Palasot atsauksmes forumā maija mēnesī aizdevos pie šīs ukrainietes. Paņēmu masāžu uz stundu.
Nezinu kur jūs te atradāt labu masāžu. Jau sākoties muguras masāžai es sapratu, ka esmu veltīgi iztērējis naudu, sākās haotiska, neprofesionāla masāža. Kautkā finišēju un notinos.
Pie Elvas es esmu bijis pāris reizes, kā rezerves variantā, kad patstāvīgā masiere nevar mani pieņemt.
Te jau biedri ir daudz aprakstījuši par viņu. Uzrakstīšu kas man patīk pie viņas. Masāža nav nekāda professionālā, vairāk uz paglaudīšanas pusi (šis gan ir mainīgi, citreiz izmasē labi), bet ir ok. Masāža nav sateigta. Man patīk kā viņa uztur intrigu un lēnām uzbudina tevi ik pa laikam ieslidinot rokas pie dzimumlocekļa un pamasējot olas, slidinot rokas pāri pareizajām vietām.
Par masāžas ilgumu nevaru sūdzēties, jo man ir svarīgi, lai tā būtu kvalitatīva.
Nekādu jocīgu attieksmi/putnus neesmu novērojis. Laikam tāpēc, ka vienmēr esmu laipns un pieklājīgs.
Es arī pirms 2 vai 3 gadiem pabiju pie šīs stiprās masāžas veicējas. Bija interese notestēt šo masāžu, jo forumā atradu vecu tēmu vai atsauksmi.
Atceros, ka mani vēl steidzināja mazgāties dušā. Duša bija bez aizkariem, jo esot remonts vannas istabā. Protams, ka es pielaistīju grīdu. Darbonei pēc masāžas seansa bija jāsteidza kautkur.
Подскажите пожалуйста, может у нее есть новый номер? Раньше ей писал на телеграм, но там месяц ее уже нет, в Whatsapp нашел по номеру, который выше написал Fredys, но там до нее сообщения не доходят
Pēc maniem novērojumiem, viņa neliek sludinājumus regulāri, tātad, iespējams nestrādā regulāri. Iesaku tev vērot sludinājumu portālus un kad ieraugi viņas sludinājumu, tad raksti viņai.
Ierakstīts
Palasot atsauksmes forumā maija mēnesī aizdevos pie šīs ukrainietes. Paņēmu masāžu uz stundu.
Nezinu kur jūs te atradāt labu masāžu. Jau sākoties muguras masāžai es sapratu, ka esmu veltīgi iztērējis naudu, sākās haotiska, neprofesionāla masāža. Kautkā finišēju un notinos.
Attieksme bija vēsa/neieinteresēta. Konveijers.
Kā jau te rakstīja biedri, var vienreiz aiziet.