| Ievietots 27.03.20 00:46 Lasīts 234 reizes. | |
|
Katy_Katy 679
3 hours ago, tetris said:Kaķis ļoti labi un racionāli raksta šajā forumā par daudzām lietām, tajā skaitā arī par veselības jautājumiem, bet nu diemžēl, kā mēs redzam, viss mainās, kad tas nonāk pretrunā ar viņas biznesa interesēm.
Kaķis saprot ļoti elementāru lietu - no vīrusa pilnībā pasargāties nevar, ja viņš ir tik dzīvotspējīgs cik apgalvo mediji. Ja ne no klienta, noķertu veikalā vai no kaimiņa ar ko kopā braucam liftā. Dzīve neapstājas tāpēc ka no Ķīnas kāds atveda pārsteigumu - vismaz man nē. Man nav iemeslu sevi izolēt. Būt uzmanīgai - jā, pielietot veselo saprātu - protams, bet ne paniski vairīties no katra garāmgājēja vai cilvēka kas grib ciemos.
Tā ir katra cilvēka izvēle - iet vai neiet, situācija absolūti identiska "minets ar vai bez durex". Gan man pietiek klientu ar mutiskajiem mētelī, gan Alanai pietika ar opciju bez. Notika liela verbālā caureja visiem, ļoooooti lielas debates - a jēga? Katrs tāpat palika domājam savu domu un sliktāk nevienam īsti nepalika. 💁🏻♀️
Katy_Katy 679
48 minutes ago, Inspektors Caps said:Pieņem - slikti, nepieņemtu - atkal būtu slikti
Kāds spiež ar varu pie viņas iet? Taču sēžam mājās un pulējam raķetes 😁
Tieši tā.
Katrs sevi apdraud, aizejot uz veikalu vai vienkārši uz pīppauzi ārā. Paranoja kas notiek šobrīd noteikti neliecina par konkrēto indivīdu saprāta daudzumu un kvalitāti.
Ja kādam ir veselības stāvoklis vai hroniskas slimības, kas ieliek viņus riska grupā saistībā ar smagām komplikācijām, tiktiešām labāk palieciet mājās. Man nekā tāda nav, imūnsistēma ir kārtībā un pakaļ pienam un maizei aiziet nebaidos.
✌🏻
Katy_Katy 679
Katy_Katy 679
13 minutes ago, StopThis said:Ar gaisa atsvaidzinātaju?
![]()
Šmakovka aerosola formā 😂🤣
Katy_Katy 679
Katy_Katy 679
Par sevi neuztraucos, mans diezgan nomādiskais dzīvesveids un higiēnas ievērošana noteikti palīdz 😁 Klepotāju vēl nav bijis, bet ja dzirdēšu aiz durvīm - iekšā nelaidīšu 😁
PS. Loafer, nepiedošu 😁
Celt paniku par COVID - jūs nokavējāt kādu mēnesi+. Pietiekami daudziem cilvēkiem šī kaite norit kā gripa (pat ne smagākā formā), tā kā velns viņu zin kas jau ir pamanījies izslimot domājot ka ir vienkārši tizli saaukstējies. Augstā riska grupā ir cilvēki ar vāju imunitāti, jau esošām diagnozēm, diabētiem, astmām u.c., kā arī cilvēki gados un zīdaiņi. Loģiski padomājot, tā ir augsta riska grupa pilnīgi jebkurai citai saslimšanai.
PPS. Amēliju-Elisu-Utt Intim.lv toč nemanīju, ārzemju numuri kā zvanīja tā arī zvana bet tos tiešām atstāšu viņai. 😁
Rediģēja Katy_KatyKaty_Katy 679
5 hours ago, MEITENE91 said:Da tagad veikalā noškaudisies,desmit gabali tevi nospardis,20 gabali skries tevi dezinficet,bet divi drošības pēc ielaidīs lodi pierē, dažreiz redzot tas trakas rindas,gribas noskaudit,lai visi sāktu bēgt prom,😁
Vakardien Rimi redzēju šito, dusmīgi tantuki sačukstējās savā starpā par klepojošu vīrieti 😂🤣 domāju nu tūlīt sāksies...
Katy_Katy 679
1 hour ago, ainis.alnis said:Šķiet kad AlkoVadītājiem taisa asins analīzes kur pastirināti skatās kaut kādas aknu antivielas- kuras uzrāda cik tu bieži kod. Man paziņam uz gadu atņēma jo uz pohām veda meiteni uz lidostu. Kad atnāca pie daktera uztaisīja analīzes- viss slikti pagarināja vēl uz gadu un katru mēnesi vajadzēja analīzes nodot. Otru gadu viņš ne pilītes nedzēra lai tiktu atpakaļ pie tiesībām. @Katy_Katy fuj... braukšanu šmigā piekop?
![]()
Vienkārši izziņu no narkoloģijas centra vajadzēja, ka neesmu tur bijusi uzskaitē, esmu pieskaitāma un neniekojos ar aizliegtajām vielām. Ļoti izbrīnīja tas ārsts - nē jautājumus uzdot, neko, kko saraksta, iedod lapu un sauc nākošo. Viss aizņēma minūtes piecas max.
Katy_Katy 679
Tvaika ielā viens vīrietis ārsts, tik neatceros uzvārdu. Ieliek keķsi un ej tālāk. Neko neprasa, nopēta uz aci un viss. 40€.
Katy_Katy 679
1 hour ago, Hannibal said:Šitais labs! 😆
"Lietošanas instrukciju" var palūgt studijā?
Tev .pdf ? 😂🤣
Katy_Katy 679
Neiesaku nevainību zaudēt pie eskorta meitenēm ja tu esi jaunāks par 25. Būs vēl laiks
Mūsdienās vairs uz to tik nosodoši neskatās, a), un b) tev būs 1000% lielāka iespēja atrast tiešām saprotošu, foršu meiteni ar ko varēs aprunāties kā pieaudzis cilvēks utt, utml.
Ja tomēr ir cita situācija, ņem vismaz uz 2-3h un rēķinies ar to, ka pirmajā reizē viss var nesanākt kā cerēts. Tie, kas ir bijuši pie manis ar šādu situāciju, un pabrīdināja iepriekš (maz), viss tika izrunāts un kopumā cilvēki palika apmierināti (viņu vārdi).
Tie kas nav pabrīdinājuši iepriekš droši vien nav tik apmierināti jo process notiek pavisam savādāk starp diviem pieredzējušiem cilvēkiem vs starp mani un cilvēku kam vajag "lietošanas instrukciju".
🙂😁

Ierakstīts · Paslēpa xtralv, 2020. gada 21. jūlijs - Iemesls nav norādīts
👏🏻👏🏻👏🏻