Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sakaru un komunikāciju tehnoloģijas
Ierakstīts
pirms 5 stundām, Leosexual teica:

@blablablaVajag android Secure folder uzinstalēt WhatsApp app, uztaisīt kontu ar jaunu SIM, pēctam SIM izņem un izmet.

Tad izslēdz ārā notifications gan WhatsApp iebūvētajam gan secure folder.

Ja laulības saglabāšana tiek uztverta nopietni, to secure folder var arī pārsaukt un nomainīt ikonu.

Ja jums ir 5 gadi no android tehnoloģiski atpalikušais iphone, tad tādas iespējas nav.

 

Tāpēc ir 2 aifoni.

Link to post
On 31.12.2023. at 19:55, sidlav55 teica:

😁👍    veiksmi!       ar Traheru ir labi sarakstīties, ne vienmēr gan iznāk veiksmīgi, bet viņš neuzpūšās par niekiem ,kā  daž labs te esošs  tītars.   ar tādu var iedzert pa glāzei vīna un pajūsmot par cilvēces skaistāko pusi!.........

tūlīt kāds atkal apvainosies jo no tēlainā teksta nesapratīs par kuru pusi runā

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
On 5.12.2022. at 12:11, J_S teica:

K.Ulmanis, ja orki nebūtu noslaucījuši Latviju no kartes tolaik, tad būtu potenciāls baltkrievu baķkas scenārijs. Diktatūra ir laba lieta, bet līdz zināmai robežai. Kuru nekad neviens nav ievērojis.

Vara ir baigā manta, no kuras atkāpties labprātīgi ir neiespējami. 😁

Bet Glorijai veiksmi darbos. Gan jau vēl viņas rīkli varēts kkad pabakstīt. 😁

vari uzlikt atgādinājumu pēc 4 gadiem, nu varbūt arī mazāk.

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
pirms 23 stundām, xtris teica:

Sauss faktu izklāsts nav melnais PR. 

Vēl vairāk - ejot politikā būtu jāsaprot,ka tevi skatīs ar rentgenu,skeletus skapī atradīs un izvilks gaismā!  Arī minetiņus mašīnā....

Sabiedrībai pienākas zināt kādi ļaudis grib deputātēt!

Es pilnībā piekrītu. Vnk ja kāds viņas ex klients šito sāk klāstīt, lai arī pats viņas politiskais konkurents jau ir cits stāsts. Nedomāju, ka kāda neatkarīgais žurnālists šito tā nejauši atrada. Lai arī pats neatceros kā nokļuvu šajā forumā..

Link to post
M91 abižojusies un dosies uz policiju 🤣
Ierakstīts
On 27.07.2022. at 18:58, babniks teica:

Jeebaķ. Nu kāda iespējamība, ka šis nenāks gaisā?? Nu bet politikā jau domāšana nav prioritāte. Viss atbilst. Ā un kurš vai kura te forumā no jauns.lv? Vai arī kāds politiskais konkurents ar melno pr nodarbojas un nav pārliecināts par savām spējām vs m91

Link to post
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts

Šito visu izlasīt nav laika. Bet katrs vs kalpo kādam citam mērķim. Kāds tur vispār sakars laulībai? Bet nu, IMHO pērkamais ir mēģinājums atrast to vienas nakts bāra sakara kaifu. Tjipa adrenalīnam. Man vēl bez rezultāta. A mīļākā, tad jau citas problēmas un jāsaprot ko gribās no dzīves. Tāpēc aicinu laulību virsrakstā aizstāt ar vienas nakts sakaru. Balsotu par to.

Link to post
Morenas putnu būris
Ierakstīts
pirms 47 minūtēm, Morena teica:

Kāda vecumā? Esmu 1987.gadā dzimusi, neuzskatu sevi par vecu tanti bet par tīni arī ne, pats jau neesi jauneklis onkulīt, lai citiem vecumu pārmest. Un ja es tevi kaitini ko tu ye sēdi un man garus palagus raksti? Parasti tā uzvedās vīrieši kurus sievietes atšūj. Tāpēc viņiem visas sliktas-taj vecums netāds, šita so so mauciņa, ša stulba, tā resna, šita ar "feiku" bildem utt. 

Ko lai saka, pusmūžs pie mūsdienu tempiem.

Link to post
Tēma par veselību, higēnu, slimībām, medicīnu
Ierakstīts
pirms 9 minūtēm, addict teica:

Nu nebus isti preciizi, ja gribi kartigu parbaudi, tad naksies vien iet pie urologa un nemt uztriepi, kas ir viens vareni nepatikams process 😬😬 ko neviens vienkarsi tapat negrib iet veikt 👆🤣

Jau kādu laiku iespējams nodot STS paneli kā urīna analīzi, kas nosaka populārākās zarazas. Izmaksas ap diviem zilajiem. Lai nebūtu pārpratumu atbildē parasti arī rakstīts un pasvītrots slikti vai nē. Protams, ja būs vajadzīga ārstēšana, būs vajadzīgs urologs. Lai arī tikpat labi var palīdzēt ģimenes ārsts, ja nu ir drosme pie šī doties. Bet vienmēr var doties pie urologa un ļaut bakstīt savā krānā. Un visu pārējo var nodot asinīs. Par šādām zarazām arī sīki un smalki pašas laboratorijas savā lapā ir sarakstījušas cik ātri vispār ir jēga kaut ko nodot.

Un tie kas ar burciņu un pāris e dodas pie meičas, viņiem aplausi, jo svarīgākais ir spert pirmo soli. Lai arī greizs, tomēr solis.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.