Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Xtra fight club
Ierakstīts
On 25.12.2022. at 23:19, snaiper teica:

а вы наверное старичок который всё попасть ко мне не можете🙈

Ну да для этого нужно пройти фильтр А после этого ещё и понравится😜😈

Не ну здесь ты правильно подметил я не за всеми стараюсь..

Es staričoks?? Hmh nu kā to ņem, kādam iespējams ka arī esmu. 

Vsjo popastj nemogu? Vai tad es es esmu vēlējies popastj pie jums? 🤨 Paskatoties itkā skiet ka kkur redzēta, bet visticamāk ka nav būts, tas gan. 

Xtra fight club
Ierakstīts
On 1.12.2022. at 10:35, rex_777 teica:

Neponimaju smisl sdesj razborok i ssor...kajdij vse ravno ostaetsa pri svojem mnenii...toljko vremja zrja uhodit

Nu redzi, kot leopold 😉ir kadri kuriem izsit mūli, un tā pat savs viedoklis paliek, kur nu vēl te, kur visi vareni 👍🤷‍♂️

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 7 minūtēm, sidlav55 teica:

padomju pasaka  , skaids  kāpēc panēmi tādu niku.    gribi atgriezt savoka laikus......  lotgali   saka,     glupam putnam glupa dziesma....

Nu netēlo ka tu esi tik stulbs😂( kaut gan ko nu vairs) ka tu nezini, ka tavos riesta laikos visu ko varēja izlasīt publiski, bet tas bija bija izfiltrets cenzūra, tāpēc tu par kkādām dzelzs milnām un ko tuk nē. Es lasīju ka bija zobens. Negribu tev atņemt to ilūzijas sajūtu, ka esi unikumu izlasījis,pilnīgi pohuj. 

pirms 1 minūtes, PazuduBetAtrados teica:

Izlasi no sākuma, viss pa tēmu. Katram savs viedoklis 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 2 stundām, sidlav55 teica:

nu redzi , neko par Kurbadu nezini,sveša .Tev latvju folklora.  Kurbadam  kalēls izkala dzelzs milnu, deviņ reiz deviņu birkavu smagu. meta gaisā divas reizes, pirmajā reizē kritot zemē salocijās, tāpēc. pārtaisija.  kāds secinājums. fakti liecina ka esi GG partijas pārstāvis, jo sabijies noliedzi ka tādu partiju zini.  izvec no teksta un pārtaisi par savai modej,  tā tieši izdarās partiju pārstāvji.  gvelž tikai savu citus nedzirdot, tas raksturīgs Zdanokaj.  pamācies no sava bosa Rosļikova, labi runā latviski, spēj nofurmulēt domu.  nav mums pa celam.  poka Vasiļok.

Nu bet protams komjaunieti, es padomju cenzūras pasaku neesmu lasījis. 

Kādi fakti liecina? Ko tur nes, sabijies noliedzi? 🤭 Es Osļikovu vienīgo esmu kkur redzejis un dzirdējis, pilnīgi nevienu pat GG tik toku nebiju redzējis. Principā jau tas pofig, es jau esmu noformulējis ka tu esi duraks😉 tiešām jāsāk domāt, ka tev vienkārši skauž, no domas vien ka GG varētu būt ar mani. Tev vienkārši jāsadzīvo ar to. 

Xtra fight club
Ierakstīts

trešais tēvadēls latviešu pasakās   bija saukts par Antinu. neesi bijis uzmanigs lasitājs, jo  rakstīju ,ka nav nācies šo mocekli apmeklēt. tātad Antoša , latviešu valoda Tev ir svešā, varbūt arī pasaku par Kurbadu nezini.  ja zini povedaj, kāds ierocis bija Kurbadam, cik svēra un kāpēc 2 reizes meta gaisā?

Zobens bija ierocis, svēra tik ka ne katrs varēja pacelt. Meta gaisā, jo zīmējās. Tu izlem jau kas es īsti tev rādos, kā 3 tēva dēls, ķēves dels, Gzema brachka, a tā sanāk ka itkā tu kko grābstīties un īsti pats nezini. 

Zinu zinu ka nebiji m91 sponsors, nekas traks, neesi tāds viens. 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 4 stundām, lugums teica:

Ja pareizi saprotu, tad te kaut kāds maloļetku forums, ja?

Mērās ar muti un sūta viens otru dilst - bērnudārzs? Tādas jēlības sen nebiju lasījis, bail iedomāties kādas dāmas tādiem vēl dod.

Vienīgi radās jautājums, kur naudu dabūnat, lai pie dāmām pēc sts un atsauksmēm dotos?

Kāds maloleļku, neredzēji ka pat onkulis 67 gadi aktīvi piedalās. Nevis mērās ar muti, bet katram ir savs viedoklis. Nepaslinko un izlasi visu, lai nebūtu lieku pārpratumu. 

Tev vai kādam citam nevajadzētu interesēt kur katrs naudu dabū. Kaut gan ja izrādi interesi, tad vari izlasīt, te daudz profesijas tika pieminētas, pieļauju ka ļoti daudzas arī nē. 😉 Droši vari vari pievienot savu. 

trešājam tēva dēlam jau naudu nevajag, jo izskatās ka ar to viņš  nezinās ko darīt, ko tām dāmām paprasit, ja nu vienīgi konfektes izmaksāt. lai gan izskatās , ka ir bijis pie Rumbulas darbonēm un kopā selfijus taisījis. 

Mhm😂Valdonkuli, esmu protams ka arī Rumbulā bijis, konfektes gan neesmu dalījis. Ar to parasti veci pedofīli nodarbojas 😉 M91 tocna par končām neesot devusi, tas ir vēl viens pierādījums ka Valdi, tu arī neesi pie viņas bijis 😉ar ko arī īstenībā tevi apsveicu 

Xtra fight club
Ierakstīts
Just now, Kurbads teica:

Vispār jau ir tā Gati, ka ja tu vai kāds gribi kļūt slavens, aizbrauc uz Rumbulu vai citu īpašo šmaru lokalizāciju, Rumbulas gadījumā pat sabiedriskais autobuss derēs 😂 varēsi izmantot savu mēnešbiļeti. Pieej pie 20€ sūkatajas, iedod viņai lapiņu ar uzrakstu M91 un pierunā uztaisīt kopā selfiju 🤳. Pēc tam droši, bez sirdsapziņas pārmetumiem ievieto šeit, un rītdien būsi iespējams ka jau citos portālos 👌😉 

Tikai viena nianse, esi gatavs ka primāti sāks riet ka tu atbalsti rashisti dodod viņai iespēju nopelnīt, un tādējādi sakrāt piķi tik tok veidošanai un kaut vai sevis normāla izskata uzturēšanai-Frizieris, pedikīrs, manikīrs hvz kam vēl piķis, rīšanai, degvielai braukāt apkārt filmēt, un aģitēt. Bet pofig,būsi slavens. 

Es jau pirms te izteicos ka ja tā arī būtu ka M91=GG, tad tie kas reāli viņu ir ekspluatējuši, turat muti ciet vispār, nebūtu devuši naudu, pacelties līdz potencialajai saeimas deputatei nebūtu iespējams. 

-ienākumu avots, īpaši patriotiski noskaņoti Latvijas krāni, kuriem nav nekā svēta, ka tik kuli izšaut. 😂🤦‍♂️Tad šķirojiet nākamreiz, prasiet minimālās lv valodas zināšanas, galu galā lai parāda vismaz ka prot valsts valodu. Jau tajos komentos-labakas Rīgas minetnieces daudzi minēja arī ka M91 sūkājot pamanās paust atklātu nepatiku pret valsi kurā dzīvo, un arī savus politiskos uzskatus. Katram taču bija opcija raut kranu ārā no mutes, un vai kā minimums nedod piķi 😂 uzmest. Bet huij tad jau bija tipa rashiste, ne rashiste pie dirsas, sūkā, tik nenovērsies... 

Un jā tas ir kārtējais 👆👆👆nu nu reālajaiem M81 klientiem patriotiskajiem rējējiem. Zinu ka atmazka būs, es taču nezināju, kāda man starpība ko viņa dara un runā ka tik olas tukšas. A hulji tad nav starpība ka kkas tiek saeimā?? 

Xtra fight club
Ierakstīts

Vispār jau ir tā Gati, ka ja tu vai kāds gribi kļūt slavens, aizbrauc uz Rumbulu vai citu īpašo šmaru lokalizāciju, Rumbulas gadījumā pat sabiedriskais autobuss derēs 😂 varēsi izmantot savu mēnešbiļeti. Pieej pie 20€ sūkatajas, iedod viņai lapiņu ar uzrakstu M91 un pierunā uztaisīt kopā selfiju 🤳. Pēc tam droši, bez sirdsapziņas pārmetumiem ievieto šeit, un rītdien būsi iespējams ka jau citos portālos 👌😉 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 6 stundām, sidlav55 teica:

nu nē , nav ko nepilngadīgiem zēniņiem darīt pieaugušo vidu.   ir taču citas vietas , kur pusaudži apspriežas

Valdonkuli, es jau teicu 67 gadīgs vecis droši var mani saukt par zēniņu, jo tīri tā pēc gadiem tu varētu būt ne tikai man, bet daudziem fāters 😂

Izslēdzu variantu ka ir arī tādi kadri kuriem varētu būt pieaudzis opis ar kaķi 🤭

Kā tās mauciņas izvēlas vai atšūj klientus ne man spriest, bet vari nedirs par savu "drēbi" un vareno potenci. M91 bija dzīves straujajā degradācijas posmā, iespējams ka arī ņemtu tādu klientu, pamuļāt, kā nekā 20€ uz zemes nemētājas. 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 15 minūtēm, Vienīgais Gators teica:

tev pļutka jau vairākas dienas , ko piepisies M91😁 ej viņas partijā un lūdz lai paņem  dziļi rīklē😁 

Es pat nezinu kurā partijā ir M91? Varbūt ka varētu pateikt. Un kā tieši es vinai piepisos, mudacin? 

pirms 2 minūtēm, Vienīgais Gators teica:

Ej tu nah.. ar savu viedokli, kam tas interese 😁 tu nevienu neklausi , tikai mal savu huiņu.  Ej padroči labāk . 

Tur jau ir tas atslēgas vārds - tu nevienu neklausi. Bet Gati, kurš tev kā tādam kārtīgam deģeneratam esot, liek domāt ka tevi kādam būtu jāklausa? 😂Gribi tici gribi nē. Tas pats attiecas uz m91=GG nomelnošanas kampaņu, gribi tici Gata plūtišanai, vai ieslēdz smadzenes un domā pats. 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Vienīgais Gators teica:

Nav jau grūti uztaisīt Beztēma topiku Kurbads jeb  verbālā  caureja . Lai pļūta tur😁tu pat citē 

Tu pat citē kādu, pašam kko izdomāt smadzeņu nepietiek👌 tieši tāpēc jau jūs klauni te beztēmu dzenat abi. Jo runa jau nav patiesībā par mani. Un šoreiz es runāju par tādiem primātiem un deģenerātiem kā spilgtais piemērs Gatis. Viņam un draugiem ļoti nepatīk Kurbada viedoklis, un deģenerāts mēģina, kā nu viņš to prot, ar tikai viņa prāt īpašajiem intelektualiem trikiem izcelties. Bet pļukš vien sanāk. 

Pārliecības ka M91 =GG man nav, bet neapšaubāms gan ir fakts ka "Vienīgais G" ir vienkāršs deģenerāts, nu tāds parastais,nothing special. 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Vienīgais Gators teica:

drīzāk esi uzmanības mauka nekā Kurbads 😁Takš taisi Tik Tokā profilu, varbūt arī tevi ievēlēs nākošajās vēlēšanas 😁

Kāds sakars tavai verbalajai caurejai? Kādas uzmanības mauka? 🤨 Tu domā ka es te baigo slavu meklēju vai tāpēc ko rakstu 🤦‍♂️

Pats taisi hujiktokus un ko vēlies, ir redzams ka tev, pašpasludinātajam tipa xtras "spīzdeklim" 🤡 noteikti ka savus dzērāja murgus izliec katrā tēmā, un ir grūti samierinaties ar to ka tavu pļutījumu neviens pat nenovērtē. 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 29 minūtēm, Kurbads teica:

Es jau sen pamanīju ka tu piemini Gzemu, kas atgadījies ar viņu, arī pisis m91? Vai dzīvo kopā ar GG?? 

Sorry, tu nē, kāds cits kko plūtija par to, tur gan konkrētāk izteica minējumu ka pats Aldza esmu - man slinkums meklēt, bet jautājums tā pat aktuāls, tev kaķis pateica ka mēs esam brāļi, vai tu te kaut kur izlasīji, ko tantiņa teica? 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 2 minūtēm, sidlav55 teica:

jā sajaucies viss Tavā ķobītītī. pāris min  atpaka pieminto faktu par gobi, par senu    faktu  uzskati. palasi grāmatas, tad arī kaut ko zināsi.     paskatījos kā te visus mēģini apkakāt , bet pats prātinā nevelc.  viedo kopā ar stulbu mēģini salikt.  jā  saprotu, kāpēc mamma daba Tevi pasaudzēja, arī bezsmadzeņu infuzorijas  ir vajadzigas.  apniki Tu man , neko izdvest nevari,lai turpinājumā Tavu trulumu  uzklausitu. iznīksti , jeb dodies pie sienas GG foto un slavini vinu.

Droši turpini izteikties, es iziešu uzpīpēt, bet tu turpini, galvenais neaizmirsti zāles 💊 iedzert, un siltu tēju, viss būs labi. Ā un neaizmirsti pabarot kaķi 🤭

Xtra fight club
Ierakstīts

vienīgā laime, ka garigās slimibas nelīp. citādi tevisus būtu aplaidis.  vai Artiekas ielā brīvdienas , ka tādi tikuši ārā.

🤭Nu tev kā viedajam ar garu bārdu labāk zināms, kas līp un nelīp, noteikti ka esi visu izbaudījis, es jau teicu ka duraks jo stulbums tomēr tavā gadījumā pa gadiem ir salipis😂 bet tas ir ok, runā ka uz vecumu tas ir ok, un visiem sagaidāms agri vai vēlu. 

pirms 1 minūtes, sidlav55 teica:

sūtītājs......    aiej pats.  tikai vai vina Tevi pienems. Dāmai tādi kam stāv vairāk imponē.  Hellga, varbūt klūdos, der arī tie kas ar mēli tikai māk.lai gan slikti, jo trešais tēva dēls pinās, neko sakarigu izdvest nemk ,kā tikai slavina savu elkuGG

Ja vien tas nabaga skuķis zinātu ko viens valdonkulis par viņu runā. Nu kā var krievu suckai piespēlēt Kurbadu?? Es esmu pārliecināts ka ne Osļikovs, ne pati GG par tādu pasaku tēlu nav dzirdējuši. Viņiem mūsu savi elki

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 17 minūtēm, sidlav55 teica:

vai gadienā ar Gobzemu neesat brāļī?     parāk dauz goda ,lai pievērstu kuram katram galvā drātētam uzmanību un vēl kaut ko pierādītu.    iedomājies , ka esi kaut kāds pilārs.  nevelc .labākajā gadījuma Sūdu strīpiņa.    interesanti kur mamma Daba kļūdījās, ka nelāva Tev mazam nosprāgt?

Es jau sen pamanīju ka tu piemini Gzemu, kas atgadījies ar viņu, arī pisis m91? Vai dzīvo kopā ar GG?? 

Xtra fight club
Ierakstīts

vienīgais kam trāpīji sev anālajā caurumā ar pirkstu.  cerams ka nagus apgriezi ....

Droši vēl kko, orģinālāku👍tev tiešām izdodas 

pirms 2 minūtēm, Vienīgais Gators teica:

Pārāk slimīga interese pret M91 😁 laikam tev neizdrazts sapnis 

Sac ar Helgas tanti , domāju , ka tev viņa piestāvētu 😁 pec tam uzraksti atsauksmi

Pēc kā tu to konstatē ka man pārāk slimīga interese? Pēc 1 vai 2 aliem, vai kko stingrāku iedzerot? 

Helga? 🤨 Kur viņa lokalizejas, ja tā ir tā par kuru es domāju, tad viņa tagad ir ļoti sena, tur valdonkuli jāsūta. 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 4 minūtēm, Vienīgais Gators teica:

Atpisies. Labāk aizej izdraz kādu mauku , nevis pist visiem smadzenes 😁

Tu atpisies, tu jau man kko mēģini pist smadzenes, un redzot ka nesanāk, tad saki ko un kur man darīt. Varbūt ka pateiksi kuru, lai man būtu vieglāk no tām 800 izvēlēties 😂

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, sidlav55 teica:

vai gadienā ar Gobzemu neesat brāļī?     parāk dauz goda ,lai pievērstu kuram katram galvā drātētam uzmanību un vēl kaut ko pierādītu.    iedomājies , ka esi kaut kāds pilārs.  nevelc .labākajā gadījuma Sūdu strīpiņa.    interesanti kur mamma Daba kļūdījās, ka nelāva Tev mazam nosprāgt?

😂👌Es zināju Valdonkuli ka trāpīju, izlamajies, izsaki visu kas sakrājies 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, Vienīgais Gators teica:

Bljee, kā tu zb😁 Tu laikam celies un ej gulet ar domām  par neizpisto deputāti . Nu ļoti gribās nomierināt sevi, ka M91 nav deputāte😁

vecit, pus forums ir viņai devis aiz vaiga. Ko tu gribi teikt, ka mēs visi lohi un neatceramies dziļo muti un nezinam kāda viņa izskatās  😁 

nomierinies , nokavēji . Gaidi nākošo mauku, kura izdomās līst Saeimā 😁

Un kas tev vēl zajebal? Uzmanīgi klausos. 

Nav pilnīgi nekādas vēlēšanās ne m91 ne GG. Pusforums, ko tu neteiksi 😂 un kā tā gadījās ka otrā puse nē?? 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 15 minūtēm, sidlav55 teica:

latviešu tautas pasaka par  Kurbadu ķēves dēlu , ir gan interesanta , gan pamācoša.  sevišķi tā dala , kurā aprakstita trešā tēva dēla kalpošāna nelabajam.  vēl oriģināli ir domu gājiens  veikts V. Lāma grāmatā  par Kurbadu ķēves dēlu.  žēl ka kāds tupaks piesavinās  nikam tādu  vārdu.    iznāk , ka latviešu pasaku varonis slavina kremla idioloģes pret Latviju vērstos izlēcienus.

Ko tu dirs arvienvard sakot, Valdonkuli, tu savos 67 gados uzvedies kā duraks. Kur un kādā veidā es esmu slavinājis GG vērstos izlēcienus?!? 🤨 KUR,konkrēti parādi, iekopē lai ir pamats apvainojumam. Te jau kāds cits arī izts ka es pat atbalstu?? Laikam jau ka šajā gadījumā precīzāk un saprotamāk  būtu jautāt-no kura pimpa tiek izsukats, ka es esmu mrBr, jo kāds cits ir ielicis bildi kur GG ir kopā ar to purnu?? 😬 

pirms 1 stundas, sidlav55 teica:

kokneši...

😉Un pensionāri 

Xtra fight club
Ierakstīts
pirms 2 stundām, J_S teica:

Nu es teiktu, ka arī tas STS pēc tādas baltiem diegiem šūtas pīles izskatās vairāk. Cik skaļi izkliedza, tik klusu pazuda. 

Nevaru saprast, kādus tik pierādījumus tas karatists gaida? M91 tēma ir dzēsta? Vrb @Moderatorvar izcelt to slēgto tēmu, lai čalis palasa un nolaiž tvaiku?

Vai arī nē. 😁 vismaz ir popkorna cienīga tēma, ko palasīt un apbrīnot cilvēku spējas. 😂

Tu par mani? Kāpēc uzreiz karatists, kāpēc ne kkas modernāks 😂un tā lai tiešām sāp. 

Ne tiksi STS ar baltiem diegiem, viss tur balstās uz tādiem pašiem diegiem. 

Es nekādus pierādījumus negaidu, es redzu ka pēc tās dirsanas tur nekas nav 100% un ja tur kkas izvēles kārtībā ir padzēsts un izņemts no konteksta, tad m91 vēl joprojām ņem regulāri aiz vaiga cilvēkam, kurš var pakoriģēt padzēst. Un tādu variantu apgāž fakts ka screens no solovjova sarunas ir vēl joprojām tēmā. Jo ja mēģinātu atsūkāties, tad uz visa kontenta izdzēšanu ne tā? 

pirms 2 stundām, J_S teica:

Nu es teiktu, ka arī tas STS pēc tādas baltiem diegiem šūtas pīles izskatās vairāk. Cik skaļi izkliedza, tik klusu pazuda. 

Nevaru saprast, kādus tik pierādījumus tas karatists gaida? M91 tēma ir dzēsta? Vrb @Moderatorvar izcelt to slēgto tēmu, lai čalis palasa un nolaiž tvaiku?

Vai arī nē. 😁 vismaz ir popkorna cienīga tēma, ko palasīt un apbrīnot cilvēku spējas. 😂

Nu redzi, tev popkorna cienīga, a cik krānu grib lai mani nobano😂👍 ja tiktu pie šprices, sen manis te nebūtu. Un tas brīdis tuvojas. 

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 59 minūtēm, xtris teica:

Apskauj ciešāk mašku, rūdi

Priekšā jums vēl daudzi sūdi

Saprotu tavu retoriku 👌😉 jāapskauj potenciālo deputāti un es esmu mrBr. 🥴 Nezinu kā M91, bet nedomāju ka GG ielaistos ar latviešu puiku parasto, turklāt tādu kurš grib to muti aizvērt ar visiem zināmām metodēm.  

Viens ir tocna skaidrs, ka starp mums nav tikai traktoristi, policisti, un sazin kas, viennozīmīgi ir arī cilvēki no žurnālistikas nozares vai vienkārši topošie esošie politiķi. Un nekas jau slikts tur nav, kuli izšaut un attiecīgi maukoties ir tiesīgs katrs. Īstenībā arī jebkura daiļava var to darīt neatkarīgi no esošās vai topošās darba vietas. 

M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 1 stundas, xtris teica:

Tu verbālā caureja pat nezini,ka M91 bija labas/ļoti labas atsauksmes,īpaši sākuma gados. Uz beigām aizgāja viduvējas. Viņai mutē beiguši vairāk daikti,nekā tu esi redzējis savas dzīves laikā! Jābūt rūdītajam  rūdolfam,lai prasītu vairāk pierādījumus,nekā te

atsauksmēs figurē!

PS ļoti interesanti,ka tu vienīgais deputātes sakarā piesauc narkotikas!!! Padalies ar avotu,te bija info par svaigu STS,bet narkotikas ir pavisam svaigs insaids! Kādas tieši?

Visa hronoloģija ir balstīta uz - Rīgas labākās minetnieces atsauksmēm par M91, un jau tur kkadam svešā mēlē rakstošam parādās tāds pats jautājums kā tetra spēlētājam, a pochemu narkomanka. Nu karoche kkas uz to pusi. Prasi tur, tas kas sniedzot aprakstu par M91 tā raksta, ja vēlies detalizētas atbildes, nav gan garantijas ka tev kāds kko paskaidros. 

Un līdzīgi ir ar tevi, visi tagad zina ka tu runājot par M91 tēmām tik ļoti satraucies ka sirgsti ar verbālo un iespējams ka reālo caureju 😂 un visi kas lasa to zina, jo kurbads pimpis būdams tā uzrakstīja. To kā ir īstenībā, zini tikai tu, un iespējams ka vēl kāds cilvēks kurš mazgā tavas apenes. Un es arī saprotu tavu neapmierinātību par to. ☝️Vēl viens tieši pielīdzināms piemērs M91 lietai😉

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.