Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (tags @ Nov 3 2005, 06:38 PM)
QUOTE (Harley @ Aug 30 2005, 12:47 PM)
Strojnaja,hrupkaja ,milaja,strastnaja ,opitnaja zdet vgosti sostojatelnih gospod.

p.s. iskatieties viņai starp krūtīm.....tāds intersants plankums redzams... blink.gif

Labdien! Te sakarā ar šo zakji ir ko pateikt. Pamēģināju viņu. Vieta vecās kopmītnēs Nīcgales ielā. Istabiņa nu tā uz 4 ar --. Pati tiešām trausla un slaida. Zilumu nekādu nav, bet citādi fotogrāfija atbilst un dabā iespaids labāks. Augums labs neskatoties uz 37 gadiem. Krūtis ap 1-2 , bet superīgi krūšu gali. Daudz tādu nav. Vispār jau attieksme laba uz 4 ar+. Seksā diezgan ātri uzvelkās un tur viss kārtībā. Vienīgā problēma , kas visu samaitā ir seja. Tur tāds maukas zīmodziņš dikti manāms. Smēkjē cik varēja just un vispār uz to var viens otrs iekrist ar trauslāku dvēseli. Uz fotogrāfijām ir ar parūku. Kad palūdzu noņemt iespaids uzlabojās par kādiem 50%, bet vienalga seja garām, bet apakšiņa uz 4 vismaz. Es esmu tāds vecāku dāmu cienītājs . Ja interesē varu padalīties iespaidos vēl kādu reizi.

Veciit !!!! Shis forums tam jau ir domaats , lai padaliitos iespaidos , taa kaa drosi puut aaraa visu , kas gadiijies piedziivojumos ar "kaadu daamu" biggrin.gif

Mila
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Mar 11 2005, 11:42 AM)
QUOTE (puisicc @ Mar 10 2005, 04:29 PM)
VOT ,VOT  , Shitas veel muusu forumaa pietruuka  ph34r.gif
Un vinja grib lai guljos gultaa , no kuras apaksas jebkuraa briidii man var uzgluuneet SNEIKS

a varbūt tā ir pitonu meitene tongue.gifbiggrin.giflaugh.gif

PITONS VAI PRITONS??? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Patrīcija mob.9773888
Ierakstīts

QUOTE (javis @ Mar 9 2005, 10:56 AM)
Kā jau es teicu (precīzāk - jautāju Bizz) sadaļā "Krista"

Varbūt BIZZ reklāmas un mārketinga kampaņas ietvaros var organizēt kādam autorizētam XTRA "koleģim" FREE RIDE wink.gif ....
.......iespējams dzīvē viss izrādās savādāk un PASāKUMS IR VISAUGSTAKAJā LīMENī dry.gifrolleyes.giftongue.gif

Javi - esmu gatavs apmaksaat tavu gaajienu pie BIZZ biggrin.gif

Varbuut beidzot sapratiisi ko noziimee zivis

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.