ar ļoti labu figuru. Nelieli dabīgi pupi un formīgs dibens. Pati masaža 9/10. No tam meitenem kuras paspēju apciemot vieno no īlgākam ero dāļam.

+ par lielu eļļas daudzumu. 

Ierakstīts

Ta ka simts un viena lapa ar pretrunīgo informāciju, vēletos precizēt dažas njuansea.

1. Ka tur beigu beigas ir, jau granny vai tomēr normāla milfa?

2. Krutis saprotu ka lielas, bet nav spaniela ausis?

3. Cik saprotu dabujams pilns komplekts, nevis tikai masaža?

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
1 час назад, ANAKONDA сказал:

Runa gāja par to, ka ja Tu kaut kādā veidā seko manam IG, FB un OF, utt., tas nekādi neattiecas uz masāžu, kuru piedāvāju. Tāpēc pieminēt manas privātās lietas šajā topikā ir lieki. Klientiem būtu jāciena mana privātā telpa. Tāpat kā es cienu klientu privātumu.

Masāžu piedāvāju relaksējošo. Daru to ar prieku, jo nedaru to ko nevēlos. Mīlestība un saudzīga attieksme pret sevi, ļauj dāvāt pozitīvu baudu klientiem daudzu gadu garumā☺️

OF? Interesanti:)

205726**
Ierakstīts

Bļe džeki ja jūs rakstāt to, kas reali netiek piedavāts, tas ir reāli tizli. Pēc tam meitenei reāli visādi losi kas neuztvēr sarkasmu, sāk piedavāt atsūkāt un palaizīt... Varbūt mazliet vairāk cieņas?

Bella Touch Spa masāža, 208944**
Ierakstīts
15 часов назад, gintsrudzitis сказал:

Biju kadus 2 menesus atpakal,viss patika…

pieņemšana tākā pilī…

lokacija man patika jaunā Teika,dzivoklis plašš liels,duša liela dvielis smarzigs viss forši

masaza laba erotiska daļa ari laba.!

pirms un pec masazas piedavaja udeni tadu sitadu končas utt..

Riga tada otra vel mav gadijusies vismaz man.. 

vai iesu vēl nezinu.. drusciņ par dàrgu.,bet izmeginat vajadzeja

Pilnība atkailinas? Aiztikt var?

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
1 час назад, ANAKONDA сказал:

Hey, kovid laikā man bija pilnīgi cits darbs, un masāžu es varēju veikt vienu nedēļā, priekam. Papļāpāt un nesteigties)) Kā uz ko tādu var orientēties un salīdzināt? 

Jebkurš kvalitatīvs pakalpojums agri vai vēlu kļūst par skaistu konvejieri, tiek izstrādāta sava tehnika un iekļaušanās laikā. 

Par soc tīkliem, es varu publicēt, ka man patīk sado mazo, bet tas nenozīmē, ka klientus masāžas laikā pieslēdzu ar roku dzelžiem un situ🤣

Kad runa gaja par putniem galvā, es jau padomaju - folijas cepurite un citplanietieši, bet šeid tikai BDSM. Nu tie jau nav putni, ka teica viena filmā - каждый кончает как может😁

Masāža SS, 29440914
Ierakstīts
4 минуты назад, Sergejs1980 сказал:

Da labi😂?

nu tak ta ir Samira kas pieņema Dzirnavu/Slokas ielas krustojuma. Un īstenība to lietu viņa pieprota. Ka tagad atceros, sagaidīja krusturi un dzinsa šortos. Īlgi taisīja bj, un kad prasīju varbūt laiks pariet pie aktivāka sporta veida, man atbildeja - "Kuda speshish, vremja ewe mnogo. Kaifui"

24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts

Tā pirms mana virziena lidos sūdi, vēlētos pateikt ka uzmanīgi izlasiju temu un līdz galam nihuja nesaprātu. Varbūt kāds var atbildēt uz vienkaršiem jautājumiem:

Mase kaila?

Aiztikt var?

Vai tur ir body to body? (vienkarša valoda pabraukāt ar pupiem pa ķermeni)

Paldies!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.