Jautājums par posta "laikošanu". Redzu, kā ir iespēja uzlikt dažādus novērtējumus, bet man nav tādas iespējas ne no telefona, ne datora... Kas par vainu?
Diez vai tu esi īpašā lietotāju kategorijā.
Telefonā īss "tap" pa emociju ikoniņu un jāiznirst sarakstam ar 5-ām iespējamajām emocijām
Tuliit tie kas pisa bijusho puiku teiks ka vajag deliteet tos kas spamo😂
Galigi vienalga ko te mainiit tapat viss ir sadirsts,sakot arto ka mekleetajs ir miskaste,tad slepj telefona nummurus ar zvaigniiteem,tad normaali ciparu nevar nosaukt utt
Man jautajums jums briljainajiem botaniem moderatoriiem utt-Kad juus sajegsiet ka kad ubuvee saitu un cilveki gadiem seezh un ir pieradushi pie viena tad nevajag neko modernizeeet,mainiit utt?Jus vaitad neredzejat pie kaa noved tas viss?cik bija lv iepazishanas saitu?un cik ir palikushi-ar aktivajiem lietotaajiem,visi vinji moderinzeejas jo kadiem gudreljiem sagribeejas un tagad vinju nav vai ir neaktiivi. Vieniigais ko juus varetu izdariit tas ir partaisiit xtra.lv uz xtra.com un nebuus jaklausaas visaadi lohi kas musariem iesniegumus raksta
Par spamoshanu beztteemaa,tak ir te funkcija ignoreet un neredz lietotaju komentus kas tev nepatiik
Pastāvēs, kas pārvērtīsies! (c) Jānis Rainis (Pliekšāns)
Pielikšu piedāvājumu no sevis (ideja paņemta no viena moskovijas foruma) - kad tēma savāc pietiekoši daudz postus lai automātiski izveidotos 2, 3 un nākamās lapas kā pirmais posts katrā lapā vienmēr tiek rādīts tēmas pirmais posts.
Tas palīdzēs saprast par ko tēma nepārlapojot visu tēmu un cerams samazinās tēmai neatbilstošo postu skaitu.
Kurš moderatorus "uzsēdina uz čiekura" un iebiedē , ka tik traki jādzēš un jārevidē forums katram čīkstulim ar PMS, vai traumētu "būrīti"?
Varbūt var aizslepenot daļēji vārdus, nr un bildes miglainas, ja nekā citādi neuzdrošinās? Nevar ta4 visu laiku capvedīgajiem veterāniem prasīt padomus, jo atkal info "pazudusi" ! Ja reiz tik daudz to "ViperTriperu" , tad taisiet slēgto maksas grupu utml. ZB tas musors, kurā daudz kas izravēts un vieni sūdi vien palikuši (ar retiem izņēmumiem).
Es par objektīvu kritiku, pat ja kādai princesei/raganai tā nepatīk. Par gaumi nevajag satraukties, katram tā ir maķenīt savādāka un tikai pateicoties dažām pļāpīgākām meitenēm un pilnvērtīgām atsauksmēm no biedriem ir skaidrs kur tērēt laiku un €, bet kur iet ar pamatīgu līkumu....
Stāsts bija par nepareizi noformētu tēmu par ko autoram tika uzrakstīts un iedots laiks salabot tā lai tēma būtu atrodama un visādi citādi ērti lietojama pārējiem. Pretī bija draudi kas man nav saprotami jo nezinu kas ir dns uzbrukums. Rezultāts tāds kā ir - tēma pazuda kopā ar autoru. Pēc tam empīriski noskaidrojās ka draudētājs nav spējīgs realizēt savus draudus. Case closed.
Gribat tēmu - lūdzu! Noformē atbilstoši prasībām (slinkajiem lasītājiem - paraugs) un būs tēma.
55 minutes ago, God said:
Cik es atceros, Heidas topiki vienmēr tika dzēsti pat 2 gadus atpakaļ, kad biežāk te uzturējos. Vai meitene pati prasīja PMs, lai izdzēš? Vienkārši interesanti.
Es domāju, ka būtu labi ja būtu permanents topiks, kur šo meiteni varētu apspriest kā ar pārējām, bez kaut kādām dzēšanām.
Man neprasīja. Varbūt prasīja bet es neatceros. Ja prasīja tad saņēma pieklājīgu paskaidrojumu kādos gadījumos tas notiek un ka viņas gadījums tas nav. Tas ir tas kas attiecas uz mani. Case closed.
Vai tagad ir kāda iespēja redzēt numuru? Personīgi numurus nesaglabāju, bet atrodu meiteni pie ka iet un sazinājos, bet šobrīd sludinājumu nav un vecajos ierakstos numuru vairs neredz. Zinu ka pastāvīgus klientus veljoprojam pieņem.
Jā, ir iespēja konkrētā tēmā numuru atkal padarīt redzamu, tas tiek darīts manuāli.
Tēmai jāpievieno pēc iespējas svaiga sludinājuma screenshot un jānoreportē savs posts ar lūgumu noņemt numura slēpšanas atzīmi.
Ja telefona numuri tiks ievietoti kopā ar saiti un/vai attēlu uz reālu sludinājumi, kur šie paši telefona numuri ir ievietoti - tie būs pieejami atklāti arī šajā forumā. Šajā tēmā es redzu tikai telefona numuru un meiteņu bildi, nav nekādas informācijas, kam šis telefona numurs pieder.
Saiteātri "atdod galus".
Es izvēlētosprocesu kad sākotnēji pareizi noformēta tēma, tās pirmais posts (un no sludinājuma screenshot'a telefona nr. redzams ja baigi saniezējies.), kad pārbaudīts tēmas pirmais posts un saprotams ka atbilstprasībām tad telefona nr. var padarīt redzamu.
Atbildēšu sekretāres vietā. Ir iemesls, kāpēc tā. Vispirms saražo pats savu saturu, padalies ar pieredzi un tikai tad sāc izmantot foruma labumiņus.
Un priecājies, ka limits ir 10. Ja man būtu teikšana, būtu kādi 50 - lai biedri var novērtēt vai jaunpienācējs ir adekvāts un derīgs.
1 hour ago, VienīgāĪstāPrivātsekretāre said:
Un nav to rociņu?
Nevari iepriecināt forumu ar 10 rakstiem par uzvaras gājieniem pērkamās mīlas frontē? Vai beztēmā ar pieredzi par mīļākajām, vai jebko citu? Nav tur nekādas raķešzinātnes, bet ja nevari izpildīt šo "quest", tad diez vai būsi pareizajā adresē nokļuvis.
Hardcore variants varētu būt ka pirmie 10 posti jāapstiprina administrācijai, tad toč PM būs tikai no tādiem kas patiešām var piedalīties ar saturīgām diskusijām.
Bet tad gan es būtu nopisies tā ka pēc tam vairāk neko negribētos
Paldies ka izdzesaat manu postu. Moder kapeec taa??
Tu rakstīji:
Porziņģi, nebija vienkarshaak tepat pierigaa piestaat mezhaa un izpist kaadu mezhacuuku?? Naudu vareetu atstaat uz celma kameer ar suunaam apslauki galu. Ja kopts un nav cuukumeeris vari bez gumijas.
Es jau nu teiktu ka betipc26 ieķēzīja vairākās tēmās, varbūt citādi izteikties nemāk bet tas nemaina lietas būtību. Katrā ziņā viņa rakstītais tēmai informatīvu pienesumu nedeva toties par viņu pašu neko labu neliecināja. Tjipa tāda anonīmā bravūra rupjā formātā.
Visu cieņu Moderam, kas aizstāv meiču, taču sanāk, ka Moders iesaistījies diskusijā ar trolli "betibc26" (sācis to barot), kurš neko vērtīgu foruma biedriem šajā topikā nav spējis pateikt, kā vien 3īs apvainojošus un nepatiesus apgalvojumus:
1) "MODERES vienkarši iesparda visiem foruma apmekletajiem, ta padzēst,pat sika nebutu preti lai tie topiki paliek";
2) "starpcitu vavere tapat degs uguni";
3) "viņa ir vienkarši ukraiņu mauka,un to vajadzetu saprast visiem".
1.apgalvojuma 1.daļa ir nepatiesa, iespārda nevis visiem foruma apmeklētajiem, bet acīmredzami pāris foruma troļļiem.
1.apgalvojuma 2.daļa un 2.apgalvojums - arī nepatiess, jo "sīkā" nez vai bija priecīga par "vāveres degšanu ugunī".
3.apgalvojums - nav cerību, ka trollis sapratīs atšķirību terminos un būtībā, kas atšķir prostitūtu no maukas.
Bez tam, šim biedram šķiet, ka maukas ir visas, par kurām viņš raksta atsauksmes... mauka bija topikā Lera (28), jo kautko neļāva viņam, par kuru viņš rakstīja 05.04.21.: "neko ta CENSORED nelauj, viss parejais apm 60-80 eiro" (vārds "mauka" pēc Modera korekcijām aizstāts ar vārdu CENSORED). Tai tēmā Bomber paanalizēja troļļu rakstīto un 08.04.21.secināja: "Te kaut kādi trīs tirliņi samaisīja gaisu, ka meitene esot garām. Paskatījos šo useru līdzšinējos komentārus. .... Betibc ir atsauksmes, gandrīz visas negatīvas, izņemot topikā pie 55 gadīgas tantes. Tā kā man izskatās ka šeit kāds tukšdirsējs uzdarbojies.". Addict turpinot Bomber domu 08.04.21.: "Hahaha par 55 gadigo tanti labs 👍🤣 nu jaa, ja patik tadas granny style, tad pie Leras laikam nav ko meklet, cicisus kas karajas pie nabas, kaa pustuksi udensmaisini jaiet citur meklet!".
To pašu var teikt šajā topikā: nu nav trollim pie Mašas ko meklēt, jo 55.gadīgo granny style ar cičiem pie nabas te neatrast ! Lai vai cik reizes par mauku to nosauktu...
Iesaku Moderam dzēst šo diskusiju ar trolli dzēšot šo manu ierakstu arī pie reizes, (es saprotu Mežaparka ZOOdārzā arī grūti nociesties neizvelkot maizi no kabatas zv.pabarošanai...), jo- nebarosim tak trolli !
P.S. Topikā Lola(19) ļoti vērtīgs betbic26 ieraksts vakardien: "deļ pupiem vienreiz var iebrizt,ja nebaida pumpas dažadas vietas,ksut gan var but jau nokritušas".
Visiem foruma biedriem kļūst skaidrs, ka vienreiz var iebrizt (dēļ pupiem), jo pumpas dažādās vietās varbūt jau būs nokritušas... Izcils koments un ļoti vērtīga informācija par Lolu ! steigsimies vienreiz iebrizt un iebāzt...
Ai, atslābsti, nav tie troļļi tā vērti.
Tas ja vien Tu netrennē savu skillu megakaujai ar supertrolli 😉
Kurs tad dzes? Visi topiki, kurus meitenes ir paprasijusas nonemt, ir arii nonemti! Viens no pedejiem, ko skaidri atceros bija katy tema, kaut gan meitene joprojam katru dienu aktivi sludinas 🤷♂️
Ar kaķi viss ir mazliet savādāk, dažiem foruma dalībniekiem ar cienāmu reputāciju kas pastiprināti interesējās, izstāstīju kas un kā un manas darbības tika atzītas par pareizām esam.
Neaizmirstiet ka visur ir sava hierarhija, šeit eksistē arī admini un owneri. Ceru ka ar tādu mājienu pietiek.
Interesanti, ka pat visai brīvajā Interneta vidē kāds ir ar mieru samierināties ar diktatūru
Bet nu kopumā katram Interneta resursam ir savs dzīves cikls. Piemēram, bieži vien, foruma popularitātei pieaugot, tā administrācijai rodas pārspīlēta izprātne par savu nozīmi, jo viņiem šķiet, ka tā popularitāte ir viņu, nevis lietotāju nopelns. Pieaug prasības, vēlme komandēt, bet tad kādā brīdī parādās cits resurss, un pārsteidzošā kārtā sanāk, ka tirgū tomēr ir alternatīvas
A vot pamēģini normāli noformulēt kritērijus kurš OffTopic ir dzēšams un kurš atstājams. Man neizdodas, att. paliek vadīties no sajūtām.
Ja Tev izdosies noformulēt kritērijus tad ne tikai es būšu priecīgs
Ierakstīts
Visdrīzākais kaut kas nav labi tehniski. Pamēģini izlogoties un pieslēgties no jauna.