Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Polija
Ierakstīts

Nesen sanāca pabūt Krakovā, pamēģināju divus masāžas salonus. 

https://www.orientmasaz.com/

Kas atrodas pie pašas vecpilsētas. 

Šajā izbaudīju Nuru masāžu, kas maksāja mūsu naudas izteiksmē 9 sarkanie. Masāža bija ļoti relaksējoša un patīkama, daudz eļļas. Salonā uz vietas bija 3 meitenes, 2 no viņām Ukrainietes un viena no Taizemes laikam. 

Otram masāžas salonam nosaukumu neatceros, bet ar masieri izveidojās patīkams kontakts, viņa iedeva savu numuru, vakarā uzaicināju uz vakariņām, pēc tam kopā vienā bārā nedaudz iedzērām un pēc tam visu nakti viesnīcā atpūtāmies. Nākamajā naktī izlēmu pamēģināt iepazīties, kāda no bāriem, izstaigāju dažus bārus, cilvēki ļoti daudz, meitenes daudz un dažādas. Viesnīcu biju paņēmis turpat vecpilsētā, kur ari aizvedu poļu meiteni ar kuru iepazinos bārā.. Vienīgā problēma, ka polietem ir problēmas ar angļu valodu. 

 

Kopumā varu teikt, ka daudz izdevīgāk ir reizi dažos mēnešos aizlidot uz dažām dienām uz ārzemēm un kartīgi atpūsties, nekā maksāt kosmiskos ciparus par apšaubāmas kvalitātes servisu. Ārzemēs tomēr izvēle ir un konkurence ir nesalīdzināmi lielāka, līdz ar to, ja meitene tur prasa augstu cenu, tad viņa nevar atļauties sniegt sliktu servisu. 

 

Link to post
Polija
Ierakstīts

Nesen paviesojos Varšavā, apmeklēju masāžas salonu :

https://shambala.com.pl/

Atrodas pašā centrā, masāžas cena aptuveni divi oranžie. Sākumā radīja šaubas, ka salīdzinoši dārgi priekš Varšavas un nauda jādod pirms redzi meitenes. Sarunāju ar administratori, ja nepatiks meitenes, tad naudu atgriezīs un nepalikšu. Iedevu naudu, mani ieveda iekšā, kur gaidīja divas meitenes, abas simpātiskas, izlēmu palikt. Sākumā ieveda mani saunā, lika apgulties. Iesmērēja mani visu ar eļļu, izmasēja, tad uz kopīgu dušu, kur kur visu saziepēja, nomazgāja, tad turpat istabā uz matrača, kur sākās masāža, sākumā diezgan laba masāža, vēlāk body to body, un Happy ending, uz muguras guļot patika, ka spoguļi pie sienām, griestiem utt, visu var redzēt. pēc tam atkal kopīga duša. Meitenes attieksme jauka, pieskarties ļauj. Viss kopā iepatikās tik ļoti, ka tajā pašā dienā, vēlāk vakarā braucu atkal, bet diemžēl visas meitenes bija aizņemtas un nepaspēju apmeklēt vēlreiz. 

Link to post
Polija
Ierakstīts

Atkal sanāca paviesoties Varšavā, takā šoreiz nebija laiks staigāt pa klubiem, tad nācās izmantot pakalpojumus.. 
Vienu rītu ap 6 no rīta centos sazvanīt kādu meiteni, bet pacēla tikai divi numuri, abi bija bordeļi, aizbraucot konstatēju, ka nebija nevienas normālas tur..

Bet beigās vienu tomēr paņēma.. Process bija briesmīgs, drusku paņēma mutē un tad sekss, kur viņa visu laiku centās ar rokām saspiest manas olas, lai ātrāk beidzu. Sapratu, ka tukša laika tērēšana un ātri beidzu un tinos prom.. 

Nākošajā vakarā atradu labāku variantu pa 400 zlotiem.. Tur viss bija diezgan labi, simpātiska, jauna meiča, biju ilgāk par stundu, bet viņas bija vairākas dzīvoklī.. 

 

Tad vēl biju 4 reizes sex shopā uz peep show.. pa 80zlotiem ir 20min deja, kur var arī skarties klāt utt.. 

Bet viņas visas piedāvā arī minetu vai seksu.. Par minetu jāpiemaksā 100zloti, par seksu 200zloti.. 

Nākošrreiz drošvien iešu uzreiz uz seks shopu, jo dāmas tur tiešām smukas.. 

Link to post
Polija
Ierakstīts

Polijā diezgan viegli var nokoļīt kādu dāmu klubā.. Biju Varšavā 4 dienas divas no tām naktīm aizgāju uz klubu, abas reizes sanāca nokoļīt un aizvest uz numuriņu.. 
Neskatoties uz to, ka bija darbadienas un cilvēku nebija tik daudz, kā brīvdienās.. 

vēl divas dienas biju aizgājis uz pieaugušo kinoteātri, bet tur tīrākā laimes spēle. Pirmajā dienā, nekas sakarīgs nebija, kā vien divas prostitūtas, kuras tur pa naudu darbina.. bet otrajā dienā ienāca viens pāris, sieviete bija riktīgi seksīga un tā sāka sūkāt viņam, citu priekšā, tad es protams pievienojos.. beigās sanāca 3 vīrieši un viena sieviete, pārējie skatījās.. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.