Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Airina88, masāža TG: @masazapirts
Ierakstīts
pirms 2 stundām, Blondy teica:

Var jau rieties un lekties viens uz otru ,( viens lecīgs provokators , otrs pavelkās - сила есть , ума не надо) , bet  te jau aiziet galējības . Atraduši vietu, kur tēlot nindzjas. 

. Man šķiet , ka

132. pants 

par draudu izteikumu un dzīvības un veselības apdraudējumu.

Nu.bet smiekliigi tak .man pemeram nav intresanti lekties ar tiem kuru nereagjee😁+ shitas pats raksta atsauksmes sev un uztver par muljkiem visus,butu labaak pirtii sapuvushos deljus nomainijis nevis taisijies tikties😁Tikties sataisiijas,visa riiga kameraas un es ieshu tikties ar vinju😂ja kads mani atrastu tad varetu iet un sisties,nejau speciali braukt lai es pectam sedeetu

Ieteiktu tiem kas grib tikties pastudeet pantus,isumaa varu pateikt-ja es tiktos tad vinsh dabutu pa muti un es seedeetu,ja vinsh mani atrastu un es vinjam sadotu pa muti tad man nekas nebuutu😊takaa visi shie virtualie draudzi ir pupu mizas

Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, Maya-Jānis teica:

Izskatās ka tu vairāk par pirdienu dīvānā neesi spējīgs ielaist. Šovakar tiekamies, labprāt par šādiem vārdiem tev ierādīšu vietu un tavu priekšas redeli pielabošu. pāris pirkstus salauzīšu, lai nevari savu lielo p...... (pieļauju ka tas tev ir lielākais un varenākais šajā forumā) rokās noturēt, lūgsi savai mamītei lai tevi kā mazu bērnu aizved uz tualeti un patur, lai trāpītu podā.

Un tas viss?kajas nelauziisi?

Ierakstīts
pirms 5 stundām, Maya-Jānis teica:
pirms 14 stundām, Petarde teica:

Es saprotu ka mazizglītotus un garīgi slimus cilvēkus nevajadzētu uztvert nopietni, bet es tevi Petarde izaicinu, satiekamies un tad redzēsim vai esi tik pat bravūrīgs un lecīgs.

Tu tak 10 m noskriet nevari.ko es ar tevi darishu?tu norausi insultu un pectam es vainiigs bushu?Labak sapuvusho pirti palenam atjauno

Ierakstīts
pirms 28 minūtēm, Maya-Jānis teica:

Turpinājums pašreklāmai ;-), kā daži te uzskata. Biju devies vēlreiz kā jau solīju, jo uzskatu ka cena atbilst sniegto pakalpojumu kvalitātei. Par nelielu piemaksu pie esošās pamatsummas izdevās sarunāt arī ko vairāk par masāžu, pirms pirts dušā un uz kušetes īsi pirms masāžas finiša, viņai patīk arī dupsī. 

kotad tu sarunaaji?pagali dirsaa tev iebaza pa papildus maksu?tak beidz te reklameet savu suudu,tapat neviens neies pie tevis

268658**
Ierakstīts
pirms 25 minūtēm, Arnolds teica:

Dēļ tādiem kā tu un tādas uzvedības tirgū arī nekā nav. Ja pats nesaproti pats vainīgs. Lohiem lohu problēmas 

Nevis delj tadiem kaa es,bet delj tadiem daunjiem kas iet pie maukaam un staasta par sho saitu,kadus komentarus raksta vechi utt,tadu indiviidu te pilns ,dirsaa lienot laikam cer ka labaak atsuukaas😁Tirguu sen nekaa nav,vietejas varbuut kadas 3 var atrast kuras ir normaalas,parejais ir totals musars,priecajies ka haholietes iebrauc,shad tad kautko normaalu var atrast

Adekvataam maukaam ir pohuj ko te raaksta un vinjas te nenaak,te tik naak vietejaas ronenes,konveijeri un nekam nevajadziigaas smilksteet,jo neviens neiet pie vinjam,brivaa laika daudz un var te sedeet cauraam dienaam

pirms 37 minūtēm, Arnolds teica:

Dēļ tādiem kā tu un tādas uzvedības tirgū arī nekā nav. Ja pats nesaproti pats vainīgs. Lohiem lohu problēmas 

100% esi viens no tiem kas maukam stasta par sho vietu lai dirsaa ieliistu

268658**
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Nika27 teica:

Jo mazāks pimpis jo mazāks cipars 

Aizmirsi pierakstiit vel ka nestavosh,es tak neesmu vainigs ka pa 20 piekriti,varbuut tagad vairaak njem 

ss.com , Pļavnieki 25941477
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 19. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 19. septembris - Iemesls nav norādīts
On 13.09.2025. at 11:10, xtris teica:

Domāju,ka šo vatņiku nobanos lai šis topiks nepārvērstos par pilnīgu idiotismu. Diskutēt te nav par ko. 

PS aizej uz Okupācijas muzeju uzzināsi ļoti daudz interesanta

Tadu propogandas upuru ka tu ir vairaak kaa to vatnjiku un atskjiriibu starp jums es neredzetu nekadu,abas sugas debiilas galvaa!

268658**
Ierakstīts
On 16.09.2025. at 10:28, Nika27 teica:

Informēju, ka Tavā publiski pieejamajā interneta saturā ir ietverta nepatiesa, godu un cieņu aizskaroša informācija par mani, konkrēti – apgalvojums, ka es sniedzu intīmpakalpojumus.

Šāda rīcība kvalificējas kā neslavas celšana, kas ir Latvijas Krimināllikuma 157. pantā paredzēts noziedzīgs nodarījums. Saskaņā ar likumu:

157. pants. Neslavas celšana
Par apzināti nepatiesu, godu un cieņu aizskarošu izdomājumu izplatīšanu rakstveidā, publiskā izteikumā, plašsaziņas līdzekļos vai citādā veidā –
soda ar naudas sodu, sabiedrisko darbu vai īslaicīgu brīvības atņemšanu.

Tava izplatītā informācija ir nepatiesa un nomelnojoša. Ja šī rīcība netiks nekavējoties pārtraukta un informācija netiks dzēsta, paturu tiesības vērsties policijā un citās atbildīgajās iestādēs, kā arī celt civiltiesisku prasību par goda un cieņas aizskaršanu saskaņā ar Civillikuma 2352.1 pantu, kas paredz kompensāciju par morālo kaitējumu.

Bet tu jau ari sniedz intimpakalpojumus piesedzot to ar masazhu,tapat kaa visas parejaas

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.