Džeks ar meiteni pirmo reizi pārguļ. Šamējais "ņemās" vaiga sviedros, bet meitene bez emocijām piedalās procesā! Džeks jautā- ko Tu guli kā koka stabs? Meitene atbild- a ko Tu "kal" kā dzenis!!!
Pisiet mani atkal! pagajusonedel satikos ar 4 viriesiem kas mani kartigi izdraza visos caurumos un izeda holodilniku, snedel pa lieldienam busu majas viena virs brauc uz laukiem suudus meezt, gribu lai mani atkal kads panem prieksa un izmanto nekitri! man zalas acis slaida videji lielas krutis, tu ar foto un mazu ievadinu ko ar mani darisi! gaidu!
Mekleeju ginekologu ar izdomu..... Atbildeeshu tikai kandidaatiem ar reaalu prakses vai darba vietu kaadaa kliinikaa Riigaa. Konfidencialitaati garanteeju. Bijushos mediciinas darbiniekus un interesentus luudzu netrauceet.
paciente - boze@inbox.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses
A vot sitaa ir krustaam, skeersaam paarlasiijusi mediciinas enciklopeediju un nevar noteikt sev diagnozi , laikam arii esošajiem aarstiem neuzticaas ))))
sieviete, kurai nevar paiet garām, ja patīk tādas - gudras, izglītotas, komunikablas, labi ģerbtas, koptas, ar lielām krūtīm, ar auto, 175 cm garas, apaļīgas, bet viss "savā vietā", precētas, maigas, kas seksa laikā arī kustās un sten , kam patīk orālais sekss - gan ņemt, gan dot - tādas apmēram ir šīs sievietes. TāDA esmu es. Tev, Vīrieti, jābūt foršam uzraksti, kas Tavuprāt ir foršs vīrietis!
KALLA - loransa@tvnet.lv - Visi sludinajumi no e-pasta adreses
P.S. Vienreiz man sieviete (kurai nevar paiet garām,) gadiijaas uz Teerbatas ielas - sasviidusi , resna un tusneejosa , naacaas nokaapt uz ielas braucamaas daljas lai vareetu paiet garaam , no kaadi 130 kg tocna bija. ))
Я маленькая, спелая ягодка..... попробуй меня на вкус. Сладость моего нектара ты не забудешь никогда!!! P.S.На фото реально я.Зайдите на наш сайт,там много моих хороших подружек
NAC PIE MANI, PACIENTE VIENMER BEZ BIKSITES UN KAJSTARPI VINAI IR MITRUMS... REALS MEITENES SHOW AR VIBRATORIEM UZ GINEKOLOGISKA KRESLA UN SEXA SPELES UZ KLINIKU..DAKTERIS,ES ESMU TIK MITRA... ..PROTAMS SEKS UN CITAS SPELES..LINDA .9825651
Skatiit te :http://latvia.baltgab.com/girlview.html?lng=lv
Un vispaar te ir daudz "ODZINJU"
PACIENTE BEZ BIKSITES GAIDA TEVI ... IESPEJAMS SHOW PRET TAVAM ACIM LIDZ ORGASM AR VIBRATORIEM...SPELE "DAKTERIS UN PACIENTE"..AR TURPINAJUMU....UN DAJADAS SEXA SPELES..NATA...6845637
MEDMASA GRIB LAI VINU APSKATIS "DAKTERIS" ... PARBAUDI MAN VAGINALO TEMPERATURU TERMOMETRU(MAN IR)...UN NE TIKAI... MANA SPELE AR VIBRATORIEM UZ SAJA KRESLA,ARI SEKS.UN SPELE \"GINEKOLOGS UN PACIENTE\" AR TURPINAJUMU ...IESPEJAMS DAUDZ..PIEMERAM PASKATIT \"T U R\" UN REDZET AR LUKTURU KAS \"T U R\" I R... NATASHA...9825651
Tu zini,dikti 6aubos ka pirk6u.Bija domaata ka daavana bet cena tam suudam ir no 370ls liidz 700ls,atkariiba kaads komplekts.........
Par taadu pikji var normaalu burbuljvannu nopirkt (nafig to eastcon - reaalie cilveeku cakareetaaji , iipasi kritusi uz pensionaariem un veciem ljaudiim)
STIPRS MINETS,KARSTAIS SEKS,LOMAS SPELE(TU ESI DAKTERIS-ATVER MANU VAGINU UN PASKATI AR LUKTURU KO IR SIEVETES KERMENA) ARI ES SPELEJU AR VIBRATORIEM LIDZ ORGASMAI RI TU VAR IZMANTO SO PRET MANI....9825651
Vot shitas ir riktiigi labais ( peec sludinaajuma saprotu ka vagiina ir kas liidziigs lauku maajas pagrabam- taa durvis parasti atver un ar lukturu luukojaas peec zapts burkas vai kartupeljiem)
Ierakstīts
Džeks ar meiteni pirmo reizi pārguļ. Šamējais "ņemās" vaiga sviedros, bet meitene bez emocijām piedalās procesā! Džeks jautā- ko Tu guli kā koka stabs? Meitene atbild- a ko Tu "kal" kā dzenis!!!