Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dzoli 282775**
Ierakstīts
pirms 3 stundām, JānisMik teica:

Nu vecīt.... Vakar sasolīji čomiem atsauksmi. Mēs sapirkām čipasus, alu. Iztīrījām lasāmās brilles, ekrānus ar acetonu noberzām. Sēžam, gaidam. A šis - NEBIBU!! Necieņa pret lasītājiem, odnako.

Mūs piemēram ļoti interesē 1) vai ērta loģistika 2) vai var dabūt pirkstu dibenā, ja var - tad kurā 3) vai ir dopi 4) kādi bonusi, ja kopts (un kādi - ja ne pārāk) 5) cik liels dvielis 6) vai ir skapītis, kur ērti novietot naudu 7) kāda santehnika un miljons citu sīkumu.

 

8. kārt - vai vispār var nopisties, vai tikai ērti novietot naudu?

Link to post
24551311 No Ss.lv Jugla
Ierakstīts
pirms 32 minūtēm, Girts77 teica:

Man tikai interese viens, vai Tev ir medicīniskā izglītība um vai esi nokārtojusi eksāmenu Latvijas masieru asociācija .? Ja tā, tad viss kārtība .
Es nezinu, par kādiem ntiem sertifikātiem runā, jo Latvijā ir tikai viens sertifikāts , lai Tu varētu sevi sauktu par sertificētu masieri . 
par proporcijām runajot , gaumes lieta. To , ka esi uzbarojusies, tas ir fakts . Ja velies vēl kādus  faktus ,spogulis Tev parādīs  patiesus  faktus .

Visi - kuras/kuri sevi sludina (sertificēti masāžisti) ir galīga huiņa. Arī "Latvijas masieru asociācija" huiņa. Tie ir naudas pelnītāji. Man ir pieredze ar kinezioloģijas "speciem". Huiņa. Visi pelna naudu. Visi šie sludinājumi nav masāža, bet pimpja dročka beigās.

Link to post
Prostatas Masāža
Ierakstīts
36 minutes ago, Dani said:

Hallo jautājums. Biju uz prostatas masāžu. Masierīte darbojās teicami, bet - neko nejutu. Vienkārši tur spaida un viss. Nekāda kaifa. Varbūt mēģināt aiziet pie kādas citas. Ko varētu ieteikt Jūs spečuki šajā jomā ?

Nadin 29657387, bet tāda pavecēka

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.