Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Darbone Agnese 28954956
Ierakstīts

Biju pirms kāda mēneša, pirmais iespaids ieejot dzīvoklī bija ļoti pozitīvs, viss tīrs, sakpots, patīkama atmosfēra. Sieviete piedāvā tēju, kafiju, runātīga, draudzīga, arī pēc procesa nekur nesteidzina, pati tik pļāpā un pļāvā... kaut ko malkoja no glāzes, pēc alko gan baigi nevilka, un pati arī likās skaidrā. Runā par daudz, kā arī process bija diezgan sasteigts, par ko biju izbrīnīts pēc lēnā ievada. Bet tiem, kas nav bijuši un patīk MILF, 1x noteikti var ietestēt, 50eur nebūs galīgi zemē nomesti. Otrreiz gan diez vai iešu, ja nu vienīgi nebūs citu variantu un olas spiedīs. Augums līdzīgs kā bildēs, pāris kg klāt ir, bet ne tik daudz, lai pārietu vēlme. Gana uzbudinoša un iesauļota, manā gadījumā vienam šāvienam pa pieciem sarkanajiem.

On 10/5/2022 at 1:36 PM, andry said:

Kā ar figūru, vederiņš pazūda, solīja, ka nometis....

vēderiņš ir, bet 1x šāvienam netraucē

On 11/14/2022 at 11:04 AM, Raivis5353 said:

Sveiki, ir kādi jaunumi no Agneses, vislaik sludinas, zvanu bet neceļ. Meģināju arī no cita numuru, arī neceļ 

mēģini vēl, es kādu gadu ik pa laikam zvanīju, bija vai nu izslēgts, vai necēla, bet tad vienu dienu pacēla :D

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

 

Nezinu , nezinu ! Tāpat kā ēstuves , kuras atverot ir baigi krutas , bet pēc tam lēnām nogurst , domāju arī masieres ...Piestaigāju iepriekš diezgan regulāri , jo patika , bet kādas pāris pēdējās reizes bija tāda baigā rutīnas sajūta - ok esi atnācis , visu min programmu dabūsi.....pieņemu ka ,ja esi jauns klients ir cits masieres uzrāviens ...tā nu kaut kā neesmu saņēmies aiziet atkal ,jau vismaz kādu pusgadu ....

 

 

Jāpiekrīt, ka vairākkārtīgi arī man ir bijušas līdzīgas situācijas, ka teiksim trešajā reizē sāk parādīties haltūra. Masiere drošvien domā, ka klients ir dabūts un var tik ļoti necensties, it kā es nāktu pie viņas kā pie mīļākās, nevis pirktu proecesu.

 

Bet nu eļļas ir bišk pa daudz, tādā sajūta ka pļunčajies eļļas vanna )

 

 

Kā reiz tad patiks tiem, kas meklē nuru masāžu, tur laikam eļļas pudelēm tilpumi nāk litros un tonnās, nevis ml :D

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts

arī biju , kādas tur rindas ! piezvaniju un pec pus h jau biju dzīvoklī. uz seksu pie tādas neietu , priekš manis pa lielu viņa. masāža - ir bijušas sliktākas un labākas, draudziņs bez masāžas - raustīšana.  ļāva aiztikt visu , arī bučot un laizīt visur .

Tb Tu viņu laizīji arī tur lejā?

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Šai darbonei laikam labi iet, jo cena par ''erogēno'' zonu masāžu jau 40Eur)))

Tā ir vidējā tirgus cena un tādu prasa 80% masieru. Esmu bijis uz masāžu pa 30, pa 40 un pa 50 - un kvalitate visam bijusi vienada. Taa pa 30 tiesham nebija sliktaka par to, kas pa 50. Un taa pa 50 tiesham nebija labaka par to, kas pa 30. Laikam atrasts zelta vidusceļš :D

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.