Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pavedinam Uz Prostitūciju Josephine
Ierakstīts

Varbūt varu tas aicināt uz pavisam anonīmu randiņu ar papīra tūtām galvā? :wub::lol: :lol:

Par reputāciju runājot - kas mēs te kaut kādi šluras, ka tikties ar kādu no mums ir sabojāt reputāciju? :wacko:

Jūs esat dažādi, bet tajā skaitā daudz patīkamu,draudzīgu, interesantu cilvēku.Vien nezinu,kurā brīdī intīmais draudzīgums, kuram "kājas aug"no šī portāla, varētu vērsties pret mani dēļ šī portāla specifikas.Jau atrašanās šeit bez tikšanās ar kādu,diemžēl, nav nekāds pagodinājums ne pašcieņai, ne reputācijai.Stereotipiski lūkojot,verdikts var būt vai nu prostitūta, vai nu ar "putniem", (nu, vismaz vienu, lielu, resnu un varen konkrētu putnu-sexatkarību :lol: )

Ierakstīts

Šeit jūtos nosacīti labi un nav ne pieņemtas, ne nepieņemtas sajūtas.Galu galā esmu tikai virtuāls tēls.Nebūtu tik piesardzīga(pat bailīga) attiecībā uz savu reputāciju dzīvē reālajā, ne virtuālajā,droši vien jau sen aiz tīri sievišķīgas intereses izmēginātu randiņus ar vismaz dažiem šejieniešiem. :)

Par draugu/draudzeņu pieņemšanu ar visiem plusiem, mīnusiem, putniem biju domājusi attiecībā uz  draudzeni, jo zinu,ka viņa bija pamanījusies apspriest šeit  mani, tostarp nosaucot īstajā vārdā.Un nu man PM kāds pajautāja, vai mana vārda pirmais burts, esot ....nu tieši tāds,kāds patiesi ir . :lol:

p.s.Uz pohām līmēt filmu nav nācies :D Nepieļautu situāciju,kad nespētu apzināties un kontrolēt savu rīcību.

Ierakstīts

Kādu laiku domāju,  ko vēl šeit rakstīt.Pirmā brīža emocijas nebija jaukas.Nepatīk nosodīt cilvēkus, lai kā nu kurā brīdī kam sanācis.Cik saprotu,draudzene nevienu brīdi nav uzdevusies par mani, bet bijusi pārdabiski atklāta un  centusies gādāt par vispārējo jautrību. :D Kā nu viņai tas izdevies, varu ievērtēt vien daļēji.Nedomāju,ka man par kaut ko būtu jātaisnojas.Arī par pieminēto BDSM tematiku.....dzīvē, tāpat kā seksā, ir ļoti daudz dažādības,un man vienmēr interesējis uzzināt, iepazīt,sajust ko jaunu.

Domlucky: kāds gan tam sakars ar Greju vai "piķi" :D Greja stāsts, cik zinu, ir rutīnas māktas padzīvojušas mājsaimieces slēpto sapņu un fantāziju auglis, sākot no nevainības zaudēšanas, beidzot ar piespiedu perversu seksa iegribu apmierinājumu no vienas puses un dāsnu finansiālu atlīdzību no otras puses.Bet vēl zinu arī cilvēkus,kam BDSM ir teju zinātne un dzīves filozofoja.Lai nu kā - pasaule ir lieliska savā dažādībā un cilvēki tāpat.Es par brīvu Tibetu, mieru visā pasaulē,un par to,lai katram sava vieta zem saules un kāds ,kurš saprot, pieņem bez nosodījuma.

Un  savas draudzenes/draugus pieņemu tādus ,kādi viņi ir. :)

Ierakstīts

Mīļie cilvēki, par ko ir raidījums?

Iepriekšējā līdzīgā tēmā uzreiz bija skaidrs: “все бл@&и как бл@&и, я одна - вся такая-раз-такая», šeit ne vella nevar saprast!

Žozefīn, apgaismosi? ;)

A ja nje takaja, ja ždu tramvaja :D Bet Caps mani jau re,kā atkodis :D Pārejot uz kino sadaļu, 12 minūšu gara melni jutekliska komēdija par Jums un mums :D 

Ierakstīts

Kalendāra lietošana neprasa atjautību  Bet izskatās, ka dāma ir ļoti optimistiska dzīves ilguma prognozēs vai arī varam izslēgt matemātikas skolotāju, kā potenciālo arodu:D

Man kā vēsturniecei(un,protams, matemātikas skolotājai uz pusslodzi :D ) laika skaitīšana padodas tikpat labi kā....lingam masāža :lol: Ņemot vērā Tavu ieteikumu, varbūt to matemātikas skolotājas pusslodzi pārcelšu uz masieres pusslodzi. B)

Ierakstīts

Cap, paldies, ir gan reāli lipīgs, bet varbūt patiesi nekaitināsim tautu un ar playlistu dažādiem dzīves gadījumiem apskatu paliksim PM.Ar dāmas priekšrokas?jebšu šajā gadījumā -pakaļrokas :lol: /tiesībām, pielikšu puntu mūzikas apskatam pie šī topika.Vēstījums varētu būt: Josephine xtrā-triviālais pirmsākums :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=JhkZGqkIjPg

Ierakstīts

Josephine parādi lūdzu savas krūtis

Bet lūdzu, parādu ar :D Sēdu un rakstu Tev, glīti atrādīdama kailās, jutekliskās krūtis un mazliet parotaļādamās ar tām, lūkojoties lielajā spogulī pie sienas.Ja Tu neredzi, tad tā jau ir Tava problēma :lol:  :P Fotogrāfijas virtuāli publiski izlieku tikai katrā trešdienā plkst.3 , 3.mēneša, 3 datumā. gadā,kas beidzas ar 3.Ja maaaaazliet būsi pacietīgs, tad sagaidīsi :wub:

Ierakstīts

Capam - Turpmāk katru dienu būs pa muzikālam sveicienam Josephine? Varbūt labāk pašam iedziedāt kādu dziesmu,tad kazi sekmes būtu labākas?

Caps zina, ka esmu mazliet melomāne, nevien nimfomāne, tāpēc muzikālie sveicieni nav gluži nevietā.Lai uzņemtu daļu pārmetumu uz sevi, sparīgi pievienošos muzikāliem sveicieniem ar totāli bezgaumīgu, bet portāla ievirzei atbilstoši draisku :https://www.youtube.com/watch?v=bsUWK-fixiA

Ierakstīts

Mja, Freids kapaa otraadi apgrieztos... cik iizii ir vienai inkognito daamai sagroziit kungu smadzenes.

Freids drīzāk saldi čučēs tālāk savā mūžigajā mierā.Manuprāt, joprojām katram vīrietim vislabākā sieviete ir tā,kuru viņš iekārojis, bet nekad vēl nav ieguvis.Apriori tāda var būt jebkura incognito sieviete,jo tai var piefantazēt jebkuras vēlamās. vai tieši otrādi- nevēlamās īpašības. Savukārt, pērkama sieviete ir pieejama jebkuram, kurš to vēlas, ja vien pietiek naudas konkrētās mīlas priesterienes taksei.Tad sanāk, ka jebkura icognito prostitūta var kļūt par reāli iegūstamu ideālo sievieti.Vismaz līdz brīdim,kad sapņu objekts un sapņotājs satiekas aci pret aci.

Džīzes.... :unsure:  :lol: Pati nesaprotu, ko uzrakstīju,cik gudri centos izteikties :D

Ierakstīts

Khmm...Drosmīgi parādos atkal netikumīgi draudzīgajā smilškastītē parotaļāties :) Atbildēšu publiski uz visbiežāk uzdoto jautājumu: kāpēc norādu ka esmu gan vīrietis, gan sieviete.Tāpēc,ka esmu biseksuāla sieviete, visnotaļ sievišķīga, tomēr gatava uzņemties aktīvāko lomu ar citu jauki sievišķīgu meiteni. :P

Ierakstīts

Par Žozefīnes jaunkundzes iepriekš uzstādīto jautājumu runājot - ir skaidra atbilde. Bija tāds gadījums. Sarunāts randiņš ar meiteni, kura nepieņem pie sevis, bet jāved (khm) neceļos - tiešā nozīmē. Piebraucu norunātajā vietā, sazvanos: “Tūlīt iznākšu.” Iznāk dāma, paskatās uz manu (necilo?) braucamo, paskatās uz turpat netālu noparkotu Reindžroveru (biju palaidis garām tāda klātesamību, savādāk būtu jau laikus atkāpies ar godu), un iekāpj... nu, jūs saprotat, kurā.

Secinājums - jāpērk Reindžrovers. Nezinu gan, vai Jo varētu nonākt līdzīgā situācijā kā jūsu padevīgais kalps, bet ja nu?

Range Rover jau var nopirkt gana lēti /piemēram, lietotu Sport/. ko un kā tālāk iesākt ar šo degvielas kapsētu, tas jau cits jautājums, meitenes tik tālu nedomās, jo Range Rover arī Āfrikā ir Reindžrovers :D

Varbūt šajā topikā pieminētā dāma nemaz nenojauš par šāda topika eksistenci?Jeb baidās no uzmanības... :)

Tu esi gaišreģis, MInhauzena kungs, dāma patiesi sabijās no uzmanības, bet tikai uz īsu brīdi,kas mērāms pāris dienās :)

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Emm, nu ja nebūs vairāk smieklīgu sludinājumu, tad varbūt uztaisam Tavu topiku, kurā pakoķetēt bez xbox meiteņu iejaukšanas u.t.t.? :D

Starp citu oriģināli tad būtu šoferēt nevis zolīdā tērpā, bet kaut kā šitā:

qu_13974.jpg

Šis labs :D Aplūkojot kreatīvā piedāvājuma foto, no sirds apsmējos, teju aizrijoties ar pēcpusdienas kafiju. :D

Atsevišķs topiks Josephinei kā sevi pagaidām nerealizējušai prostitūtai būtu grezni, bet nepavisam ne nepieciešami,jo šī portāla pamatinterešu apmierināšanai no tā jēga nekāda...Turklāt par gamingirl interesēm nemaz nemulstu,jo laikazaglis xbox stāv blakus TV kastei un pa reizei asassins creed, witcher vai gonkošana online tīri labi patīk :lol:

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Neies cauri šis piznesa plāns tik vienkārši - t.i., Volgu pasākumiem vajadzētu nomāt kopā ar šoferi.

Bet vari mēģināt izveidot nākošo sludinājuma versiju, kurā meklē šoferi regulāriem vai neregulāriem izbraucieniem :lol: :lol:

Nekā nebija, pati labs šoferis :D Bet taisīt vēl kādu smieklīgo sludinājumu versiju jau būtu "kaut kas ar kaut ko"

post-41112-0-73006500-1511559528_thumb.jpg

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Nu ja jau demagoģējam...

Paskaties Japānas vai, vēl labāk - Korejas virzienā. Par bāzes līmeņa iksa cenu Hyundai/Kia tev piedāvās līdz lūpai nopakotu auto ar kuru brauksi un bēdu nezināsi. Atšķirībā no visiem iksiem, kū utml, kuriem dikti patīk pa servisiem dzīvoties. :lol:

Japānas virzienā skatījos.Uz RAVu skatījos.Hyundai pirkt (tāpat kā škodu yeti,piemēram) ticība neatļauj.Interesanti piedāvājumi tagad jaunajiem Nissan, draudzene nupat  Xtrail nopirka, 5 gadi tik par degvielu un eļļas maiņu būs jāmaksā, turklāt var braukt un parkoties kā dārzenis- mašīņs visu gatavs darīt un priekšā pateikt.

Kā gan lai neapjūk no šitā visa izcilo iespēju un piedāvājumu jūkļa  nabaga vientuļa sieviete ar mazu bērnu svešā pilsētā.... :D

Pēdējais piliens bija tāds vizuāli dikti pievilcīgs Volkswagen brīnumiņš pilsētai,ko piedāvā iepriekšpārdošanā ar iespējamo piegādi pavasarī:T- Roc...

:wub:

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Oi, iepostē šito piedāvājumu Bmwpower.lv, ar visu izvēli starp X3 un XC60, tur tā izpisīs smadzenes vien ka neko citu vairs negribēsies :D :D

Demagoģēt drīkst? Piem. kāpēc ne Audi Q5? Varu demagoga pakalpojumus piedāvāt, piem. lekciju - kāpēc nepirkt BMW :lol: u.c.

p.s. Hmmm, Oskars tad pie dāvanas toreiz netika, izvēlējās ķert lašus? :rolleyes::D

Audi Q5 ļoti patīk un gluži no prāta to izmetusi neesmu.BET!Pēdējais autiņš man bija Audi.Kreiso un puskreiso servisu zēnu paziņu lokā nav, līdz ar to  pie katra Mollers auto apciemojuma(iespējams, pa sīkumiem, iespējams, ne vienmēr bija gan nopietns iemesls...) no pricelistes par pakalpojumu teju raudāt gribējās :lol: Tāpēc šoreiz ko mazliet demokrātiskāku vēllētos.

Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Sveiki, kungi un dāmas! Ceru, ka šis mans oriģināldarbs iederēsies sadaļas tēmā.Tiek publicēts pirmoreiz un gatavs kā atsaucībai,tā kritikai.Tā kā joprojām neesmu nevienam paspējusi uzdāvināties vai pārdoties, tad piedāvāju mainīties.Mazāk skarbi kā pārdošanās, bet tā pati prostitūcija vien sanāk: piedāvāju to,ko var piedāvāt sieviete(pērkamā) vīrietim pret vīrieša (klienta)palīdzību mašīnas pirkšanā.Ne naudu,bet palīdzību padoma veidā.Jaunu nepirkšu, bet ar lietotām mūždien sanāk "iepirkties".Centīšos savu pakalpojumu sniegt pienācīgi un no sirds(Hmm...vai tā ir sirds :wub:) cerībā uz tikpat godprātīgu pretpakalpojumu.

Neviens totalizators nav izteicis piekrišanu iekļaut likmēs izredzes uz šādu dīlu, bet es liktu 30/70.Ko teiksiet? :lol:

P.S.Zābakus,,suluspiedes vai šokolādes lūdzu nepiedāvāt. :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.