Nu, bļin, viņš te tagad sēž un gaida, lai kāds viņa vietā aiziet un notestē, un katru dienu pārjautās Ja Tevi tas tik ļoti interesē, aizej pats, un uzraksti atsauksmi, kur problēma?
Pacelšu tēmu atkal, pašam šodien darīšanas Imantā. Ir kāds normāls variants seksam parādījies? Tantuki jau ir, bet mani interesē meitenes ar reālo vecumu līdz 30, nu, OK - maza astīte jau var būt, ja REĀLAIS vecums Ļaunākajā gadījumā der arī tā saucamā masāža ar rokdarbu nobeigumu, ja nu galīgi nekas cits nav... Jeb viss pa vecam - Toričelli savu roku pielicis?
Kur Tu te redzi dalīšanos ar pieredzi? Dalīšanās ar pieredzi ir - dāma, telefons, kur atrodas, ko piedāvā un cik maksā, un cik labs tas pasākums izvērtās, iesaka citiem, vai nē. A šite - iešķūrēja kaut kādai masierei, kura pieņem kaut kur, 5 sotakus, un viņa vija ar mieru seksot? Vot, pizģec, gadsimta pasākums, nekad to nebūtu varējis i iedomāties! Jūtos īsteni bagātinājis savas zināšanas.
Man pie aizdomīgajām, jo bija kādi numuri seši ar aizmālētām sejām, līdzīgu sludinājuma stilu un meila veidošanas manieri. Tāpēc šobrīd nogaidīšanas un informācijas ievākšanas stadijā...
Nē. Acīs gan iekrita vēl 2013. Sākumā šķita stulbi tie teksti sludinājumā par iepriekšēju pierakstu (tas man neder). Pēc tam atsauksmes - nu tā, so, so... Šobrīd ir sarakstā, ka varētu apmeklēt, ja tai pusē sanāktu maisīties, ja citi varianti nesanāk, utt. ...
"minets, kuniulings, at visi pilda vienu funkciju" - nu, zin, ar tām funkcijām te jābūt uzmanīgam. Minets jau arī - var dot mutē, un ņemt mutē, nosaukums viens. Ja Tev viss vienalga, tad jau pofig, bet savādāk...
Sludinās kā Lana (29), Vita (25), Eva (30) un pie tāda tupuma vēl "Zem 100E neko nepiedāvāju..." \m/\m/ - man jau ar šito pietika, lai blaklistā iemestu
Ierakstīts
Mammīt mīļo, "takš" nu nav nekāds jaunvārds... bet nav ko Endzelīnus mētāt