Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Kurbads teica:

😂 Nepatīk ka tevi izmanto kā piemēru un pielīdzina pašam Oslikovam? 

Jebkurš primāts, kurš uzdrošinās kādu apsaukāt, kkā izrāda šausmīgu neizpratni, kad to pašu izdara pret viņu. 

Kurš izdzēsa, vai tu mudila? Tak teici ka viņa paprasīja lai izdzēš. Ko tad tu nedzēsi to bildi kur sučka pie solovjova? 

Gnīda, Šerloks  jobanais-minu esi +50,tādus lamuvārdus jauns spēcīgs ērzelis nelieto. Attiecīgi stipri apšaubu ka esi viņas m91 klients bijis, ar to arī apsveicu 🤝 

Labojums precīzāk, nevis tu teici, bet tu redz saprati ka viņa pati paprasījusi. Būtiska nozīme šim 😉 varbūt kāds cits arī tā kko saprata, bet kā bija īstenībā? 

Es ar slimiem cilvēkiem nestrīdēšos! Dročī tālāk!

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Kurbads teica:

Protams protams, vecās tēmas sarunāja un izdzēsa, pasaki Vatson kāpēc neizdzēsa screenshot ar viņas seju no Krievijas raidījuma, un arī vārdu un uzvārdu kur jau nekautrējas pieminēt. Tas taču viņas pašas interesēs 🤨 tipa atkal stulba, tā pat kā ar telefonu? Un te arī uzprasīja admin izdzēs to, a pārējo atstāj 😂

Ja es tagad ierakstīšu - pasaulesnaba ir pats Oslikovs👌😁 aklais redzēja, klibais skrēja un kurlsis to dzirdēja.... Super ne 

Klausies tu gnīda! Varbūt pietiks visiem nicinoši uzbraukt? Tev normāli paskaidroju, kas un kā,  bet nē, vēl tev nav labi! Šerloks jobanais!

Izdzēsa tēmas konkrēti par viņu,  to kur viņa pieminēta riņķī un apkārt cauri visam forumam neviens nedzēš! 

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 8 stundām, Kurbads teica:

Jā, pilnīgi piekrītu ka jau senāk sākās viss, es nevienu neaizstāvu, bet kkas te neiet kopā. Kam nav slinkums notikumu hronoloģija. 

2020 13.dec
Tiek izveidota tēma. 
2021 17.dec šajā tēmā pirmo reizi piemin m91:
M91 ir atpakaļ. Puhā arī sludinās, piem. šovakar. Esmu jau bijis - palika ļoti slaida, iemaņas nav zaudētas. Kas zina, tie novērtēs.

2021. 27. dec
... kādas.. vairs nezinu pat vai gribētu otreiz pie vińas iet, labāk piemaksāt un ko simpātiskāku atrast.
(pēc klienta atsauksmes šķiet ka ir cūka, jo kaut arī par gaumi nestridās, manā skatījumā Kremlja sučka patoesībā nav nemaz tik liela cūka. Turklāt minetam jau nu 100 % kā saka pat bez aliņa aizietu.) 

Pēc atsauksmēm viss paliek slikti - 
Narkojas, sāk sūkāt bez preža, notiēvejusi, slimīgs izskats, 

2021.gads 30.decembris parādās pirmā atsauksme ka sūkājot kko dirš par politiku, ka viss dārgi utt. Slavina kremli. - vai tā nedara katra otrā sūkātāja grūti pateikt, profesionālās maukas vispār no pieredzes ir izcili psihologi, ko runāsi, to runas pretī, turklāt radīs tādu priekšstatu ka saprot to ko runā. 

Ta neko viņa tur prātīgu nefilmē, par politiku bezjēgā gvelž, labāk  būtu tā vietā sūkājusi, tas droši viņai labāk sanāk 

2021.gads 31.decembris
Pirmais reālais screens no tic toc ar pidaru solovjovu(apzināti ar mazo burtu😬

Kaut gan jau tajā pašā diena(zīmīgo vecgads) cits biedrs noliedz uzreiz-
-Kaut kā galīgi neizklausās pēc zināmās m91, kas te pēdējās lapās sarakstīts...

-Sludikā norādīts, ka minets ar preža, daži saka, ka bijis bez. Pavīdēja doma, ka kāds grib tīši meiteni nomelnot, bet jau daudzi saka, jāsāk ticēt. Pēc atsauksmēm vairs negribas tur iebrist , un pa trīs sarkaniem vēl vairāk nē. Nekas tur labs vairs nevar būt . 
-Varbūt kā vienmēr runa iet par divām dāmām 😆

Un pat tajā pašā dienā seko principā paskaidrojums no paša iniciatora:
-p.s
ja runāt par ētiku… tieši tikpat ētiski, kā kādam kremļa trollim uzmesties par Latvijas ekspertu. Čemodāns-stacija-mātuška. Viegls problēmu risinājums.
Tavi personigie pārdzīvojumi nevienu neuztrauc.

Principā motīvs ir skaidrs un diezgan arī pamatots, bet tā pat tas nav nekāds pierādījums. Turklāt jau tad, tajā vecgada vakara kvorumā notiek strīdi un blatošana. Pizdec, vecgada vakarā, sēžot mājās, visticamāk ka viens izdomāja davai iepisīšu kremļa trolles bildi un redzēs kas tālāk. ZB tā sučka👌😉

2022 gads 5.janvaris
Tikai pēc 5 dienām attiet biedri un viens-
-Sveiciens jaunajā gadā. Tā arī nesapratu tai skreenaa ir m91 vai nē daudz diršanās mazs skaidrības 🤣🤣🤣  tā jau neko tāda bēt nu runā daudz 😅

Sākoties konfliktsituacijai kaiminvalstī arī forumā  25. februāris parādās atkal (31.decembra posta ar bildi iespaidā) , jo tad jau visi kam nav slinkums ir atraduši Kundzi tik tok, un aktīvie sekotāji karam, arī seko viņas plūtīsanai un papildus piemet ogles xtrā:
-M91 vēl vakar pierādīja, ka ir prasta kremļa mauka. Ja nu kādam ir svarīgi politiskie uzskati, tad domājam, kam dodam sūkāt, un kam maksājam naudu!

Un tad līdz pat vēlēšanām turpinās pamīšus ta par viņu, ta par citām amata māsām. Un tuvāk vēlēšanām jau tiek izveidots atsevišķs M91 topiks. Reāli pastāv iespēja ka apmelošana,gribētos gan cerēt ka nē, bet nu.... Es smacējot politisko pasūtījumu 😂 es esmu pārliecināts ka xtra.lv nav cilvēku nomelnošanas portāls, tam ir citas funkcijas, turklāt no politikas arī te kā līdz Indijai. Karoce kas ierubīsies ko es runāju, respekt, primātiem un pārējiem krānu raustītajiem arī respekt, ja nepaslinkojāt un centāties izburtot līdz galam 😉👍
 

Šitas jau pēc rebaltic pētījuma izklausās.

Šeit viss tik grūti saprotams, jo vecās tēmas ( ar fotogrāfijām) ir izdzēstas,  cik saprotu tad pēc pašas meitenes pieprasījuma.

Viņa šeit ir jau ļoti ilgi apspriesta un viņas izskats foruma ilggadējiem biedriem ir zināms, ka arī gari un plaši tika apspriestas viņas īpašās spējas - facefuck. Tāpat visi zināja, ka klientus viņa gadiem pieņēma tc alfa stāvlaukumā, mašīnās un tikai īsu brīdi piedāvājās arī dzīvoklī. 

Vai viņa piekrita bez prezervatīva locekli spraust līdz plaušām? Par to gan te strīdi bija.

Link to post
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts

Man nekas nevar būt patīkamāks par bj bez gumijas,  bet līdz šim neesmu neko saķēris! Katru reizi 14 dienas  pēc meitenes apmeklējuma uztaisu analīzes un dzīvoju tālāk bez raizēm ( Lidz tam ar sievu cenšos neko nedarīt) . Pie Alanas arī esmu bijis un analīzes bija ok! Ja visi mēs būtu apzinīgi un ietu pārbaudīties, nevienam nevajadzētu uztraukties, bet protams atrodas visādi slimi maukas, kas dod mutē zinot, ka kaut ko nodos citiem. Lai arī pupos Alainai ir rētas, viņa ir viena no smukākajām meitenēm, kas Rīgā ir pieejamas. Tās acis ir vienkārši fantastiskas!!! Un minets bez gumijas neaizmirstams! Ja būs iespēja un brīvs brīdis noteikti apciemošu vēl. Pie M79 patika, ka var viņu tā brutālāk paņemt mutē, bet šeit, tā izjustā lēnā kustība, ir vienkārši burvīga. Neesmu bijis pie Kaķa tikai tāpēc, ka tur viss ir gumijā - tas ir tā pat kā smaržot puķi gāzmaskā! Variet protams mani  nosodīt, bet neticu ka paši esat tik svēti ka izliekamies! 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.