Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pērkamais Sex Vs Mīļākā Vs Laulība
Ierakstīts
pirms 27 minūtēm, arnis777 teica:

Piedod par jautājumu, bet... vai tas ir iemesls, kāpēc tā nu jau ir bijusī sieva? :D

Vispār nē! Tur bija citi atlaišanas iemesli!😄

Just now, glamurla teica:

Vispār nē! Tur bija citi atlaišanas iemesli!😄

Labākais bija vienā pasākumā, spēlējām spēli, tika ja Tu neēsi to darījis, vai Tev tas nav bijis par jebkādām lietām, tad Tu saņem no tiem kam, tas ir bijis sērkociņus, nu tipa kam visvairāk sērkociņu tas uzvarētājs, un bija tāds jautājums vai ir bijis sex trijatā, vienīgie bijām mēs (es un abas tās draudzenes), kam nācās atdot špickas, kā mēs pēc tam rēcām! Ebballl!

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 15 stundām, sclas teica:

ВЕЗДЕ где написано "только Watsap" - развод.

Nu es tikai ar vienu esmu ticies saziņā caur whatsupu tā kā daļēji piekritīšu ka razvods, kāda neatbild, vispār, lielākā daļa uzkaras pie laika precizēšanas uz pieņemšanu, bez atbildes no viņu puses un tā kā nav laika gaidīt, kad sastāties zvaigznes darbonēm, kas komunicē tikai caur whatsappu, tāpēc man ir telefoncēlāju saraksts, tās arī aplaimojam.

Link to post
Par prostitūciju kopumā un detaļās
Ierakstīts
pirms 22 minūtēm, Sparta teica:

Arī ir manīts pie atbraukušajām dāmām ka taisa screen shot. Kam tas vajadzīgs nez? 🙉

Ar vienu dāmu pie kuras sanāca piestaigāt ļoti daudz reizes. Ir rādījusi savu telefonu, bildes utt. Nu tur teikšu tādi brīnumi iekšā, tā kā kādā degpunktā. Visādas dokumentu kopijas, dīvainas bildes utml. Katrā ziņā, labāk maku turēt sev tuvumā un tiesības vai kādus citus papīrus neņemt līdzi, atstāt mašīnā vai vēl kur. Lai cik skaistas un mīlīgas iebraucējas izskatās, tur laba bagāža ir apakša un kas patiesībā aiz tā visa ir nekad līdz galam nevar zināt.

Nu ibio, pie tādām ejot es pat kvoceri novelku, ne jau lai bailes ka atņemtu kāds viņas jumtenieks, bet lai pats nejauši neatstātu, vai pie klapes neiznīcinātu kur nu vēl maku dok utt., paņem piķi un viss.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.