Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Emm, nu ja nebūs vairāk smieklīgu sludinājumu, tad varbūt uztaisam Tavu topiku, kurā pakoķetēt bez xbox meiteņu iejaukšanas u.t.t.? :D

 

Starp citu oriģināli tad būtu šoferēt nevis zolīdā tērpā, bet kaut kā šitā:

qu_13974.jpg

Šis labs :D Aplūkojot kreatīvā piedāvājuma foto, no sirds apsmējos, teju aizrijoties ar pēcpusdienas kafiju. :D

Atsevišķs topiks Josephinei kā sevi pagaidām nerealizējušai prostitūtai būtu grezni, bet nepavisam ne nepieciešami,jo šī portāla pamatinterešu apmierināšanai no tā jēga nekāda...Turklāt par gamingirl interesēm nemaz nemulstu,jo laikazaglis xbox stāv blakus TV kastei un pa reizei asassins creed, witcher vai gonkošana online tīri labi patīk :lol:

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Neies cauri šis piznesa plāns tik vienkārši - t.i., Volgu pasākumiem vajadzētu nomāt kopā ar šoferi.

Bet vari mēģināt izveidot nākošo sludinājuma versiju, kurā meklē šoferi regulāriem vai neregulāriem izbraucieniem :lol: :lol:

Nekā nebija, pati labs šoferis :D Bet taisīt vēl kādu smieklīgo sludinājumu versiju jau būtu "kaut kas ar kaut ko"

post-41112-0-73006500-1511559528_thumb.jpg

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Nu ja jau demagoģējam...

Paskaties Japānas vai, vēl labāk - Korejas virzienā. Par bāzes līmeņa iksa cenu Hyundai/Kia tev piedāvās līdz lūpai nopakotu auto ar kuru brauksi un bēdu nezināsi. Atšķirībā no visiem iksiem, kū utml, kuriem dikti patīk pa servisiem dzīvoties. :lol:

Japānas virzienā skatījos.Uz RAVu skatījos.Hyundai pirkt (tāpat kā škodu yeti,piemēram) ticība neatļauj.Interesanti piedāvājumi tagad jaunajiem Nissan, draudzene nupat  Xtrail nopirka, 5 gadi tik par degvielu un eļļas maiņu būs jāmaksā, turklāt var braukt un parkoties kā dārzenis- mašīņs visu gatavs darīt un priekšā pateikt.

Kā gan lai neapjūk no šitā visa izcilo iespēju un piedāvājumu jūkļa  nabaga vientuļa sieviete ar mazu bērnu svešā pilsētā.... :D

Pēdējais piliens bija tāds vizuāli dikti pievilcīgs Volkswagen brīnumiņš pilsētai,ko piedāvā iepriekšpārdošanā ar iespējamo piegādi pavasarī:T- Roc...

:wub:

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Oi, iepostē šito piedāvājumu Bmwpower.lv, ar visu izvēli starp X3 un XC60, tur tā izpisīs smadzenes vien ka neko citu vairs negribēsies :D :D

 

Demagoģēt drīkst? Piem. kāpēc ne Audi Q5? Varu demagoga pakalpojumus piedāvāt, piem. lekciju - kāpēc nepirkt BMW :lol: u.c.

 

p.s. Hmmm, Oskars tad pie dāvanas toreiz netika, izvēlējās ķert lašus? :rolleyes::D

Audi Q5 ļoti patīk un gluži no prāta to izmetusi neesmu.BET!Pēdējais autiņš man bija Audi.Kreiso un puskreiso servisu zēnu paziņu lokā nav, līdz ar to  pie katra Mollers auto apciemojuma(iespējams, pa sīkumiem, iespējams, ne vienmēr bija gan nopietns iemesls...) no pricelistes par pakalpojumu teju raudāt gribējās :lol: Tāpēc šoreiz ko mazliet demokrātiskāku vēllētos.

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts

Sveiki, kungi un dāmas! Ceru, ka šis mans oriģināldarbs iederēsies sadaļas tēmā.Tiek publicēts pirmoreiz un gatavs kā atsaucībai,tā kritikai.Tā kā joprojām neesmu nevienam paspējusi uzdāvināties vai pārdoties, tad piedāvāju mainīties.Mazāk skarbi kā pārdošanās, bet tā pati prostitūcija vien sanāk: piedāvāju to,ko var piedāvāt sieviete(pērkamā) vīrietim pret vīrieša (klienta)palīdzību mašīnas pirkšanā.Ne naudu,bet palīdzību padoma veidā.Jaunu nepirkšu, bet ar lietotām mūždien sanāk "iepirkties".Centīšos savu pakalpojumu sniegt pienācīgi un no sirds(Hmm...vai tā ir sirds :wub:) cerībā uz tikpat godprātīgu pretpakalpojumu.

Neviens totalizators nav izteicis piekrišanu iekļaut likmēs izredzes uz šādu dīlu, bet es liktu 30/70.Ko teiksiet? :lol:


P.S.Zābakus,,suluspiedes vai šokolādes lūdzu nepiedāvāt. :D

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.