Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Tā pat
Ierakstīts
On 6.01.2024. at 12:50, balovnik teica:

Нехорошо считать чужие доходы какими бы они не были!!!!!!!!! За 150, 200 и выше я не уверен что у феи есть каждый день такой клиент, а даже если и есть, то женщине респект и уважуха, а не как не зависть, что может  заработать больше нас клиентов. Требования у самих то, завышены!!!! Хотите и цены чтобы у девочек были маленькие и пахло от неё хорошо и квартира чистая, да ещё и в душ сходить, который тоже чистый и полотенце сухое и нормальных размеров, а платить не хотите????? Интересные!!!!!

Man jautājums par "simātisko ķekavnieci", kura piedēvā intim pal. Vai jums ir bijis kontakts?

Link to post
Tā pat
Ierakstīts
pirms 3 stundām, sidlav55 teica:

es kā praktiķis , nojaušu , ka arī izdevumi tur lielāki , nekā Tev!/  tā kā nepiemīt man tāda īpašība ,kā skaudība, nenovīdība,   varu  tikai izteikt, ka skaitīt naudu, ja tā nav zagta , cita kabatā , slikti.   ir jau arī vīriešu kārtas pārstāvji, kas ar šādiem pakalpojumiem nodarbojas. uzsāc šādu pasākumu un ja būsi pieprasīts , pelnīsi vēl vairāk, jo sarkano dienu Tev jau nebūs.....

Saprotu, saprotu. Ir dīkstāve, izdeumi neparadzētiem apstāļiem, līdzekļu norakstīšana, inflācija, energo resursi utt. Noņem 1T un tāpat 3.5T. Mani ienākumi ir tikai 1.5T

Link to post
Tā pat
Ierakstīts

Mainīt ne es, ne jūs nespēsiet. Te nav sakars ar "%". Esmu pret LGBT legalizēšanu. Lai pišās kā katrs gib.

Kļūdijos. Sanāca 4. Divi bērni ir no divām sievām un divas darba kolēģes veica abortu. Nekādā gadījumā nelepojos.

Link to post
Tā pat
Ierakstīts
On 9.12.2023. at 02:21, kaspt teica:

A nahujam lai divi pilngadīgi cilvēki nevarētu reģistrēt attiecības. Tev gabals nokritīs?

Nokritīs gan. Latviešu tauta izmirs. Nez kā sieviete+sieviete vai vīrietis+vīrietis radīs pēcnācējus?

Link to post
Tā pat
Ierakstīts

Man jautājums jums, vai iesiet parakstīties par prezidenta apturētā likuma “Grozījumi Notariāta likumā”? Likums paredz divu pilngadīgu cilvēku partnerības noslēgšanu. Es noteikti iešu. Esmu pret LGBT. Sūdīgi tikai, ka to nevar elektroniski.

Link to post
Tā pat
Ierakstīts

Īsti nesaprotu vienu lietu. Kā var 20 gadīga meitene kļūt par prostitūti? Vai viņa ir no nelabvēlīgas ģimenes un nav nauda iztikai? Ja, viņa ir izskatīga un nedaudz gudra, kas liek to darīt? Satiec normālu džeku un dzīvo. Šis jautājums vairāk sievietēm.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 21 stundas, Lana Deina teica:

Sievietes,kuras reizi mēnesī uz 2-3 dienām noīrē dzīvokli darbam,parasti grābji visus,ka tik atnāktu vai pa 100,vai pa 40 ar absolūti vienādu (parasti paviršu )attieksmi  pret visiem. Ar tādām var kaulēties. 

Manā dzīvē ir bijušas 2 sievietes - profesionāles (40-50). Es tagad ar skumjām to atceros, jo vairs nevaru tādas atrast. Tās 20-25 gadīgās mani neuzrunā.

Link to post
Intīms bez komercijas
Ierakstīts
pirms 3 minūtēm, sidlav55 teica:

bet vai tamdēļ lielais virsaitis raudāja?   pakārties netaisos, viss būs labāk par labu!!  ari šjā pērkamajā laucinā parādās pārmainas!......  šogad  divas fējas ,  par kurām pat biju aizmirsis, atsūtija mājiena sms.    vai nu inflācija klientus noēdusi, vai es labas atminas atstājis.      parāk labās domās vinas par mani..... es vairs ne tas arājs , kāds biju agrāk.....   

Tev laikam taisnība par: "ne pisējs, ne karoga nesējs"

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.