Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ROSE 20240331 (masāža ss)
Ierakstīts
46 minutes ago, Dimkeen said:

Модератор, не удаляй пожалуйста тему. По тексту объявления понятно что тётя с ебанцой, теперь интересно почитать другие отзывы 😂

Tēmas autoram laiks vēl līdz pēcpusdienai izdarīt visu kā pienākas

Link to post
268658**
Ierakstīts
2 hours ago, crisscross said:

Moderator , lūdzu dzēst tēmu , sludinājums ss.com nav aktīvs . 

Pēc būtības varu bet man vajadzēs lai kāds piesakās painformēt kad būs aktīvs lai varu operatīvi tēmu atjaunot

Link to post
268658**
Ierakstīts

Šitā regulāri reportē tēmas par sevi, lūdz dzēst. Dzēšu arī (privātuma tiesības) ja viņa izdzēš savu sludinājumu ss.com tā ka lieciet arī ss.com sludinājuma linku lai varu pārbaudīt vai patiešām izdzēsusi

Link to post
Lienna 20202908 (Vecais Nr. 25136688)
Ierakstīts
15 hours ago, sidlav55 said:

lai jau tā būtu..... saprotu ja krievu tautas pārstāvis uzraksta mātes valodā kādu sulīgu trīsstāvīgo, lai sekmīgāk un spilgtāk izteiktos , bet te savu latvisko izcelsmi slavinošs,  komentētājs  tos lieto nepārtraukti, man kaut kā ne tā liekas.  bet cienījamo  skaidrības nesēj, šo tematu varat paturpināt kādā no beztēmām, negribas sagādāt liekas pūles Lielinkvizītoram.....ja esat ar mieru  to darīt , būšu centīgs šeit rakstīto murgu meklētājs.  varēsiet , man ierindas pingvīnam , pastāstīt ko šie vārdi nozīmē. ja spēsit!

Patēlošu valodnieku.

Iespējamie vārdi no kā cēlies žargoniskais "takš" varētu būt no krievu "так что" vai latviešu "taču".

Ņemot vērā kontekstu es teiktu ka autors lietojis žargonizējumu vārdam "taču"

Link to post
20551803
Ierakstīts
On 4/3/2023 at 7:50 PM, Meklee said:

Te bija kas jocīgs, jā... bija topiks, tad pazuda... 

Jā, tā notiek.

Parasti tad ja tēmas autors noformē tēmu greizi un neizmanto iespēju salabot savu tēmas pirmo postu - autoram bans un tēma pievienojas autoram.

Šī tēma izskatās ka arī tāpat pazudīs ja janis123455 nepratīsies.

Link to post
Paraugs - Kā Pareizi Noformēt Jaunu Tēmu
Ierakstīts

Un atceramies kas saskaņā ar Latvijas Republikas Augstākās tiesas Senāta Krimināllietu departamenta 2005. gada 27. oktobra LĒMUMUMU lietā SKK – 405 "...Krimināllietu departaments atzīst, ka pilnīgi pamatoti ir abu instanču tiesu secinājumi par to, ka konkrētajā lietā personu darbība, kuru apsūdzētie un aizstāvība dēvē par erotisko masāžu, pēc būtības ir seksuālo pakalpojumu sniegšana par maksu. Šāds secinājums pamatots uz lietas faktisko apstākļu rūpīgu izpēti un analīzi, kā arī ņemot vērā medicīnas speciālistu atzinumus. Tiesas arī pamatoti atzinušas, ka seksuālie pakalpojumi tika sniegti par maksu. Ministru kabineta noteikumu Nr. 210. 1.punktā (Prostitūcijas ierobežošanas noteikumi) noteikts, ka prostitūcija ir seksuālo pakalpojumu sniegšana par maksu. Krimināllietu departaments atzīst, ka šādā veidā jēdziens prostitūcija tulkojams, arī piemērojot Krimināllikuma normas. Vai personu darbības atzīstamas par seksuālo pakalpojumu sniegšanu prostitūcijas izpratnē, tas ir fakta jautājums, kas katrā konkrētā gadījumā noskaidrojams atsevišķi. Taču vērā ņemami šajā lietā abu instanču tiesu atzinumi par to, ka ar seksuāliem pakalpojumiem nav saprotami tikai un vienīgi tradicionālie seksa veidi - vaginālais, anālais un orālais, bet tie var ietvert arī citas indivīda seksuālo vēlmju apmierināšanas formas.

Papildus minētajam, Krimināllietu departaments uzskata, ka viens no kritērijiem, lai atzītu personu darbību par seksuālo pakalpojumu sniegšanu, varētu būt jebkādu manipulāciju izdarīšana tiešā fiziskā saskarsmē ar otras personas dzimumorgāniem par maksu, pie kam šādas darbības netiek veiktas ārstnieciskos nolūkos."

Link to post
Paraugs - Kā Pareizi Noformēt Jaunu Tēmu
Ierakstīts

Šī foruma sadaļa domāta lai sniegtu vai palūgtu dalīties ar informāciju citiem foruma lietotājiem par iepriekš neapspriestām masierēm (tad veidojam jaunu tēmu) vai pievienojam savu aprakstu un vērtējumu jau iepriekš izveidotai tēmai par masieri. TĀTAD ŠAJĀ FORUMA SADAĻĀ VAR PUBLICĒT ARĪ ATSAUKSMJU PIEPRASĪJUMUS PAR MASIERĒM. Šajā sadaļā tradicionāli pieņemts par masierēm saukt arī tās masieres kas ne tikai masē bet piedāvā arī BJ un HJ. Vai tās ir masieres...???

 

Veidojot jaunu tēmu tās nosaukumā jāiekļauj vārds ko meitene izmanto sludinājumos un telefona numurs (vai cita kontaktinformācija) kas norādīta sludinājumā - tas vēlāk ļaus bez grūtībām forumā atrast Info par meiteni. Ja sludinājums publicēts bez vārda tad pievienojam "masiere no... (portāls kur sludinājums publicēts)"

 

Tēmas tekstā jānorāda:

kur sludinājums publicēts (tā var būt arī sludinājuma www adrese),

sludinājuma teksts,

jāpievieno sludinājuma ekrānšāviņš ,(Screenshot, bez tā administrācijai nebūs iespēja pārliecināties par to ka telefona numurs ir bijis publiskots),

jāpievieno sludinājumā ievietotais attēls vai vairāki,

informācija par iepriekšēju informācijas meklēšanu forumā un tās rezultātiem,

informācija par sludinājumā ievietotā attēla pārbaudi tīmeklī (piemēram Google, TinEye u.c.),

informācija par komunikāciju ar masieri un kas sarunas/sarakstes laikā papildus uzzināts (piedāvātie pakalpojumi, to cena, precīzāka atrašanās vieta, cita info kas varētu bēt noderīga),

viesošanās pie masieres apraksts (t.sk. īss telpu novērtējums), aprakstam ne tikai pamatpakalpojumu bet arī papildus opcijas.

vērtējumi 10 baļļu/punktu sistēmā

 

Ja vēlāk kāds norāda uz citu tēmu kur masiere jau apspriesta tēmas autoram jāpapildina savs tēmas pirmais ziņojums (tēmas teksts) ar norādi (linku) uz šo citu tēmu.

 

Cienīsim viens otra laiku un veidosim jaunas tēmas korekti - nepareizi noformēta tēma kritiski apgrūtina info meklēšanu forumā.

 

 

Ja ir labas idejas par to kam vēl jābūt pirmajā postā/normālā apmeklējuma aprakstā - rakstiet, tas tiks ņemts vērā.

 

Patīkamu izklaidēsanos!!!

 

Un neaizmirstam par foruma noteikumiem: http://www.xtra.lv/topic/2-xtralv-foruma-noteikumi/?do=findComment&comment=2

un tēmu veidošanas noteikumiem: http://www.xtra.lv/topic/1199-svarigi-topiku-uzsaksanas-noteikumi/

 

 

Lai pievienotu ekrānšāviņu un citus attēlus jāizvēlas "labot" savu ierakstu, jāpāriet uz pilno (desktop) versiju nospiežot pogu "Pilnā versija", nu jau pilnajā (desktop) versijā izvēlamies "labot" labajā pusē zem sava ieraksta, pēc tam "Use Full Editor" un varam droši ķerties pie attēlu pievienošanas.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.