Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
daniela 20281260
Ierakstīts

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc intim sludinājuma :

Uzaicinu satikties jauku, zolīdu kungu privātā atmosfērā uz jauku atpūtiņu!

Info deva sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli sieviete ar lielām krūtīm, miesa ar krunkām un krokām. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta bija Ķengaragā, netālu no Rasas ielas un Aviācijas ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas uz gultas. Tālāk viegla muguras masāža, mutiskais un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Mutiskajā ar mēli izzināja visu kājstarpi. Pēc apgriešanās pamīšus dažādos leņķos misionārs un no aizmugures, kamēr pietika. Procesā stenēja patīkami un periodiski kulminēja, īpaši pie stiprākiem un dziļākiem grūdieniem. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās, rimings un viss bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 50min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama, varētu atkārtoti, ja būtu ērtāka loģistika un dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,9.

Capa.PNG

Link to post
263522** Aleksa
Ierakstīts

Atskats par tikšanos aizvakar pēc sarakstes 4sex. Pēc Dajanas iedomājos aiziet uz masāžu.

Takse bija pieci.o (pēc xtra cenzūrām divi zilie un sarkanais). Foto un apraksti atbilst daļēji. Vizuāli BBW tipa sieviete, miesa ar attiecīgām krunkām un krokām, krūtis ļoti lielas un patīkamas, dibenam no aizmugures proporcionāla forma. Attieksme draudzīga un pieklājīga. Vieta bija netālu no Brīvības ielas un Tallinas ielas krustojuma. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju istabā, pēc dušas uz gultas. Tālāk nedaudz salīdzinoši viegla masāža. Pēc apgriešanās nedaudz pamasēja rīku, tālāk atkailināja krūtis un uzsēdās man tā, ka varēju padarboties ar muti ap tām. Tad sapratu, ka varētu būt ne tikai masāža. Izklausījās, ka pašai patīk, apgriezās 69 pozā un kļuva arvien skanīgāka. Pēc tam virsū gumija un pārgājām dažādos leņķos no aizmugures. Procesā stenēja patīkami. Pēc apm. 40min sāka mudināt beigt, jo piekususi un pagājis laiks. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 55min.

Kopumā teiktu, ka apmeklējums bija patīkams un varētu atkāroti, īpaši, ja varētu arī dupsi un ilgāk.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Capture2.JPG

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts

Atskats no vakardienas.

 

Takse 50/h. Vieta netālu no Lāčplēša un Gogoļa krustojuma. Dzīvoklis ir tīkams un ar visām ērtībām. Apraksti ir atbilstīgi, sievete ir pievilcīga. Pēc dušas uz kušetes. Sākumā glāstu masāža pa muguru, pēc brīža nedaudz arī ar mēli pabraukāja gan pa muguru, gan pie auss. Pēc apgriešanās nedaudz apstrādāja ar krūtīm, mutiskā daļa uzreiz ar gumiju un vēlāk rokdarbi. Pēc apm. 50min piekusa un laipni aicināja posties. No ierašanās līdz prom došanās brīdim apm. 1h 10min.

 

Kopumā teiktu, ka apmeklējums zināšanai - interesētu atgriezties, ja būtu arī meņģis.

 

Vērtējums (kopumā vieta, ērtības, attieksme, vizuālais, sniegums): labi.
 

Cenas / snieguma attiecība: 1 / 0.7.

Link to post

Atskats no apmeklējuma pagājušajā sestdienā, kad iepriekš 4sex portālā un pa tel.Nr. 20425868 sarunājām tikšanos.

 

 

Takse XX/h. Vieta pie Jēzusbaznīcas ielas apvedceļa. Telpas ir masāžas salons ar visām ērtībām un mūsdienīgu izkārtojumu. Iepriekšējie apraksti atbilstīgi - krūtis lielas, pār vēderu atstāj apģērbu un sākumā piedāvā masāžu, kas ir vairāk uzbudināšanai. Pēc dušas uz kušetes. Sākumā apm. 20min. glāstu masāža, kad ar plaukstām braukā no pakauša līdz pat papēžiem. Pēc tam palūdza griesties otrādi. Tālāk nosacīta lingam masāža un mutiskā daļa, kur gumija ir opcija. Pēc viņas teiktā riekstiņš stiprs, tāpēc pārgājam uz dīvānu, kur misionārā un aizmuguriski, jo bija arī labs uzbudinājums. Pēc apm. 25min laipni mudināja beigt, jo laiks jau beidzies un nogura. Procesa laikā stenēja, bet vismaz daļēji samāksloti. No ierašanās līdz prom došanās brīdim apm. 1h 10min.

 

 

Kopumā teiktu, ka apmeklējums noderīgs - varētu atgriesties, īpaši, ja piedāvātu vēl, piem., dupsi, jo krūtis un attieksme patīkama.

 

Vērtējums (kopumā telpas, attieksme, vizuālais, sniegums): ļoti labi.

 

Cenas / snieguma attiecība: 1 / 0.8.

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Nu man gan liekas,ka Tu fantaze. Par visu so laipni prasiju klatiene,stingrs NE. Aiztikt visur var,bet persiku ne,ka ari skupsti ar ne. Un to visu man ari stastijis labs pazina,kurs pie vinas piestaiga biezi jau gadus cetrus.

Tāpēc jau arī teicu, ka vienā brīdī viņa pati sāka spēlēties ar minci, aizstumjot manas rokas, bet, nu, zinu, cik tālu tiku - nav jāuztraucas, ka sajaucu kaunuma lūpas ar elkoņiem vai tml. :)

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Porzingot,grabstities visur lava?

Ja grudiens nav,tad vel jo vairak gribas vinai vaveri izmaset :)

 

Es sāku skūpstīt un mīcīt viņas pēcpusi, kad sēdēja uz manis apgrieztā jātnieka pozā. Ar pirkstiem jau masēju viņai kaunuma lūpas, bet vienā mirklī viņa pati vienkārši sāka man izrādīt savu persiku. Tāpēc arī saku, ka gribējās tālāk un tālāk - vismaz ar seju iegrimt vaigos utt., bet nepaspēju un iespējams, ka viņa kādā brīdī arī apstādinātu :)

Link to post
Dzoli 282775**
Ierakstīts

Atskats no šodienas:

 

Zvanīju īsi pirms pusdienas laika pēc sludinājuma gribu portālā, teica uz 13.00 pa 50/h. Biju klāt laikā - vieta un dzīvoklis atbilstoši Ren4ik aprakstam. Sieviete slaida un simpātiska, laipni ierādīja dušu utt. Pēc dušas uz matrača. Pirmā puse pagāja ar galvenokārt glāstīšanas un mīcīšanas masāžu mugurai un kājām. Erotiskajā daļā pati ar kailo ķermeni un rokām apstrādā nepieciešamās vietas. Pēc 1h parādījās komerciālā realitāte, tas ir, sāka mudināt beigt un doties, jo, protams, citādi nākamais klients gaidītu. Nepaspējot līdz zalvei, devos pēc 1h uz dušu un laipni atvadījāmies.

 

Kopumā teiktu, ka patīkama pieredze un labprāt būtu palicis ilgāk. Secināju, ka vajadzēja uzreiz sākt ar erotisko daļu un labprāt atgrieztos, ja būtu arī grūdiens, jo sagribējās.

 

Vērtējumi:
Dzīvoklis: ļoti labi
Attieksme: teicama
Izskats: pārāk seksīga, lai gribētos tikai masāžu
Sniegums: ļoti labi
 

Cenas / snieguma attiecība: 1 / 1.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.