Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
"Pazaudētās" daiļavas
Ierakstīts
19 minutes ago, Beast1990 said:

Gada  2004 - 2005 bija forša meitene Džesika un 2007-2009 bija forša meitene Milana Zvaigžnu Gatvē :)))

Un ap 2010 bija forša Anzelika 175cm gara ar lieliem silikona pupiem Pulkveža Brieža ielā :)))

Pie Barona centra Martas ielā bija normāls masažņiks :)

Eh, bija laiki :))

 

 

Ja Tu domā to meiteni, kura strādāja Pulkveža Brieža ielā nepāra numuros (šķiet, 9) otrajā vai trešajā stāvā, tad tā tiešām bija pārsteidzoši laba. Atvēra durvis un gandrīz vai bija grūti noticēt - vai tiešām? Šī modele ir dabonama?

Link to post

Uzmanies!

Kategoriju saraksts » Vīrieši meklē vīriešus » Uzmanies!

Ievietots: 31.10.2019 | Lasīts: 2086 | Sludinājuma ID: #3970349
Pilsētā ir zaglis! Pasīvais Raivis Pimbers, vecums 26 gadi.
Mana pieredze:
Atnāca smirdošs pēc sastāvējušiem sviedriem. Kurpes labāk nebūtu vilcis nost. Istabā momentā nebija ar ko elpot. Nodzīvoja pie manis vairāk nekā mēnesi. Ēda, dzēra uz nebēdu. Neko citu nedarīja, kā tikai skatījās televizoru. Kā sapratu, īpaši iemīlējis krievu seriālus - bojevikus un sitkomus. Nopirku viņam jaunu apģērbu (bikses, apakšbikses, zeķes, siltu vējjaku) un apavus. Nozagtās ID kartes vietā apmaksāju visus izdevumus, lai viņš varētu nokārtot jauno (foto redzamo).Tikai tagad saprotu, ka manas prombūtnes laikā dzīvoklis tika pārmeklēts, meklējot skaidro naudu. Pāris reižu apmeklējām Kalniņa ielas Nr.8 iestādi. Devu naudu spēlēt spēļu automātā, pirku viņam cigaretes. No kabatas man dīvainā kārtā pazuda € 100.
Beigu beigās vai galu galā, kamēr es gulēju, viņš iztīrīja ledusskapi no produktiem, piekrāmēja savu mugursomu, kā arī "aizņēmās" tirgus somu no manis, savāca visus manus jaunos apavus, dārgos vīrieša odekolonus un vēl šo to (acīmredzot, kā kompensāciju par neatrasto skaidro naudu) un pazuda.
Biju jau par viņu brīdināts. Viņš uz īsu brīdi bija apmeties pie kāda mana paziņas vārdā Aivars. Bet, kā Aivars secināja, tā kā zagt te nebija ko, nākošā dienā, savācis Aivara telefonu, pazuda. Kad to uzzināju, liku viņam atdot telefonu Aivaram atpakaļ. Raivis gan noliedza savu pazīšanos ar Aivaru, tomēr nofotografēto telefonu Aivars uzreiz atpazina nosūtītajā Whatsapp bildē, tāpēc telefonu atņēmu un atdevu īpašniekam.
Savukārt Aivaram vēlāk pastāstīja kāds viņa paziņa, ka mūsu stāsta varonis Raivis esot savulaik apzadzis zemnieku saimniecības īpašnieku, pie kura bija nolīdzis par strādnieku.
Un tagad ieskatieties šajā sejā. Ja to ieraugat, durvis ar blīkši aizcērtiet ciet viņa deguna priekšā. Tas būs vislabākais padoms, kā nosargāt savu mantu.
Vārds: Uzmanies!
E-pasts: ter***@inbox.lv Parādīt e-pastu
Pilsēta: Rīga
Ievietots: 2019.10.31 14:41:55
VIP sludinājuma darbības termiņš: 2019.11.01 17:57:16
Pagarināt VIP statusu uz 24 stundām?
Uzmanies! (Foto!) iepazīsies ar vīrieti (Sludinājums Nr.3970349) » Vīrieši meklē vīriešus » PUH.lv
Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.