Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
12 minutes ago, Blondy said:

Izskatās , ka  šeit  ir uzsvars uz “ vatainajām “. Ja Glorijai būtu  cita politiska nostāja , diez vai apdirstu  viņas krūtis , notievēšanu un gadus 😊 

p.s es nejaucos politika un neatbalstu karu, ne putinismu, iet runa par cilvēka izskata apdiršanu.

 

Tu nesaprati - es to teicienu zinu krievu valodā, pārtulkot māku bet tad neskan. Tam nav nekāda sakara ar politisko nostāju. "Vate" tikmēr kamēr viņi ukraiņus sauc par "hohli", nu tā - tīri līdzsvaram.

Fakts kā tāds ka zaudējot svaru tauki pirmie pazūd tieši no pupiem (ir izņēmumi), svaram palielinoties pirmie uzrodas uz dirsas (pareizs ķermeņa daļas nosaukums latviski).

Esmu redzējis viņas foto kad viņa sāka šeit savu karjeru, manuprāt viņa ir nometusi svaru un tas ir redzams arī uz sejas. 

Link to post
1 hour ago, Morena said:

nē, kā vienmēr ziņkarība. Biju iedomājusies, ka Glorija ir top pristitūte(pēc atsauksmes) bet laba mele re kā, noderēja arī politikā. Bet prostitūcija un politika jau ir gandrīz viens un tas pats.

Gan jau gadi dara savu. Un notievēšana arī var pamainīt formas ne tikai tur kur gribēts. Kā tur vatainajām tas teiciens "Боже, сделай так чтобы все калории уходили в сиськи!"

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
2 hours ago, Zoliidais said:

Piedāvā pieņemt pārskaitījumus SWED 😄Kas jāraksta pārkaitījuma uzdevumā par pārskaitījuma mērķi? Būs rēķina Nr. vai klienta Nr. ?? 😊 Vai Hesbollah  atbalstam???

Vēl pieraksti "Allah akbar!" un izbaudi jautājumus arī no savas bankas. Tiesa gan tas beigsies diezgan garlaicīgi - kontu slēgs, iebāzīs tevi melnajā sarakstā ar pazīmi "vnk mudaks"

Link to post
Smieklīgākie Sludinājumi
Ierakstīts
On 2/7/2024 at 9:27 PM, sioux1 said:

Latinas rullē 🤣 un katrai tekstā ir sprauslas un knupji. Kāds varbūt zin, kas slēpjas zem tām sprauslām?  

Tulkojumi uz tādu valodu kurai ir salīdzinoši maz lietotāji ir visai amizanti. Pamēģini tulkojumu uz angļu, iespējams būs pavisam cits konteksts.

Link to post
Vecums, kas nenāk viens
Ierakstīts
1 hour ago, sidlav55 said:

Elbarto!   Tev nekas nav ierakstīts anketē!  tātad iznāk , ka baidies atklāt sevi , bet nebaidies izteikties par citiem. tas jau ir tāds nevisai glaimojoš gājiens.  saprotu , ja bāriņtiesa ir uzdevusi rūpēties par kādu un Tu cītīgi izpildi, aizrādot savam radiniekam , ka vinš dara nepareizi, viss ir bumbās. bet ja tas onka ir trīs reizes vecāks par Tevi un tikai aiz gara laika sāc mācīt , ko Tev sveš cilvēks dara pareizi vai nepareizi , uzbrauciena veidā, jau ir aizskaroši. dabiski izteikt savu viedokli ir normāli, bet vai to nevarētu darīt tā , kā man ieteica pazīstams jurists.  es rakstītu ,,  man gan liekas , ka laizīt vāveri ir man nepieņemami,,.  kaut kā tā.  sorry ,ja izskatās ka pamācu, bet vai tā nebūtu veiksmīgāk?    es parasti , kad mani sāk pamācīt, kā asaris uzmet spuru, ja vienīgi tas nav akadēmiķis..... ja es skrūvētu riteni un pienāktu puikiņš un teiktu , onka esi tupenis , tas jādara tā, sūtītu vinu vienu māju tālāk. bet ja viņš teiktu , a ja pamēģinātu tā un tā.... uzklausītu .     par to laizīšanu.....tas tā vāji....  darbības varianti ir simtiem , gan ar lūpām gan ar mēli, gan lūpinas , gan podzina , gan ārpusē , gan iekšpusē......un ja no tā kaifs tad tikai uz priekšu..... 

Pietiek "smelt"!

15 minutes ago, Elbarto said:

Klau, opi, man te nekas nav jātklāj, te nav soiālie tīkli. Es te nesēžu 24/7, man ir sava dzīve, atšķirībā no daža laba kas te mēģina vākt kaut kādus karmas punktus, es nekādus lamu vārdus nekur neizmantoju un leksiku nekur nepielietoju nepareizi, tāpēc labāk atstiep kājas dīvānā un iedzer sirds dropes.

Tu arī atslābsti!

Link to post
Девственность
Ierakstīts
11 minutes ago, traxer said:

Tu doma ka visi. Nebija taču saskarsme locekļi ar vagīnu. Ja , sex bija, bet nebija tiesha kontakta. Pat ar masku kulackovu būs kontakts, bet ar prezi nau kontakta. Sex ar prezi ir tāpat kā sex ar gumijas lelli. 

Taviem "olivje" salātiem īstais derīguma termiņš beidzās pirms nedēļas, neēd vairs to draņķi

Link to post
Aļņiem būs kur izvērsties
Ierakstīts
3 hours ago, sidlav55 said:

kaut kad 70 gados mācijos ar foto darboties, kaut kāda nojausma ir par šo mākslu, bet tagad viss ir tā  izmainījies, ka jūtos kā neandertālietis kosmonautikas izstādē. neiebildīšu ne vien vārda....bet bija interesanti darboties ,  ar melnbalto arī sanāca tīri nekas bildes un vēl pats attīstīji filmiņu un taisīji bildītes.  pēc ši ieraksta daudziem šeit liksies , ka es vēl mamutus dzīvus esmu redzējis.....

Neiedomājies no sevis sazin ko - ciparu ēra sākās salīdzinoši nesen.

P.S. Ir nācies padarboties arī ar bromportret papīru.

Link to post
Vecums, kas nenāk viens
Ierakstīts

Vēl vairāk atvieglotos ja katram lietotājam piektajā atbalsta punktā būtu implants (katrs pēc savas samaitātības pakāpes izdomā implanta veidu) kurš liktu par sevi manīt atkarībā no manas reakcijas uz viņa postu vai svaigi izveidoto tēmu. Ātri visas tēmas būtu noformētas kā nākas.

Vienīgi Blondy varētu sākt nerātnības

Link to post
Vecums, kas nenāk viens
Ierakstīts
12 minutes ago, sidlav55 said:

Sokrāts ,, pirms nosodi kādu citu, padomā  , kā pats būtu rīkojies viņa vietā!,,   izvērstus grautiņus neveidošu , bet jā kāds  pretīgi šeit apzināti izrādīs  savu necenzēto krievu valodas krājumus, piezīmi izteikšu....

Vnk noreportē - esmu atpakaļ pie virpas

Link to post
Vecums, kas nenāk viens
Ierakstīts
Just now, sidlav55 said:

sorry, man  lūdzu lēnāk .....  kas jāpielabo?   gribu to krievu īso vārdu krājumu samazināt banderlogu vidū. mamma Google izdod informāciju, latviešu lamu vārdi. daudz nu ne visai , bet ir veiksmīgi arī.   varbūt sākam ar viniem operēt?

Visā procesā kur piedalījos viena no atziņām bija "pirms kaut ko teikt vai jautāt padomā vai tas patiešām jāsaka vai jājautā". Tavā gadījumā derētu divreiz padomāt vai tas ko uzrakstīji dos pozitīvu pienesumu foruma tematikai. Un pirms spiest pogu "submit" padomā vēlreiz.

Link to post
Vecums, kas nenāk viens
Ierakstīts

1. Šeit ir beztēma.

2. Vecais runcis vēl nav pamanījies pietiekoši jūtami uzkāpt uz varžacīm.

3. Ir opcija "Ignore".

4. Biju atvaļinājumā, pirmajā pa sazin cik gadiem, pārbaudīju savu iespēju robežas (robežas izrādās ir tikai galvā), tagad jūtos gandrīz atkopies un atgriežos pie pienākumiem.

Link to post
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
3 hours ago, 3AAA said:

Tas ir stulbums, es gribu uzrakstīt fējai bet nevaru. Vajag 10 publikācijas…. Un ko darīt…
 

Reizēm man galīgi neliekas ka tas būtu stulbums.

Uzbur ainiņu - tu uzraksti 10 debīlus postus lai varētu uzrakstīt PM Blondy, uzraksti PM Blondy, Blondy paskatās tavus postus, pie sevis nobububina "daunis" vai kādu šī termina sinonīmu un ieliek tevi blacklistā. Pēc tam ierodos es, pārskatu 10 tavus debīlos postus, pie sevis nobububina "daunis" vai kādu šī termina sinonīmu un izsniedzu tev banu kas arī automātiski aizvāc tavus debīlos postus.

Ideāli! Pilnīgs un absolūts win-win - Blondy viegli saprata kas tu par putnu un es ātri satīrīju forumu. 

Izlasīju 4 no 11 lietotāja 3AAA postiem un sliecos domāt to kas rakstīts mazliet augstāk.

Tūlīt pārskatīšu pārējos un tad jau varēs saprast - uz sārta vai tikai nagu maukšana.

Link to post
Blondy 10 postu krājējiem
Ierakstīts
6 hours ago, Blondy said:

Par 10 postu krāšanu, lai uzrakstītu kādam / kādai PM, mazliet nesaprotu foruma noteikumu jēgu. Neiet runa par mani, bet vispārīgi .
Cik esmu foruma, redzu, tikai forumam šie noteikumi kaitē, jo veidojās nevajadzīgs spam . Ne administrācijai , ne lietotājiem tas nav vajadzīgs  . 
Seit daudzi cilvēki forumā neraksta postus . Un, ja viņam vajag kontaktēties ar kādu, viņi netaisās krāt jēdzīgus postus. Ja cilvēks negrib rakstit atsauksmes, (cilvēki ir dažādi) , viņi to nedarīs ,vieglāk ātri spamot  visādas tēmas, lai uzrakstītu PM. 

Es pateikšu par šo postu kur vajag bet vai tas ko mainīs - redzēsim

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.