Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Masāža SS, 29440914
Ierakstīts

Biju sociālzinātniskā pētījumā.

Lokācija A.Kalniņa iela. Pa labi no intīmpreču ūķa "Labi". Brīnos ka tāds vēl eksistē un kas vispār tur notiek, jo strādā 24/7. 
Parkings var būt, var nebūt. Kā paveicās. Uzsitu ziņu, ka esmu klāt. Eju uz "ofisu pie meistara", pretī tāda tumša sieviete. Domāju ka čigānu tautības, bet ņemot vērā tetovējumus ar Ukrainas simboliku, ir skaidrs kas un kā. 

Dzīvoklis bja Ok. Viss izskatījās cerīgi. Noliku vienu zaļo uz galda un saku, ka gribu lai viss ir čotka.

Ar to "čotka" bija tā ka pēc dušas uz masāžas galda. Maigi pieskārieni, pārlaida nagus pāri. Fonā youtube ar reklāmām, galīgi nenomierinoša Popmūzika. Pati arī dungoja līdzi Casablanku. Diezgan ātri bija apkārt griezties. Domāju nu viss.. nauda vējā.

Skatos meičuks attaisa čaukstošu iepakojumu un mutē paņem gumiju. Uzlīda virsū, diezgan profesionāli uzģērba man gumiju un sāka sūkāt. Novilka augšu. Rāmis tīri Ok. Pati uz gadiem.. nu es nezinu.. sieviete labākajos gados. :D Seja na ļubiteļa kā pie mums tautā pieņemts teikt. Bildes reklāmā varbūt arī ir viņas, tikai senāk fočētas.

Neprasot ieštepselēja pirkstu man dirsā un tā pamatīgi. Ar to viņai kompleksi nav. Vienīgi tas ka to darīja ar cimdu, bet šajā gadījumā tā varbūt bija labāk.

Džinsas nost nevilka. Pārējo varēja čamdīt kā grib.

Kopumā es teiktu, ka varbūt viss nebija tik slikti. Aptuveni iedomājos kāda kontingenta klienti tur apgrozās. Nav man īsti piemērots.

Es noteikti vairāk neiešu tīri dēļ youtubes un salīdzinoši īsā seansa.

No mašīnas līdz mašīnai ar divām dušām ieskaitot bija 40minūtes.

Screenshot 2026-01-26 at 16.30.57.png

Screenshot 2026-01-26 at 16.30.26.png

Airina88, masāža TG: @masazapirts
Ierakstīts

Nu tā Kolēģi! :D

Baigi detaļās neaprakstīšu ņemot vērā ka šo visu lasa tumšā stūrī kulakā raustītāji, kas no sava dīvāna nevar izkāpt. Braucu uz turieni iedomājoties sliktāko scenāriju par sapuvušu dēļu pirti un resnu vīru, kas vazājas apkārt un var no aizmugures pirkstu dirsā iebāzt, kā jau te viens otrs bja rakstījis, bet..

Piebraucu pie adreses, un no sētas iznāca saimniece. Seksīga pipec. Man viss uzreiz sacēlās. Domāju, nu nevar būt. :D

Saimniece - sieviete labākajos gados. Tieši manā gaumē, bet kādam protams var nepatikt.

Laipni aicināja iekšā. Telpas tīras, sakoptas. Viss līmenī. Pie pirts duša ar mīkstiem dvieļiem.

Teiksim tā. Šis piedāvājums nav bomžiem. Tas ir adekvātiem kungiem kuri grib, lai tos palutina. No mašīnas līdz mašīnai bija 2h. Es izbaudīju visu to laiku kamēr ciemojos.

Ja ņem vērā ka pilsētā takse ir 3 orandžie par stundu, tad šeit 5 orandžie par divām ir pilnīgi adekvāti. Tomēr pirts jākurina, telpas jāuztur tīras. Tas tomēr nav pilsētas variants kur īrēts dzīvoklis ar dvieļiem kurā iespējams vairāki klienti viens aiz otra slaukās.

Atslēgas jautājums, vai brauktu vēl? Pilnīgi noteikti. Ne gluži katru mēnesi, jo summa tomēr ir pietiekami liela, un ir gabaliņš ko braukt, bet reizi ceturksnī es domāju ka aizbraukšu.

Varu tikai pieminēt, ka bija masāža tāda kā tai jābūt priekš adekvātiem kungiem. Tā man patika. Nekas vairāk netika piedāvāts un es arī neprasīju. Ja gribās nodrāzties, ir citi varianti.

Es varētu teikt ka šis bija šī gada krāšņākais piedzīvojums.

Laimīgu Jauno gadu!

Taizemes masāža
Ierakstīts
On 12/18/2025 at 4:43 PM, ainars13 said:

Konkretu vietu neminesu, bet izradas ka pat Rigas thai salonos pie vienas otras masieres var dabut happy ending.... ieprieks domaju, ka tas neiespejami... pats pat nosokejos, bet kaut ka dabigi vina visu izdarija pat bez ipasas prasisanas 🤐 protams, beigas kadu tipu gribeja pa virsu. 

Pipec! Un ko man tagad? Apbraukāt visus tā rajona salonus un izmēģināt visas meistares? :D

Esi tak cilvēks. Vismaz ielas nosaukumu uzraksti un kaut kādas aptuvenas koordinātes. Masieres pirmos un pēdējos vārda burtus. Cik, kas maksā?

Mēs tak nevienam neteiksim. Kas ir Xtrā, tas paliek Xtrā. :D

28448977, Katrrinka, 37 gadi, Iļģuciems
Ierakstīts

Īsā whatsapp sarakstē sarunājām laikus un vietu. Lokācija Iļģuciemā, kas mani mazliet pārsteidza, jo kā zinām, tad šajā krasta pusē ir trūcīgi ar meistariem.

Tādā adresē es vēl nebiju bijis, tapēc ar nepacietību gaidīju kas nu tur mani sagaidīs. Vaidelotes iela, piecstāvu ķieģeļu māja. Pa logu nometa durvju čipu, kas bija amizanti. 
Tālāk jau nokļuvu dzīvoklī un satiku "meistari". Ņemot vērā sludinājuma bildes es uz WOW efektu necerēju, bet ienākot dzīvoklī biju patīkami pārsteigts.
Dāma ir sieviete labākajos gados. Stipri gan virs sludinājumā norādītā, bet labāk izskatās nekā bildēs.

Nauda uz priekšu. Atstāju divus orandžos par 90min. Tad duša un uz kušetes. Dzīvoklis.. ko nu var vēlēties no tā laika mājām. Paveca vanna, bet ūdens bija un pie tam karsts. Dvielis sauss.

Jau biju izstāstījis kā es gribu lai mani masē. Solīja ka masāža būs afigennā.

Mans vērtējums par masāžu, ka nu nekas īpašs. Ir bijušas labākas, ir sliktākas. Varētu teikt ka 6/10. Kaut ko paņurcīja, dibenu pamīcija, pirkstu dibenā iebāza. :D

Trekns mīnuss par to ka telefonā nāca ziņas un tas uz galda džinkstēja ik pa laikam. Vienā brīdī pat atbildēja uz ziņu pārtraucot darbu.
Mūzika apnicīga. Kaut kādi meditatīvie zvani kas visu laiku atkārtojās. Ļoti drīz man sāka apnikt un tad jau sist pa smadzenēm.

Kušete apsildāma, kas bija forši, bet kaut kā spieda pieri. Nezinu kas tur nebija kā vajag. Sala pēdas. Tomēr jāguļ bija vairāk par stundu.

Kad pienāca - apkārt griezties, varēju arī pavērot kā meistare izskatās. Pilnīgi Ok dāma. Visu laiku bija pusplika. Neiebilda ka paprasīju lai novelk arī lejas daļu.
Tālāk jau mehāniskas kustības, pašu viņu paspaidīju cik nu mans draudziņš ilgi ļāva un tad izšāvos. Tā bija sastāvējies spiediens ka iešāvu viņai sekcijā kādā plauktā. Nu kā i, tā i..

No mašīnas līdz mašīnai 96 minūtes.

Teiksim tā. Nav tas sliktākais variants, bet šaubos ka es tur vēl kādreiz atgriezīšos. Ir patstāvīgie labāki varianti, bet ja tie ir aizņemti kā šodien, tad būs jāmeklē kaut kas savādāks.

Screenshot 2025-12-22 at 16.31.38.png

Airina88, masāža TG: @masazapirts
Ierakstīts
On 11/13/2025 at 12:12 PM, JānisMik said:

Objektīvas informācijas pietiek, tikai nav pilnīgi neviena iemesla, lai brauktu pie masierītes uz masāžiņu ar tik neērtu loģistiku un ceniņu, kā labakajos Parīzes namos. Pietiekami daudz citu alternatīvu. Vienīgā cerība ir mūsu polārpētnieks Auseklis.

Nu gaidiet, gaidiet..
Tas varētu būt vairāk uz Decembra otro pusi. Tagad nav laika tik tālu braukt.

Mellenite (35 gadi) 20539977
Ierakstīts

Jā, pirms kādiem gadiem pieciem masāža bija sūdīga. Man liekas ka viņa arī ir no Matīsa ielas midzeņa kur visas Vanesas un Lauras darbojās pie Reičelas salonā.

Mellene vienmēr izvēlējās kaut kādas debīlas vietas. Pēdējo reizi biju puspagrabā, tjipa pirtī, bet nekurinātā.

Masāža bija tāda nekāda. Pat pupus neparadīja. Solīja nākamreiz. Nākamreiz es zvanīju no cita nummura un pajautāju vai man pirkstu dibenā iebāzīs. :D
Sāka aurot, lai es pats sev pirsktu dirsā bāžot. Izsmējos un tā arī nekad vairs neesmu pie viņas bijis.

205726**
Ierakstīts

Es biju pirms daudziem gadiem pie šīs un toreiz likās nekas īpašs.

Tagad pēc daudziem gadiem, kad liekas ka mani ar neko vairs nepārsteigsi, vēlreiz apciemoju un esmu ielicis viņu savā top 3. Meitene ir riktīgi uzterennējusi skilu.

Masāža ir uz galda, bet laba. Kaut kā mums saskan un viņa ir sapratusi kas man patīk. Es vērtēju uz 9+.

Julia 204157**
Ierakstīts

Aizbraucu paskatīties kas tur ir labs.

Lokācija interesanta. Jākāpj pa šaurām spirāļveida trepēm garām restorāna pavāriem kas pirmajos stāvos.
Dzīvoklis ir nu tāds īsts midzenis. Dranķīgs. Pati masiere samērā simpātiska, laipna. Lika tur pat noģērbties (koridorī pie ārdurvīm)
Es jau ar vienu acs kaktiņu redzēju kur ir duša un kaut arī rēķinājos ka siltā ūdens nav, tomēr biju cerējis vismaz apskaloties, bet šī uzreiz satraukti prasa
kur es iešot. Lai liekos uz kušetes. Nu man tā netīrības sajūta.. ka pēc rīta kafijas parasti uzspridzinu podu toletē un tagad viņa tur mani masēs.

Masāža patiesībā nebija slikta. Pēc masāžas protams nekāda duša un tāds viss saeļļots devos pilsētā.

Gandrīz vai prasījās uzreiz vēl pie kādas fejas iebraukt uz pusstundiņu tīri lai dušā var nomazgāties.

Īsi sakot. Nebija dārgi, bet kamēr vien nenomainīs telpas es pie viņas noteikti vairs neiešu. Katram gan sava vērtību skala. Lielījās ka pie viņas brauc daudz klienti arī no citām pilsētām. Nu tā teikt.. lai brauc.

Viktorija 270003** (klasiskā masāža)
Ierakstīts

Tikšanos sarunāju WhatsApp.

Uzreiz jautāju vai par +eur varēs arī beigas uztaisīt. Teica, ka protams.
Miera ielā maziņš saloniņš. Viss tīrs un kārtīgs. Meitene skaista, laipna.
Pēc dušas uz masāžas kušetes. Pirms tam nobrīdināja ka masāža būs 1.5h. Procesā pašam sevi nācās 2x modināt, lai neaizmigtu. Patika gandrīz viss, bet visiem jau nekad neizdabāsi.

Masē natkailinoties. Krānu izmasē līdz beigām.

Kopumā patika. Domājams, ka iešu vēl.

Linda 26665020
Ierakstīts
On 8/26/2022 at 5:48 PM, picuks said:

Nepatika. Tā never un to never. Krūtis aiztikt nevar.  1h vietā 40 min. Dzīvoklis pritons. Vanna kā no shausmenes. Aizdomigi ar to telefonu darbojås, varbūt foto gribēja taisīt.

Never again 😬

Muļķības pilnīgās. Vai nu pats esi bijis konkrētā pālī, vai arī ne pie tās Lindas iešļūcis.

257467** No ss lv
Ierakstīts

Ieslēdzās mednieka instinkts un vismaz ķeksīša pēc gribēju aizbraukt pie šitās uz masāžu. Sabīdīt laikus bija ļoti grūti un jo grūtāk tas bija, jo vairāk man vajadzēja.

Tad nu sabīdīju laikus, aizbraucu uz Avotu ielas galu. Nu paši saprotat, kas var būt Avotu ielā. Ieejot sētā viens melnais nesa maisus uz miskasti
un sāka blenzt manā telefonā, jo tur bija atsūtītas instrukcijas kā nokļūt līdz galam.

Dzīvoklis tāds baigais ūķis. Stipri smaržoja pēc vīraka. Pēc tam drēbes ilgi vēdinājās. Masāžas eļļa arī viņai ar savdabīgu smaržu.
Attiecīgi pēc masāžas uzreiz pie sievas braukt nevar.
Telpā kautrīga meitene ar tumšu ādas krāsu. Gadi.. hvz +/- 20.. nu nezinu. Studējot šeit biznesa menedžmentu un laikam šitā piepelnas.
Uzreiz teica ka HJ nebūs, uz ko es pasmīkņāju un teicu ka tad jau skatīsimies. Komunikācja angļu valodā. Meitene ļoti pieklājīga. Tas laikam indijas kultūras dēļ.
Teica ka nākot no Nepālas starp Indiju un Ķīnu.

Paņēmu dvieli, lai ietu uz dušu un sajutu ka tas bija mitrs. Jautājums tikai vai kāds pirms manis to bija lietojis, vai arī izmazgāts un nav paspējis izžūt.

Pēc dušas bija ļoti dīvaina masāža. Sākumā ar seju uz augšu un tad masāža mugurai. Pēc muguras masāžas viņa salika zvanus uz muguras un pie galvas un sāka zvanīt.
Laikam kaut kāds rituāls. Pēc tam saka, ka viss varu celties. Es apgriežos un prasu, vai dabeigs mani. Saka nu Ok.
Gūlos atkal uz kušetes un meičuks izdarīja lietu līdz galam. Cenu par papildus pakalpojumu nosaukt nevarēja, piemetu trīs sarkanos. Šī priecīga.

Kamēr raustīja iebraucu zem drēbēm, paspaidīju pupus, un melnos pupu galus, bet šī baigā sajūsmā nebija.
Tikmēr aiz loga melnie kaut ko pļāpāja savā valodā. Nu tie kas Bolt un Wolt ēdienus izvadā. Liekas ka tur varētu būt vesela Indiešu komūna tajā sētā.

Prasīju, vai nākamreiz varam sarunāt ka būs fully naked? Atbildēja ka kategoriski nē.

Es noteikti vairāk neiešu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.