Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meklēju frizieri
Ierakstīts

Nu sveikiņi,

Meklēju frizieri vīriešu matu griezumam. Frizieri vēlams līdz 45g. Patīk jauni zaķi, bet tie jaunie zaķi reti kad zin kā un ko vajag.

Manējā ir smuks zaķis, atstāju čaju +5, pie pamatsummas viens zilais, bet nu jau tā sākusi slinkot ka pat matus neizmazgā, jo nākamais rindā stāv. Tas ka nemāk grafiku sakārtot, nav mana problēma. :D Gribētos, lai arī mazliet pabužina matus, magājot mošk pamasē galvu. Nu tak jāzin ko vecim vajag. :D
Un pat neiet runa par naudu. Var jau maksāt vairāk, bet lai ir tas ko man vajag, bet jūs jau paši saprotat. :D

Ja kādam ir ko ieteikt, gaidu ziņas. Vēlams Zolitūde, Pinķi, Ziepniekkalns, Mārupe. Citur jau čakars braukt.

Paldies jau iepriekš, kolēģi! :)

Vazektomija
Ierakstīts

Es tā kā esmu nobriedis, bet jāsaprot kurš speciālists to visslabāk varētu izdarīt un saprast, vai pēc tam tomēr nevar rasties kādas komplikācijas.

Ja nu kas, tad iespējams būšu pirmais kas uzrakstīs te atsauksmi un padalīsies ar pieredzi :D

Vazektomija
Ierakstīts

Hey biedri!

Laikam nav labākas vietas kā šī kur apjautāties par šo tēmu. Ir kāds taisījis?
Man ir pienācis dzīvē tas brīdis kad esmu nolēmis ka labāk ir šaut ar tukšām patronām, nevis izvairīties no lodēm.

Ja ir kāds taisījis, es gribētu apvaicāties pēc rekomendācijām. Vai labi uztaisīja, vai tomēr ieteiktu citu speciālitu.
Kā tas notiek? Ar daļēju narkozi, vai pilnu? Un vēl protams pārējos sīkumus ko ņemt vērā.

Var arī privāti protams.

Jau iepriekš paldies! :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.