Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
BellaTouchSpa 20894442
Ierakstīts
pirms 1 stundas, ainars13 teica:

Meitene bildēs un video izskatās superīgi. Kopīgā dušā arī piedāvā iet. Varbūt nav tas sliktākais variants.

Nu visam ko redzi bildēs un video nevar ticēt. Manis sagaidīja īsa auguma sieviete ar nelielu vēderiņu (lieko svaru) un augstpapēžu kurpēs.

Man nepiedāvāja kopīgo dušu.

Pati arī nebija baigi vērsta uz komunikāciju vizītes laikā.

BellaTouchSpa 20894442
Ierakstīts · Dzēsa Moderator 03/27/2026 - tiks neatgriezeniski dzēsts 04/26/2026
Dzēsa Moderator 03/27/2026 - tiks neatgriezeniski dzēsts 04/26/2026
pirms 8 minūtēm, Moderator teica:

Ar ko taisīji sludinājuma screenshot?

Telefona Nr. var tikai minēt

Pievienoju labākus sludinājuma screenshot. Laikam ielādējot attēlu forumā samazinājās to kvalitāte.

BellaTouchSpa 20894442
Ierakstīts

Apciemoju šo masieri.

Šīs masieres sludinājums bija publicēts puh.lv Sludinājuma links.

Sludinājums teksts:

🇬🇧 Eng

I offer a sensual massage with Tantra elements, body-to-body and Lingam. Warm oil, a pleasant atmosphere and deep relaxation await you in my private studio, located in a nice district only 10 minutes from the city centre.

45 min - 90 eur | 60 min - 120 eur | 90 min - 170 eur

Please book in advance via WhatsApp.

🇷🇺 RU

Я прeдлaгaю чyвствeнный мaссaж с элeмeнтaми тaнтры, body-to-body и лингaм. Тёплоe мaсло, приятнaя aтмосфeрa и глyбокоe рaсслaблeниe ждyт вaс в моeй чaстной стyдии в блaгоyстроeнном рaйонe, всeго в 10 минyтaх от цeнтрa.

45 мин - 90 eur | 60 мин - 120 eur | 90 мин - 170 eur

Зaпись зaрaнee по WhatsApp.

🇱🇻 LV

Es piedāvāju juteklisku masāžu ar tantras elementiem, body-to-body un lingam. Silta eļļa, patīkama atmosfēra un dziļa relaksācija jūs sagaida manā privātajā studijā sakoptā rajonā, tikai 10 minūšu attālumā no centra.

45 min - 90 eur | 60 min - 120 eur | 90 min - 170 eur

Lūdzu, pierakstieties iepriekš caur WhatsApp.

Sludinājuma ekrānšāviņš:

Screenshot_20260325_092423_Chrome.thumb.jpg.a1ef865b2c0ee9713d6dbdb8acee1465.jpg

Screenshot_20260325_092433_Chrome.thumb.jpg.a127fb00a57ae21c3db50da1b0dd370b.jpg

Dažas bildes no sludinājuma:

8560788(9261197)-engi-offer-a-sensua.thumb.jpg.1005cff36a8b5a04df6679d9bb340492.jpg8560788(9261198)-engi-offer-a-sensua.thumb.jpg.51ecde261ee5222075427e4438266810.jpg8560788(9261203)-engi-offer-a-sensua.thumb.jpg.1dee3c248858b319cda04d3acac20ff9.jpg

Ši masiere ir jau apspriesta forumā, bet tēma ir slēgta:

Attēli sludinājumā ir veidoti ar AI palīdzību. WhatsApp sarakstē atsūta vienreiz atveramus foto. Par atbilstību nemācēšu teikt.

Saziņa notiek WhatsApp. Atsūta to pašu info, ko sludinājumā. Iepriekšējs pieraksts. Pieņem Jaunajā Teikā. Ar parkingu nebija problēmas.

Pierakstījos uz masāžu caur WhatsApp. Norādes, kur jādodas uz masāžu atsūtīja sarakstē.

Dzīvoklis plašs, tīrs, kā jau jaunajā projektā. Duša normāla, dvielis liels.

Par pašu masāžas procssu:

Masāžas sākumā jau atkailinās.

Man pati masāža likās diezgan spēcīga, vairāk mehāniska. Bija gan specīga muguras/kaju masaža, gan erotiska daļā. Bija gan pabraukāšana pa ķermemeni, body to body, gan pieskārieni masāžas laikā.

Bija intetesanta sajūta ar karstiem akmeņiem, kad tos viņa slidināja pa manu ķermeni/veica masāžu ar tiem.

Bija arī titfuck un hj masāžas noslēgumā.

Ļauj pieskārties visur.

Vērtējums: 6

Pabiju tur 1h un zaudējums bija 12 sarkanie.

Apmeklējums bija vairāk intereses pēc. Vairāk pie viņas neiešu.

Elisa (32) 25668893
Ierakstīts

Sveiki foruma biedri, masāžas apspriedēji!

Jau kādu laiku biju ievērojis šo sludinājumu un nodomāju, ka vajag atkal izmēģināt tantrisko masāžu neskatoties uz AI ģenerētajiem attēliem sludinājumā un mājas lapā.

Es esmu bijis uz šāda veida masāžu tikai pie šīs dāmas un pieredze bija ļoti negatīva:

Pierakstīšanās masāzai:

Rezervācija masāžai notiek caur norādīto mājas lapu kas minēta sludinājumā. Pārējā komunikācija un norādes WatsApp. Masāžas cenas un ilgums ir mājaslapā!

Mans rezumē par tikšanos:

Pieņem dzīvoklī, Jaunajā Teikā. Ar parkingu problēmu nav. Pieņem pēc pieraksta.

Mani pieņēmā simpātiska, slaida blondīne. Vecums varētu būt līdz 35. Krutis, skaistas, naturālas. Kāds 2-3 izmērs.

Pirms iešanas dušā smaltalk par šo un to un par iepriekšējām šadas masāžas pieredzēm. Piedāvāja padzerties ūdeni, tēju, kafiju un saldumus.

Duša liela, dvieļi svaigi. Man pat piedāvāja otru dvieli pēc masāžas un dušas lai nebūtu jāslaukās slapjā dvielī.

Par pašu masāžas procesu:

Masē uz matrača. Matracis ir ar apsildi.

Iesākumā jutekliska masāža, ar pieskārieniem un glāstiem visās pareizajās vietās. Pēc tam atkailinās un masāža pāriet kārtīga, izjustā, lēnā body 2 body masāžā gan mugurai, gan arī apgriežoties uz muguras (ķermeņa priekšai) ar attiecīgiem glāstiem pareizajās vietās.

Ļauj pieskārties visur un pat pati to akcentē un parāda. 

Nobeigumā bija lēns, izjusts hj, kamēr es darbojos ar savām rokām, pirksiem ar viņas ķermeni.

Viss process no durvīm līdz durvīm bez steigas. Nekur nesteidzina. Attieksme ļoti jauka. Pabiju tur norunāto laiku.

Vai iešu vēl? Jā.

P.s. piedāvā arī prostatas masāžu.(Es to neizmantoju)

Varbūt @Moderator šo tēmu var pārvietot uz erotiskās masāžas sadaļu?

Милана 29707588
Ierakstīts

Palasot atsauksmes forumā maija mēnesī aizdevos pie šīs ukrainietes. Paņēmu masāžu uz stundu.

Nezinu kur jūs te atradāt labu masāžu. Jau sākoties muguras masāžai es sapratu, ka esmu veltīgi iztērējis naudu, sākās haotiska, neprofesionāla masāža. Kautkā finišēju un notinos.

Attieksme bija vēsa/neieinteresēta. Konveijers.

Kā jau te rakstīja biedri, var vienreiz aiziet.

ELVA 34, 281648**
Ierakstīts

Pie Elvas es esmu bijis pāris reizes, kā rezerves variantā, kad patstāvīgā masiere nevar mani pieņemt.

Te jau biedri ir daudz aprakstījuši par viņu. Uzrakstīšu kas man patīk pie viņas. Masāža nav nekāda professionālā, vairāk uz paglaudīšanas pusi (šis gan ir mainīgi, citreiz izmasē labi), bet ir ok. Masāža nav sateigta. Man patīk kā viņa uztur intrigu un lēnām uzbudina tevi ik pa laikam ieslidinot rokas pie dzimumlocekļa un pamasējot olas, slidinot rokas pāri pareizajām vietām.

Par masāžas ilgumu nevaru sūdzēties, jo man ir svarīgi, lai tā būtu kvalitatīva.

Nekādu jocīgu attieksmi/putnus neesmu novērojis. Laikam tāpēc, ka vienmēr esmu laipns un pieklājīgs.

Relaksacija, 30 gadi 29828723
Ierakstīts

Es arī pirms 2  vai 3 gadiem pabiju pie šīs stiprās masāžas veicējas. Bija interese notestēt šo masāžu, jo forumā atradu vecu tēmu vai atsauksmi.

Atceros, ka mani vēl steidzināja mazgāties dušā. Duša bija bez aizkariem, jo esot remonts vannas istabā. Protams, ka es pielaistīju grīdu. Darbonei pēc masāžas seansa bija jāsteidza kautkur. 

Masāža bija nebaudāma un haotiska.

Neiesaku apmeklēt.

Elis (27) 26022297 ( 26912698 )
Ierakstīts
pirms 4 stundām, sexteris teica:

Подскажите пожалуйста, может у нее есть новый номер? Раньше ей писал на телеграм, но там месяц ее уже нет, в Whatsapp нашел по номеру, который выше написал Fredys, но там до нее сообщения не доходят

Pēc maniem novērojumiem, viņa neliek sludinājumus regulāri, tātad, iespējams nestrādā regulāri. Iesaku tev vērot sludinājumu portālus un kad ieraugi viņas sludinājumu, tad raksti viņai.

Elis (27) 26022297 ( 26912698 )
Ierakstīts

Es arī paviesojos pie Elis. Meitene strādā patiešām ar atdevi. Varu tikai pievienoties iepriekšējiem pozitīvajiem ierakstiem.

Ņēmu vizīti uz stundu, jo pēc pieredzes, pusstundas variantā īsti nevar pilnīgi izbaudīt masāžu un atslābināties.

Ja kas, viņai ir jauns numurs - 27327579.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.