Ha, tātad Elva tagad ir kopā ar Vanesu un Annu? Nu feins trio!:) Kas zin varbūt viņas tagad piedāvā arī 6 roku masāžu varētu masēt gan klientu gan viena otru... vismaz būt kaut kas jauns... Meitenes padomājiet par komandas darbu...150 eur uz visām, bet cik daudz jautrības un tikai viens palags jāmazgā!
Tak viņas ar nelieliem pārtraukumiem vienmēr ir bijušas kopā...
Ņemot vērā nelielo ažiotāžu, manuprāt, Lilu ne ar vienu no mums netiksies un neatklās savu identitāti. Kaut, iespējams, ne viens vien no mums ir bijis pie Lilu, nezinot, kas viņa ir.
Piedod Saulīt, bet ja pēdējie teksti bija puslīdz loģiski,tikai tipa izmisumā rakstīti, tad šie tiešām sāk vilkt uz "jebal un plakal stilu" un diez vai piesaistīs jaunus klientus.
Pat ar tiem pašiem datumiem kaut kas totāli neiet kopā, tajā pašā 2014. beigu pusē sludinājumu bija vairumā un nebūt ne ar pliku un godīgi masāžu.
Un jā, piezīmējam, ka es nesaku neko sliktu, bet šitos tekstus gan - piedod, nesaprotu.
Reku pierādījums tam, ka es nemurgoju un neko nejaucu datumos.
Edit x2 - un pielikšu arī otru un trešo ar konkrētu tekstu, lai neteiktu ka tie mani slapjie sapņi par kaut ko vairāk kā pliku un godīgu masāžu.
Vakar to pašu nodomāju. Vai nu datumi neiet kopā vai ne viss sievietes stāstītajā ir patiesība.
Spriežot pēc komentāriem, šis ir tas gadījums, kad meitenes masāža ar dažādajiem HJ nobeigumiem varētu būt labāka par sex. Izvēlējos sex - tak sebe, atdeve no meitenes minimāla. Katrā ziņā 150 ir too much.
p.s. starp citu - uzdevums citiem "gribu būs caps" - bilde nr. 6, vai tā kleita ir tikai līdzīga Meitene's bildēs redzamajai kleitam vai tā ir tā pati kleita, ķipa viņām kaut kāds kartelis
Neesmu ne privatizējis, ne apprecējis. Vienkārši zinu, ka meitene vairs nav apritē. Vismaz tādā, kā mums patiktos.
Strādā pirtī Bērzaunes ielā. Sex un BJ nepiedavā. HJ, vismaz kādreiz, bija. Nezinu, kā tagad, bet pirms gadiem ar meiteni varēja kopīgi izmantot džakuzi.
Neesmu 100% pārliecināts, bet sludinājuma teksts un darba laiks ir ļoti līdzīgs personai, kura pieņem Rīgā un Jūrmalā, regulāri liek svešas bildes un piedāvā tikai masāžu - neko vairāk. Būšu priecīgs, ja kļūdos.
Neesmu savācis pietiekami informācijas, nav pieklājīgi zvanīt pēc 21, domāju labāk netraucēt. Taču gribās uzzināt vairāk par viņu, varbūt kādam xtrabiedram ir zināmas atbildes? Kādi pakalpojumi? Bildes ir īstas? Viņa pārvācās uz citu rajonu? Pēdējā laikā ir izmainījusi?
Nav pieklājīgi zvanīt pēc 21, Tu saki? Piezvanīju. Signāls ir, bet runātājas nav. Es teiktu, ka Tevis uzietās bildes man patīk. Un izskatās kā īstas.
26 gadīgais, advancētais, Tom, par ko rakstīja sieviete, Tu būtu pelnījis pa seju. Tev pietiktu drosmes viņai atvainoties kaut tepat portālā? Vajadzētu pierādīt, ka tomēr neesi beidzamais kretīns.
P.S. Bet sievietei visu cieņu par drosmi. Mēs visi "varonīgi" slēpjamies aiz nikiem, bet viņa vienīgā ir īsta...
Ierakstīts
Slaidā Jūlija attēlā redzmajā pagalmā darbojās pa labi. Tur, kur norādīta bulta, vēl pirms gadiem 4 bija cita masiere - apaļāka.