Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Spānija
Ierakstīts

Žēl ka Barselona topiks ir arhivēts,  bet nu Ok. Izmantošu šo.

Vārdu sakot, tuvojās tā diena, kad braukšu uz Barselonu. Esmu jau izpētījis destacamos.com un principā mans mērķis ir Ķīnas/japānas meitenes.
Skatos ka cenas ir pārsteidzoši lētas - 70 sarkanie/stundā. Tā var būt, vai tur varētu būt kādi zemūdens akmeņi? Izvēle jau baigā ja tā ņem.
https://www.destacamos.com/1-chicas-escorts/localidad-Barcelona/pais_de_origen-China/listings.html

Pēc kartes saprotu ka Barselona ir diezgan liela. Man plāns ir izmantot UBER, bet ja nesaliksies, varbūt ir vērts "ēdienu" pasūtīt uz mājām? Ir kādam pieredze, kas un kā?

Dažām jau uzsitu ziņu whatsapp, bet tā uzreiz nesalikās komunikācija angliski. Iespējams jāizmanto Google translator spāņu valodā.

Link to post
Vācija
Ierakstīts

Cik es esmu bijis Vācijas FKK (Nu reizes 10 un dažādos), līdz plkst 22.00 tur vispār nav ko darīt.

Labākās darbones ierodas pēc desmitiem.

Protams, ka tad kad esi tajā zemē, tad krāna gals jau uzreiz velk uz turieni, bet pa dienu tur darīt nav ko, ja vien pagulēt pie baseiniem. Ziemā vispār kā lohs sēdi un gaidi tumsas iestāšanos :) Stulbākais kas vēl var notikt, līdz tiem 22:00 sadzerties bezjēgā un tad vispār no tā visa nav nekāda jēga.

 

Link to post
Vācija
Ierakstīts

Pabiju Berlīnē. Protams esot Berlīnē, kā neaiziesi uz Artemis.

2021.g. Novembra vidus. Pie ieejas pārbauda covid sertifikātu, salīdzina datus ar pasi un liek aizpildīt info par to ka esi tur bijis, norādīt ienākšanas un aiziešanas laiku. Pēc tam veidlapu ieliek kopējā kārbā. Tas tā protams neomulīgi, jo liekas ka privātums zūd, bet ir kā ir. Pie kases iedod masku kuru jāvelk vazājoties pa klubu.
Klubā visi maskās. Arī meitenes, bet labi ir tas, ka maskas ir jāvelk tikai vazājoties. Ja sēdi pie bāra, vai atpūtas krēslā dzer aliņu, tad maska var nebūt.
Ieeja 90 eiriki, meitenēm takse 140/h, vai 70/30min.
Ļoti daudz nošļukušas, resnas vācietes. Uz vienas rokas pirkstiem bija saskaitāmas tiešām tādas smukas un foršas meičas.
Četras no smukajām es paņēmu katru uz 1h. Vairāk nevarēju un negribējās, jo bija jau arī 4 no rīta.

Varoņu stāstus nestāstīšu, tie nevienam nav vajadzīgi, bet kopumā agrāk zāle bija zaļāka. Tās dažas ko ņēmu bija tiešām foršas un ja ņem uz stundu, tad attieksme ir daudz draudzīgāka nekā uz 30min.

Jebkurā gadījumā. Ja sanāk būt Berlīnē, tad ir vērts aiziet, bet speciāli uz turieni dzīties - nē.

Otrā dienā nebija ko darīt, bet tik daudz laika nebija lai brauktu uz Artemisu. Pamanīju uz laternas staba reklāmu par Sensual Massage. Nu davai. Aizeju, tur meitene būšot pēc 30min brīva. Masāža 100eiriki. Izstabā meiča saka. Klasiskā masāža 100 + ekstras maksā. Saku ok, cik. 250 full package. Domāju, ka ja jau esmu atnācis, tad lai iet. Meitene smuka. Tiešām likās smuks zaķis. Pēc dušas zaķis atnāca un tiko novilka krūšturi, tā smukās bumbiņas pēkšņi nošluka līdz vēderam. Bljaaaaaaa! Cik es biju vīlies.
Masāža nekāda. 10 min paņurcīja, tad apkārt griezties, gumija virsū, minets, sekss.

Kā pie mums mēdz teikt - veltīgi izsviesta nauda. Iepisiens uz 250 eirikiem. :D

 

Link to post
Vācija
Ierakstīts

Heijā! 

Pavīdēja laime un plānojas brauciens uz Berlīni. Berlīnē esot būtu grēks neaiziet uz Artemis.
Viņu weblapā rakstīts, ka ieeja pacelta no sešdesmit uz deviņdesmit naudām. Interesē cik tagad darbinieces prasa par 30min.?

It kā jau tā pat pats pārbaudīšu, bet varbūt kāds ir nesen bijis un var padalīties ar atsauksmi, kā tur tagad ir?

Pēdējo reizi biju pirms apmēram trīs gadiem.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.