Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vikki tantra
Ierakstīts
On 2/5/2024 at 1:31 PM, lvgrandis said:

Mans īss rezumē pēc apmeklējuma pirms dažām dienām.

Lokācija un noparkošanās iespēja 9 no 10 (nebija problēmu atstāt auto uz ielas, pie mājas, RS stāvietā).

Duša 8 no 10 (viss itkā kartīgs, bet tikai pati vanna slidena vēl no iepriekšējiem klientiem).

Masāžas istaba 5 no 10 ( masāža uz grīdas galīgi nav "for fun", bet paliku, jo domāju ka varbūt pati masāža to kompensēs, bet diemžēl arī tajā vīlos. Pati istaba arī tāda, nu kā lai tā maigāk izsakās, "omīšu tipa" Pati māja jaunā projektā, bet istaba kā aizkrāmētā Lietuviešu sērijā)

Masāža 3 no 10 (nu bija rīvēšanās pa muguru, elpošana ausī, un beigās vienkārši apgriežamies, nedaudz paglauda kājas un vienkārši norausta, bez jebkādas erotikas un izdomas. Masē kaila, kas itkā būtu ok, bet masāžas laikā ik pa laikam paņem telefonu, itkā nemanot. Pēdējās 10-15 minūtes pēc noraustīšanas, reāli vilka laiku līdz tai noteiktai stundai).

Skāde tādam apmeklējumam krietni par skarbu, par 1h  programmu bija desmit sarkanie. Reāli, maksimums piecus sarkanos ar 1h varētu dot un tikai tad, ja ir reāls bads un vairs nav kur aiziet. Itkā piedāvā arī pusstundas opciju par 6 sarkanajiem, bet par to ciparu domāju viss būtu vēl sliktāk.

Nu ko lai saka, cik cilvēku, tik viedokļu, varbūt kādam patika, kas neko labāku nav redzējis, bet man personīgi nepatika. Vai vēlreiz atgiezīšos, toč nē !

Paldies par atsauksmi!! Šis izklausās ļoti pat ticami, tā kā paldies par man ietaupīto laiku un naudu (par 10 sarkanajiem ko tik labu nevar sadarīt augstā kvalitātē...)

P.S. Šonedēļ akcija par 20eur (tiešām kādam bija cena 10sarkanie????) (labi meistari nevienā sfērā netaisa akcijas, ja ir kvalitāte - jo tad arī ir regulāri klienti):

https://www.gribu.lv/sludinajumi/masaza-un-intims/vikamassazh-8100559

Darbone Agnese 28954956
Ierakstīts

Biju pirms kāda mēneša, pirmais iespaids ieejot dzīvoklī bija ļoti pozitīvs, viss tīrs, sakpots, patīkama atmosfēra. Sieviete piedāvā tēju, kafiju, runātīga, draudzīga, arī pēc procesa nekur nesteidzina, pati tik pļāpā un pļāvā... kaut ko malkoja no glāzes, pēc alko gan baigi nevilka, un pati arī likās skaidrā. Runā par daudz, kā arī process bija diezgan sasteigts, par ko biju izbrīnīts pēc lēnā ievada. Bet tiem, kas nav bijuši un patīk MILF, 1x noteikti var ietestēt, 50eur nebūs galīgi zemē nomesti. Otrreiz gan diez vai iešu, ja nu vienīgi nebūs citu variantu un olas spiedīs. Augums līdzīgs kā bildēs, pāris kg klāt ir, bet ne tik daudz, lai pārietu vēlme. Gana uzbudinoša un iesauļota, manā gadījumā vienam šāvienam pa pieciem sarkanajiem.

On 10/5/2022 at 1:36 PM, andry said:

Kā ar figūru, vederiņš pazūda, solīja, ka nometis....

vēderiņš ir, bet 1x šāvienam netraucē

On 11/14/2022 at 11:04 AM, Raivis5353 said:

Sveiki, ir kādi jaunumi no Agneses, vislaik sludinas, zvanu bet neceļ. Meģināju arī no cita numuru, arī neceļ 

mēģini vēl, es kādu gadu ik pa laikam zvanīju, bija vai nu izslēgts, vai necēla, bet tad vienu dienu pacēla :D

Dzoli 282775**
Ierakstīts

Nezinu , nezinu ! Tāpat kā ēstuves , kuras atverot ir baigi krutas , bet pēc tam lēnām nogurst , domāju arī masieres ...Piestaigāju iepriekš diezgan regulāri , jo patika , bet kādas pāris pēdējās reizes bija tāda baigā rutīnas sajūta - ok esi atnācis , visu min programmu dabūsi.....pieņemu ka ,ja esi jauns klients ir cits masieres uzrāviens ...tā nu kaut kā neesmu saņēmies aiziet atkal ,jau vismaz kādu pusgadu ....

Jāpiekrīt, ka vairākkārtīgi arī man ir bijušas līdzīgas situācijas, ka teiksim trešajā reizē sāk parādīties haltūra. Masiere drošvien domā, ka klients ir dabūts un var tik ļoti necensties, it kā es nāktu pie viņas kā pie mīļākās, nevis pirktu proecesu.

Bet nu eļļas ir bišk pa daudz, tādā sajūta ka pļunčajies eļļas vanna )

Kā reiz tad patiks tiem, kas meklē nuru masāžu, tur laikam eļļas pudelēm tilpumi nāk litros un tonnās, nevis ml :D

Ss.lv 29730120
Ierakstīts

Vai šovs ietilpst tajos 50e? vai kopā gala summa sanāk krietni lielāka?

Esmu bijis vairākas reizes pie blondās, pēdējo reizi pirms mēnešiem 3 laikam. Eju labas masāžas+laba nobeiguma dēļ un cena 30eur ir pilnībā katra centa vērta. Par 'interjeru' jāpiekrīt, ka dāmām vajadzētu stipri piedomāt, kā arī pie intīmās atmosfēras varētu stipri piedomāt. Bet šeit eju galvenokārt pēc labas masāžas pēc treniņiem, tā kā dzīvoklis šajā gadījumā ir otršķirīgs.

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Tā mazliet raganīgā atmosfēra tur bišķi tā kā uzvelk vairāk nekā vecs Purčika dzīvoklis. Masieres ar tā tīri neko.

Rīgā ir PILNS ar eiro remonta dzīvokļiem un atbilstošiem pakalpojumiem - tīriem dvieļiem, gultas veļu un normālām masierēm.

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Naher Jus vispār interesējaties par to Garkalni? Jābrauc ārpus Rīgas, jātērē laiks un jāzīlē vēl būs vai nebūs beigās kaut kas? Kas Rīgā trūkst labu masāžu par sakarīgu ciparu ar labām beigām?

vai arī visiem baigi gribas apliecināt savu vīrieša ego un dabūt nedabonamo? :P

Ss.lv 28205519
Ierakstīts

Hercog, bļe! Nepilnas stundas laikā iepirst apm. divdesmit topikos un visur trīszilbju frāzes -malacis! Возьми с полки пирожок. Bet šis noteikti ir vissakarīgākais no taviem komentāriem.

J80 - Red Alert 2 saspēlējies ? :D - tas par pīrādziņu :D

20334142 Ss.lv
Ierakstīts

Tā Daniela jau šeit apspriesta. Pupi silikons, forši, tik drusku riepa ir. Otra kolēģe paveca, bet ar lieliem dabīgiem pupiem, pie tās gan biju sen, varbūt kolēģe nomainijusies. Viņas vēl piedāvā SadoPaMazo un lezbīīīšowww. Neesmu mēģinājis, nezinu.

Kā Tev patika masāžas daļa? Man pie Oljas ļoti patika, kaŗtīgi, profesionāli izmasēja. Ir doma arī Danielu apciemot, ja masāža ir laba.

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Lasa, lasa, tikai viņu fiška ir padarīt klientu traku, lai tas pēc "rituāla" izdrāztu visu, kas pa rokai gadās. Tā gados vecie joprojām var drāzt savas gados vecās. Visiem labi.

Tikai nez vai viņi iet pie jaunām, lai pēc tam drāztu savējās...

Ss.lv 29730120
Ierakstīts

Hmmm, sakars tāds, ka viena ir mature - ap 50 un paresna, bet otra ap 30 un patieva. Ja tev 50/50 t.i. stāv gan uz vienu, gan otru vienādi, tad interesanti kurā vecuma grupā pats esi. Ja kauns teikt - nesaki. 

Man arī stāv vienu dienu uz formīgu mature, citu dienu uz tievu 25 gadīgu, pēc noskaņojuma. Un es esmu vecuma grupā pa vidu starp šīm abām.

Garkalnes Nov
Ierakstīts

Pagājušajā nedēļā biju, sauna pa vārgu priekš manis, bet par visu pārējo biju patīkami pārsteigts, tā appuišots vel nebiju bijis.

Vieta reāli kazirnā, process no durvīm līdz durvīm ap 2h.

Nedaudz neomulīgi jutos kad jaunā simpātiskā masierīte mazgāja un slaucīja, jo stienis teju vai acis šai izbakstīja, bet ne uz BJ ne HJ neparakstījās :(

Masāža un serviss ļoti pat ok un cena 35€ adekvāta, būtu bonusā HJ ar mieru būtu visus 60-80€ maksāt

Nu, bl***eee!! Tā tak ir tik debīla sajūta, ka stienis tiek uzcelts mastā, lai var ar kādām metodēm, un netiek nolaists lejā. Uz šādu procesu laikam tad jāiet jau pirms tam nolaižot tvaiku, ja nav happy end.

26072504, 26-072-504 Ss.lv Jelena
Ierakstīts

tur jau tā nelaime, ka mēs šeit tagad neapspriežam ārsta fizioterapeita pakalpojumus! Mēs runājam par 25-gadīgu meiču, kurai nav ārsta diploma sekcijā aiz stikla, un kura izgājusi 2 nedēļu kursus vai vienkārši nopirkusi kaut kādu fufeļainu sertifikātu, un vienīgais, ko viņa var izdarīt ir ar eļļainām rokām paglāstīt muguru. Tāds pakalpojums maksā 15 eiro, un arī šis pakalpojums noteikti kādam ir vajadzīgs... kādam, bet ne mums :)

Tādā gadījumā arī 15eiro ir par daudz :D

Ierakstīts

Vasserman!

Sēdēt Maximas kasē (vai rakt grāvjus) arī ir smags fizisks darbs, bet tas netiek atalgots nedz ar 35, nedz ar 25 eirām par darba stundu, tādēļ šis arguments neiztur jebkādu kritiku. Tas, ka meiča ar kādu dalās, arī nevienu nepis, jo mēs apspriežam pakalpojuma gala cenu, nevis komponentes, no kā šī cena veidojas. Tātad šis arguments arī lido garām.  

Par maximu un gravjiem drusku savadak, tur nevajag tadas zinashanas kaa ir labam fizioterapeitam. Es uzsveru LABAM.

Ierakstīts

Tā Jeļena pirms kāda laika strādāja salonā Sofija, droši vien sameklēja citu vietu ar labākajiem darba nosacījumiem. Biju pie viņas uz sporta masāžu, ļoti patika, bija tiešām spēcīga masāža. Tā cena 25 e ir atbilstoša un teiktu, ka par tādu masāžu droši var ņemt visus 35 e. Tomēr tas ir diezgan smags darbs tīri fiziski veselu stundu spēcīgi masēt vīrieti. Plus pusi no naudas masiere noteikti dāvās salonam. Iespējams, ka viņa arī ir fizioterapeite.

Privātklīnikās pie fizioterapeita 60-90min masāža arī maksā 35eur, bet neviena no šīm darbonēm tādu masāžu neuztaisīs. OK, varbūt 1 vai divas uztaisīs. Vairāk gan ne.

Ierakstīts

Jāteic, ka pa 35-40 var dabūt ļoti labu masāžu ar ļoti labu nobeigumu. 25eur ir tikai drusku pārmaksāts (par parasto 20eur vērto masāžu), 10 jau viņš pats piemeta. Bet es tad labāk piemetu tos 10, lai ir arī beigas un nav jālauza galva, ka žēl nabaga meitenes, kas saņem niecīgu % no kantora, jo eju pie privātajām darbonēm, kurām 40eur par stundas darbu man liekas pienācīgs atalgojums.

27118118
Ierakstīts

Savu bildi viņa sludinājumos neliek, vienmēr ir viena bilde ar ķiršiem uz sievietes krūtīm, kas, protams, nav viņas. Kā jau minēju svars 55 (pati sūdzējās, ka tagad nometusi un pa tievu palikusi, grib uzņemt nedaudz). Augums tā uz aci likās ap 170. tad nu vari paskatīties intimmeitene.lv vai kur citur beibes ar tādiem parametriem - un skats no aizmugures būs ļoti tuvu patiesībai, dibens tiešām mazs un labs. No priekšpuses savukārt vari pameklēt pēc tiem pašiem parametriem, tikai sievietes ap 50, ar krūtīm gadi darījuši savu, kā jau iepriekš minēts. Savukārt erotiskajā apakšveļā izskatās OK, Bet akcentu tomēr liekam uz masāžu + seksu no aizmugures un attieksmi. Nu nav te 20gadnieces augums no visām pusēm pa 50eur un pasākums uz 2h ar stundīgu masāžu un 2x beigšanu. Viņa labi saprot, ka nav vairs pirmā svaiguma, tāpēc kā jau leila daļa mature iziet uz kvalitatīvu mašāzu un pasākuma kopēju atmosfēru. Kā noproti, pilnīgs nekonveijers. vairākkārtīgi man vēl piedāvāja tēju/ kafiju, bet atteicos, jo kafiju es dzeru ar draudzenēm kafejnīcā.

27118118
Ierakstīts

Update no manis:

Tā kā bija pāris stundas brīva laika, bet neko jaunu nevarēju sazvanīt un arī dislokācijas vieta todien sakrita ļoti, ļoti tuvu, tad apmeklēju vēlreiz.

Vannas istaba joprojām prasās pēc remonta, bet ir nomainīta visa santehnika (ļoti laba, ja kādam tas interesē). Joprojām viss tīrs, visi dvieļi, palagi smaržo kā jau tikko pēc mazgāšanas, pat balts dvielis zem kājām pie dušas. Te nu nekas nav mainījies - tīrība 10/10.

Šoreiz sagaidīja kleitā un augstapēžu kurpēs (pirms tam bija halātā), kad to klietu vilka nost - pavērās kā par brīnumu labāks skats nekā pag.reizē - šoreiz zem kleitas bija tiešām moderna un seksīga apakšveļa, garās zeķes ar zeķturiem, es biju pārsteigts, manējais jau sarosijās...

Par augumu - arī nekas nav mainījies. joprojām jāuzteic superīgais dibens un tievās, slaidās bezcelulīta kājas. No mugurpuses ('atvečaju') sunīti ņemot, tiešām izskatās kā 20gadniece. Pie tam, caurums vēl stingrāks kā 20gadniecēm. par krūtīm jau bija minēts iepriekš...

Īsumā par procesu, šoreiz sniegums bija vēl labāks nekā pirmajā reizē. Tātad, par cik man tur lejā spieda dikti, piedāvāja mazliet pamasēt un tad noņemt spriedzi, bet es uzreiz gribēju minetu + seksu. Kad viņa uzsēdās atmuguriski virsū, tad pirmais šaviens nebija ilgi jāgaida (atcerieties par to 20gandieces mazo tvirto dupsi :) )

Tad es aizgāju nomazgāt savu, nu sapratāt, ko...

tad sākās masāža. parasti viņa taisa relaksējošo, bet es gribēju stiprāku un tad viņa teica, ka agrāk ir taisījusi sporta, bet nu vairs īsti nepiekopj. Es teicu, lai mēģina. Sanāca pat ļoti labi 8/10. Un tad nāca nākošais pārsteigums. Noģērbās pilnīgi kaila un sāka taisīt body to body. kas reāli pārvērtās par kārtīgu NURU masāžu. es viņai teicu, ka Latvijā tādu masāžu pirmo reizi saņemu. Pēc kādas nepilnas stundas es pagriezos otrādāk un tika masēta arī priekšpuse kādas 10-15min, tad atkal pārgājām pie mutiskās daļas un visbeidzot noliku viņu tupus un kārtīgi no mugurpuses ņemot, rīz vien jau salutēju, jo biju uzvilcies gan no nuru masāžas, gan arī no tā paša mazā tvirtā dibena. Pozas viņa pati piedāvā, kādas vēlies, neko neuzspiež, nekas nesāp, kā gribi, tā vālē tā teikt.

Summary:

2x beidzu,, stunda masāža, riktīgs atslābums. Naudas 45-50 parasti prasa par šo. Kopā pabiju pie viņas 2h.

Protams, seja un krūtis nav kā 20gadīgajām, bet kura 20gadīga ko tādu arī piedāvās 2h garumā un par 50naudām? Te ir izteikti laba kvalitāte visam pasākumam kopumā. To arī pierāda tas, ka es diezgan ātri beidzu otro reizi, jo parasti stundas-pusotras laikā tiešām reti kad varu beigt 2x.

Sanāca baigi laba reklāma, ņemiet nu par labu, pats bieži apciemot netaisos (reizi gadā vai divos var aiziet, kad nav nekā jauna sarakstā), bet 1x iesaku pamēģināt katram, kas grib nuru masāžu un kam patīk slaidas mature tipa sievietes. Vecums gan viņai varētu būt nu jau visi 45-50, lai gan sludinājumā raksta 39.

P.S. nuru masāžai gan netiek izmantota tā speciālā smēre vai kā lai to nosauc, bet gan eļļa (ar lavandas smaržu, bet varbūt piedāvājuma ir arī ka'da cita vai var pateikt, ka der tikai nez smaržas). Viņa arī stāstīja, ka jau interesējas par to nuru matraci un arī to smēri. es gan teicu, ka man ļoti labi patīk ar eļļu, tā smēre izskatās, ka varētu būt lipīga un nez vai tik viegli nomazgājama.

P.P.S. Dāmai ir 55kg, ar visu savu svaru pa mani ņēmās un bija baigi OK, ne par stipru, ne par vāju.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.