Tagad meitenēm jauns prikols, prasa par tikšanos naudu, bet savu bildi sūta tikai pēc tam, kad klients savu parāda. Tada sajūta, ka es vinai savus pakalpojumus piedāvāju. 😁 Ja mēs ļausim sevi tā čakarēt, tad drīz mēnešiem ilgi varēsim prostitūtas aplidot, apdāvināt ar ziediem utt, lai pēc tam par 2 oranžajiem varētu vienu reizi izšauties.
Nav tā ka tā smaka vairāk rodas galvā no paranojas tikt pieķertam?
Ar sieviešu smaržām ir bijiusi līdzīga problēma, bet ar prežu smaku, nu gan nē..
Ja nu tiešām ir, vai nu tomēr maini iecienīto prežu marku, vai nez, pa ceļam uz mājām apstājies, pārmontē vienu auto riteni uz "zapasku" un atpakaļ, smirdēsi pēc auto riepas 😂
Nav 100-150eur tik nenormāli augsta summa, ja vien meitenes būtu atbilstošas. Problēma ir tā, ka daudzas prasa 100-150, bet nespēj elementāri sevi pienācīgi sakopt, lai viņai tos 150 nebūtu žēl maksāt. Es pats dzīvoju pārsvarā Norvēģijā un 200eur par stundu te ir standarta summa, bet te viņas arī izskatās atbilstoši savai cenai.
Biju jockey klubā : ieeja 15eur, cenas kokteiļiem adekvātas, privātā deja 20min 80eur, paņēmu divas meitenes, katru uz 20min, dejoja labi, bet skarties klāt neļāva. Varbūt kāds zin klubu, kur drīkst aiztikt dejotāju?
Mjā.. Tas ir psc, kurš tādām nekoptām, neglītām darbonēm vispār uzdrošinās tādas summas dot ? Man tikko viena uzrakstīja, ka prasa 150eur, domāju, ka tūlīt būs seksīga dāmīte, bet bildē redzu parastu lauku meiteni, nofočējusies vecmāmiņas dzīvoklī, kurš remontu nav redzējis vismaz 50 gadus.
Es aizejot uz klubu un tādai uzsmaidot no viņas vaļā netiktu un viņa skrietu man līdzi un dzīvokli pa velti, bet te 150 eur prasa.. veči neapkaunojiet sevi un nemaksājiet tādām tādas summas.. Es saprastu, ja viņa būtu kopta, seksīgā apģērbā utt, tad var maksāt, bet nejau pāķenēm.
Ierakstīts
Man vairāk interesē, kur viegli sakoļ
Man vairāk interesē, kur var vieglāk sakoļīt meitenes klubos. Pērkamās drīzāk būtu kā rezerves variants.