p.s. iskatieties viņai starp krūtīm.....tāds intersants plankums redzams...
Labdien! Te sakarā ar šo zakji ir ko pateikt. Pamēģināju viņu. Vieta vecās kopmītnēs Nīcgales ielā. Istabiņa nu tā uz 4 ar --. Pati tiešām trausla un slaida. Zilumu nekādu nav, bet citādi fotogrāfija atbilst un dabā iespaids labāks. Augums labs neskatoties uz 37 gadiem. Krūtis ap 1-2 , bet superīgi krūšu gali. Daudz tādu nav. Vispār jau attieksme laba uz 4 ar+. Seksā diezgan ātri uzvelkās un tur viss kārtībā. Vienīgā problēma , kas visu samaitā ir seja. Tur tāds maukas zīmodziņš dikti manāms. Smēkjē cik varēja just un vispār uz to var viens otrs iekrist ar trauslāku dvēseli. Uz fotogrāfijām ir ar parūku. Kad palūdzu noņemt iespaids uzlabojās par kādiem 50%, bet vienalga seja garām, bet apakšiņa uz 4 vismaz. Es esmu tāds vecāku dāmu cienītājs . Ja interesē varu padalīties iespaidos vēl kādu reizi.
Veciit !!!! Shis forums tam jau ir domaats , lai padaliitos iespaidos , taa kaa drosi puut aaraa visu , kas gadiijies piedziivojumos ar "kaadu daamu"
Kā jau es teicu (precīzāk - jautāju Bizz) sadaļā "Krista"
Varbūt BIZZ reklāmas un mārketinga kampaņas ietvaros var organizēt kādam autorizētam XTRA "koleģim" FREE RIDE ....
.......iespējams dzīvē viss izrādās savādāk un PASāKUMS IR VISAUGSTAKAJā LīMENī
Javi - esmu gatavs apmaksaat tavu gaajienu pie BIZZ
Ierakstīts
Ok un es esmu Pjērs Vudmens >