Par laimi man tāda extra kā dūrē raušana nav aktuāla uz doto brīdi , ir jābūt tikai nedaudz vairāk orginālākam , pacietīgākam , radošākam ,prast lutināt ,ātri vien sieviete sajūt tās rūpes un enerģiju ,atdeve parasti nāk ar uzviju atpakaļ. Vispār ir ļoti daudz brīvas info pieejamas internetā,flirts ,ķermeņa valoda , acu skatieni , ja to spēj un iemācies nolasīt ,daļa no veiksmes formulas jau atrisinātas. Nebija pratīgs lēmums savu pieredzi atspoguļot šeit ,šis noteikti pirmais un pedējais šai vietā. Uzmetot ātru aci komentāros , rodas sajūta ka šeit apgrozas tipiskie ,"laimes parpildītie" īgnie , ar visu pasauli "apmierinātie" Letiņu "vīrieši "!
janis123456. Īsti nezinu vai tu esi vīrietis vai trans, vai citādi orientēts. Tavs raksts ir izpelnījies pat komentārus. Apsveicu! Tev ir talants rakstniecībā. Padomā par savu profesiju. Man sen bija zināma viena sieviete, kur mācēja rakstīt erotic/sex stāstus un ar to pelnīja.
Ierakstīts
janis123456. Īsti nezinu vai tu esi vīrietis vai trans, vai citādi orientēts. Tavs raksts ir izpelnījies pat komentārus. Apsveicu! Tev ir talants rakstniecībā. Padomā par savu profesiju. Man sen bija zināma viena sieviete, kur mācēja rakstīt erotic/sex stāstus un ar to pelnīja.