Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Mellenite (35 gadi) 20539977
Ierakstīts

Jā, pirms kādiem gadiem pieciem masāža bija sūdīga. Man liekas ka viņa arī ir no Matīsa ielas midzeņa kur visas Vanesas un Lauras darbojās pie Reičelas salonā.

Mellene vienmēr izvēlējās kaut kādas debīlas vietas. Pēdējo reizi biju puspagrabā, tjipa pirtī, bet nekurinātā.

Masāža bija tāda nekāda. Pat pupus neparadīja. Solīja nākamreiz. Nākamreiz es zvanīju no cita nummura un pajautāju vai man pirkstu dibenā iebāzīs. :D
Sāka aurot, lai es pats sev pirsktu dirsā bāžot. Izsmējos un tā arī nekad vairs neesmu pie viņas bijis.

205726**
Ierakstīts

Es biju pirms daudziem gadiem pie šīs un toreiz likās nekas īpašs.

Tagad pēc daudziem gadiem, kad liekas ka mani ar neko vairs nepārsteigsi, vēlreiz apciemoju un esmu ielicis viņu savā top 3. Meitene ir riktīgi uzterennējusi skilu.

Masāža ir uz galda, bet laba. Kaut kā mums saskan un viņa ir sapratusi kas man patīk. Es vērtēju uz 9+.

Julia 204157**
Ierakstīts

Aizbraucu paskatīties kas tur ir labs.

Lokācija interesanta. Jākāpj pa šaurām spirāļveida trepēm garām restorāna pavāriem kas pirmajos stāvos.
Dzīvoklis ir nu tāds īsts midzenis. Dranķīgs. Pati masiere samērā simpātiska, laipna. Lika tur pat noģērbties (koridorī pie ārdurvīm)
Es jau ar vienu acs kaktiņu redzēju kur ir duša un kaut arī rēķinājos ka siltā ūdens nav, tomēr biju cerējis vismaz apskaloties, bet šī uzreiz satraukti prasa
kur es iešot. Lai liekos uz kušetes. Nu man tā netīrības sajūta.. ka pēc rīta kafijas parasti uzspridzinu podu toletē un tagad viņa tur mani masēs.

Masāža patiesībā nebija slikta. Pēc masāžas protams nekāda duša un tāds viss saeļļots devos pilsētā.

Gandrīz vai prasījās uzreiz vēl pie kādas fejas iebraukt uz pusstundiņu tīri lai dušā var nomazgāties.

Īsi sakot. Nebija dārgi, bet kamēr vien nenomainīs telpas es pie viņas noteikti vairs neiešu. Katram gan sava vērtību skala. Lielījās ka pie viņas brauc daudz klienti arī no citām pilsētām. Nu tā teikt.. lai brauc.

Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts

Tikšanos sarunāju WhatsApp.

Uzreiz jautāju vai par +eur varēs arī beigas uztaisīt. Teica, ka protams.
Miera ielā maziņš saloniņš. Viss tīrs un kārtīgs. Meitene skaista, laipna.
Pēc dušas uz masāžas kušetes. Pirms tam nobrīdināja ka masāža būs 1.5h. Procesā pašam sevi nācās 2x modināt, lai neaizmigtu. Patika gandrīz viss, bet visiem jau nekad neizdabāsi.

Masē natkailinoties. Krānu izmasē līdz beigām.

Kopumā patika. Domājams, ka iešu vēl.

Linda 26665020
Ierakstīts
On 8/26/2022 at 5:48 PM, picuks said:

Nepatika. Tā never un to never. Krūtis aiztikt nevar.  1h vietā 40 min. Dzīvoklis pritons. Vanna kā no shausmenes. Aizdomigi ar to telefonu darbojås, varbūt foto gribēja taisīt.

Never again 😬

Muļķības pilnīgās. Vai nu pats esi bijis konkrētā pālī, vai arī ne pie tās Lindas iešļūcis.

257467** No ss lv
Ierakstīts

Ieslēdzās mednieka instinkts un vismaz ķeksīša pēc gribēju aizbraukt pie šitās uz masāžu. Sabīdīt laikus bija ļoti grūti un jo grūtāk tas bija, jo vairāk man vajadzēja.

Tad nu sabīdīju laikus, aizbraucu uz Avotu ielas galu. Nu paši saprotat, kas var būt Avotu ielā. Ieejot sētā viens melnais nesa maisus uz miskasti
un sāka blenzt manā telefonā, jo tur bija atsūtītas instrukcijas kā nokļūt līdz galam.

Dzīvoklis tāds baigais ūķis. Stipri smaržoja pēc vīraka. Pēc tam drēbes ilgi vēdinājās. Masāžas eļļa arī viņai ar savdabīgu smaržu.
Attiecīgi pēc masāžas uzreiz pie sievas braukt nevar.
Telpā kautrīga meitene ar tumšu ādas krāsu. Gadi.. hvz +/- 20.. nu nezinu. Studējot šeit biznesa menedžmentu un laikam šitā piepelnas.
Uzreiz teica ka HJ nebūs, uz ko es pasmīkņāju un teicu ka tad jau skatīsimies. Komunikācja angļu valodā. Meitene ļoti pieklājīga. Tas laikam indijas kultūras dēļ.
Teica ka nākot no Nepālas starp Indiju un Ķīnu.

Paņēmu dvieli, lai ietu uz dušu un sajutu ka tas bija mitrs. Jautājums tikai vai kāds pirms manis to bija lietojis, vai arī izmazgāts un nav paspējis izžūt.

Pēc dušas bija ļoti dīvaina masāža. Sākumā ar seju uz augšu un tad masāža mugurai. Pēc muguras masāžas viņa salika zvanus uz muguras un pie galvas un sāka zvanīt.
Laikam kaut kāds rituāls. Pēc tam saka, ka viss varu celties. Es apgriežos un prasu, vai dabeigs mani. Saka nu Ok.
Gūlos atkal uz kušetes un meičuks izdarīja lietu līdz galam. Cenu par papildus pakalpojumu nosaukt nevarēja, piemetu trīs sarkanos. Šī priecīga.

Kamēr raustīja iebraucu zem drēbēm, paspaidīju pupus, un melnos pupu galus, bet šī baigā sajūsmā nebija.
Tikmēr aiz loga melnie kaut ko pļāpāja savā valodā. Nu tie kas Bolt un Wolt ēdienus izvadā. Liekas ka tur varētu būt vesela Indiešu komūna tajā sētā.

Prasīju, vai nākamreiz varam sarunāt ka būs fully naked? Atbildēja ka kategoriski nē.

Es noteikti vairāk neiešu.

Linda 26665020
Ierakstīts

Kopš manas pirmās atsauksmes par šo dāmu es viņu regulāri apciemoju.

Ja piever acis uz apaļo augumu, jo tas nav īsti mans tips, tad viss pārējais ir nevainojami.
Man viņa noteikti ir 1. vietā ja gribās masāžu. Tiesa gan - meitene ir ļoti noslogota un jāpierakstās laicīgi, bet tas ne vienmēr ir iespējams.

Kaut arī liekas, ka esam jau sadraudzējušies, tad ir tikai masāža. Pie tam ļoti patīkama masāža, bet visiem jau nekad neizdabāsi.
Sekss nekad nav bijis, bet es kaut kā arī neesmu uzbāzies. Seksam ir citi labāki varianti. Par pārējām savām izvirtīgajām fantāzijām
jārunā uz vietas.

Sakarā ar inflāciju arī cena tagad būšot mazliet augstāka.

Good luck! ;)

ЭроМассаж +371 20070962
Ierakstīts

Biju aizbraucis pirms kāda laika. Uzrunāja tieši tas ka 2x var izšauties.
Adresi vairs neatceros, bet apartamenti tīri.

Durvis atvēra īsa, apaļīga meitene. Jau sašļuku, bet nolēmu palikt.

Process gultā. Uzreiz pieķērās pie daikta, pamasēja un ļāva izšauties. Pēc tam tjipa masāža, bet no masāžas īsti
pat jēgas nebija. Pat i negribējās vairs, jo meitene nebija ne īsti manā gaumē, ne arī uzbudinošās formās.
Kaut ko jau tur tjipa masēja. Stāstīja ka esot savā valstī boksa trennere. Nu hvz.
Piedāvāja prostatas masāžu. Saku davai. Iebāza pirkstu dirsā tā, ka es gandrīz apmīzos. Nekā patīkama nebija.

Es jebkurā gadījumā vairs neiešu. Nav tās cenas vērts, bet katram jau sava vērtību skala.

28222625, masāža Vecmilgrāvis!
Ierakstīts

Piemetīšu svaigāku info.

Uz gada beigām nolēmu, ka vajag uz masāžu un par cik nevienu nevarēju sazvanīt, tad mēģināju šo.
Sarunājām laiku, aizbraucu. novienojāmies par 1.5h. Lokācija ērta. Viegli novietot mašīnu. Dzīvoklis tīrs, silts.
Pati ar ļoti labu augumu, sagaidīja plānā kleitiņā, kas izskatījās pēc naktskrekla.

Masāža spēcīga. Knapi izturēju, lai nesāgtu kliegt. Kaut ko tādu es nebiju gaidījis. Bija patiešām sāpīgi.
Kamēr gulēju uz kušetes apvaicājās, vai vēlēšos īpašo masāžu kā rezultātā cena izauga uz deviņdesmit naudām par 1.5h. Par izģērbšanos + desmit.

No relaksējošas masāžas bija maz, bet neiebilda, ja aiztika silikona pupus un pat tad kad iebāzu viņai pirkstu dibenā neko neteica.

Tagad sliktākais. Pēc masāžas iegāju vannas izstabā un ieraudzīju noberzto kaklu. Uz kakla abās puses bija sarkani plankumi.
Es gandrīz apmīzos, kad ieraudzīju, jo ar tādiem mājās braukt nevar.

Pa ceļam iebraucu aptiekā un nopirku Sudocream un sasmērēju kaklu. Nu jau pēc pāris h ir palicis stipri labāk. Cerams ka līdz mājās tikšanai jau būs nogājuši.

Pēc šāda pārsteiguma es tur noteikti vairs nebraukšu, bet kopumā tā pat simtnieks par masāžu ņemot vērā cik tālu ir jābrauc man liekas ir stipri padārgi.

Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts

Meitene ir simpātiska, bet nekā vairāk par masāžu nebūs. Esmu mēģinājis sarunāt visādi, bet nekā tur nav.
Nav nekāda atkailināšanās, par ko citu pat nedomājot.

Pati masāža man personīgi nu tā ne pārāk un ne par tādu cenu ko meitene prasa.

Par tādu cenu jābūt ir ar happy ending. Esmu viņai arī to pieminējis, par ko tikai paķiķināja.
Nu attiecīgi es tur vairs laikam nedošos ciemos.

24940715 Masāža Bolderājā
Ierakstīts

Nu vārdu sakot.. es nezinu kā es tā nolohojos, bet šodien man nejauši sanāca tikt pie samērā asām izjūtām un pakāst 50 eur.
Paskatījos, reklama.bb.lv ka uzpeldējis jauns variants un neveicot dziļāku izpēti uzzvanīju.
Lokācija Bolderāja, sarunājām laikus un braucu neko sliktu nenojauzdams.

Piebraucu, uzeju augšā un tur durvis atver.. es nespēju noticēt, bet tā briesmīgā no Bolderājas par kuru biju lasījis briesmīgu rakstu un pat
kolēģis bijis pie viņas pec tam spļaudījās. Es redzot viņas sludinājumu bildes uzreiz žigli pārgāju pie cita sludinājuma parasti bet šoreiz reklama.bb.lv bija
bilde, kas par neko sliktu neliecināja..

Nu šī burtiski ierāva telpā. Domāju, nu nekas. Atbaucis esmu, redzēs kas būs. Nauda uz priekšu 50 Eur par masāžu ar izvirtībām.
Piedāvāja dušu un pati nāca līdzi. Tjipa palīdzēšot. Tas bija patīkami sākumā, jo kā sapratu tad krānu nomazgāja lai pārliecinātos, ka ir gana tīrs.
Man saka, lai pakaļu pats nomazgāju, jo (žopu sami pomoite, a to tam kakaški mogut bitj.) :D Bljee... es ahuujā... :D

Tad ejam uz kušeti kur baigi izrīkoja kā man tagad tur gulēt. Apguļos, un dzirdu šī maisiņus čaukstina. Domāju, ka nu tak nemasēs ar maisiņu rokā, lai gan
ne par ko vairs nešaubījos. Masāža tomēr bija bez maisiņa, bet nu nekāda. Kaut ko spaidīja un prasīja vai ir gana labi. Es gulēju un domāju, kā lai nolec no
kušetes un notinās prom pēc iespējas ātrāk. Tad viņa prostatu masēšot. Domāju, nu davai. Dzirdu gumijas cimdu švīkoņu. Ar acs kaktiņu redzu zilu gumijas cimdu.
Bljee sajutos kā mākslīgi apaugļojams dzīvnieks. :D

Beidzot deva apgriezties, un šī ķērās pie rīka. Saka (U vas koda tam budet orgazm, skažitje. Ja salfetku postavlju) :D Tanī brīdī es nodomāju, ka viņa ir īsta
salvešu karaliene. Katru vietu ko pamasē (nu ja to tā var nosaukt) pēc tam noslauka ar salveti.

Uz kušetes guļot tanī dzīvoklī sajūta bija kā laukos pie vecmāmiņas un tjipa kaimiņu tante atnākusi pamasēt.

Teikšu godīgi. Vēl sūdīgāk man ir bijis tikai pie vienas citas babenes Iļģuciemā. Neatceros gan kur, bet bija.

Tā ka.. es vairs noteikti neriskētu, bet kāds cits var arī pamēģināt. Šis ir variants ko varētu savam ienaidniekam ieteikt, ka ahuunais variants.. :D

Tagad fiksi izgāju cauri un atradu sludinājumus par kuriem es esmu šausminājies iepriekš. Sanāk ka tagad arī tupināšu šausmināties.

Un neprasiet vai plika bija un kādi pupi. :D

Screenshot 2021-09-10 at 11.14.24.png

Screenshot 2021-09-10 at 15.35.11.png

Screenshot 2021-09-10 at 15.35.51.png

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.