Piekrītu rakstītajam, izņemot to, ka man nobeigums sanāca bez papildus maksas. Šķiet, tas bija pirms kāda pusgada. Tagad saprata, kur papildus piķi dabūt 😀
Biju. Dabūju. Tarifs pieci nulle. Viss kā iepriekš aprakstīts. Beigas - BJ mētelītī. Bet varēja saprast, ka šo nepraktizē (pati arī teica), jo pagāja laiciņš, kamēr atrada apģērbu un ietērpa mazo čali 😉
Ņemot vērā kad neviens neuzrakstija atsauksmi, nolēmu pats notestēt!
Pieņem skolas ielā pirmajā stāvā, parkings pie mājas, dzīvoklis normāls, vannasistaba zolīda, remonts, sauss dvielis.
Takse pieci nulle, komunikācija normāla. Variants BBW cienītājiem un nav skaistule.
Process-sākumā uz kušetes vairāk glāstu masāža (atslābinoša) ar elļu bez smaržas! Pēc kādām 25min augšā un uz gultu. Sākumā kaila paslidinās pa mugurpusi, pagramsta riekstus, tad paslidinās pa priekšpusi un hj, bet nav parasta noraustīšana. Pret gramstīšanos neiebilda. Kopumā káds 50 min ar dušu.
Kaut arī neesmu no jaunajiem masāžas apmeklētāju jomā, tomēr radās zināmas šaubas redzot dažus sludinājumus . Zemāk pievienošu dažus ekrānšāviņus. Ja kāds ir bijis, lūdzu padalieties ar informāciju kas un kā - parastā masāža, papildus extras, naudas utt. Pagaidām negribu izdalīt katru atsevišķi, tāpēc viss kopā, nesodiet bargi 😉 Jau iepriekš pateicos! 🤝
Ilgu laiku nav sanācis piebiedroties. Parādījās nedaudz brīvāka laika, apskatīju jaunumus, jūsu domas. Diemžēl neko neatradu saistībā ar 40+ Ļoti gribētu, lai kāds padalītos. Ja nav vēlēšanās rakstīt tieši topikā, varat padalīties uz PZ. Jau iepriekš paldies! Un lai izdodas!
biju masaazhas saloninjaa...30euro masaazha,50euro masaazha ar oraalo un klasisko sexu...runaatiiga,tieshaam...piedaavaaja kafiju ,teeju...pashauri,bet nekas...ja attiecas sirsniigi un kulturaali pret vinju-tad atdeve taada pati..masaazhu veerteeju 5no 10,oraalais 5 no 10,klasika 7 no 10...njemot veeraa,ka nav jauns skukjis vairs...vinjai iepatikaas mana sirsniigaa attieksme,beigaas pati iekarsa...nav super,bet nav arii sliktaakais variants..gaumes ieta,protams...biju kaadas triis nedeeljas atpakalj....viss process uz masaazhas galda.veel kaadreiz pieskrieshu....uz pulksteni neskatiijaas....
Vai nepateiksi, kurā vietā salons? Kas zin, ja gadījuma ir tuvumā, kā extra var pieskriet... Jau iepriekš paldies.
Leoli, cepurnost! Paldies. ka izvilki atmiņas no skapja. Toreiz tiešām bija savādāk, es pat teiktu - interesantāk. To (un visu, kas apkārt) varētu nosaukt arī par "adventure"
nu tas ir vispaar - juus ko tur piipeejat, ja vecas teeeemas cilaaajat - apkaart jaunas un smukas meitenes, beidzat te spamot un plhuuutiit par vecmaaaminhjaaam un veel te slavinaaat....
Eu, nu beidz! Gaumes lieta takš - kam jaunākas patīk, kam vecākas, kam mammas, kam meitas Galvenais - apraksti normāli un par tēmu. Bildi gan derētu kaut kur redzēt.
Starp citu, vai tāds kantoris kā "Šiacu" vēl eksistē? Mani kādu laiku atpakaļ gribēja uz turieni aizvilkt, bet neparakstījos. Kāds var ko pastāstīt - kā izskatas, kāda atmosfēra, vai vērts utml. Jau iepriekš paldies.
Ierakstīts
Bet vai tu esi iedomājies, kas aiz tiem spoguļiem? 😂