Ar to arī visu dienu nodarbojos Tāpēc arī jautāju šeit, jo ne vella ko normālu nevaru atrast ne sludinājumu serveros, ne booking.comā, ne vienkārši pa googli blandoties
Ir vēl palicis kāds kantoris, kuram var iepriekš ne pārāk ilgi piezvanīt, un nofraktēt numuru uz pāris stundām, maksājot naļikā? Varbūt kāds zin dzīvokli (tas pat būtu labāk), kas šādā pat manierē tiek izīrēts?
Notes nav, ceciešu kā šķiru, un nav vajadzīga, esmu laimīgs, par katru mirkli bez kompja, tā kā vēl kasti, kas pati uzprasās līdzi vadāties, lai dies pas! Darbā - bez trim monitoriem un kārtīga stacionārā nezvēra pie projekta pieķerties nevaru (nemaz nerunājot par n-dzelžiem, kas riņķi un apkārt vajadzīgi, lai infrastruktūru nodrošinātu). Un security līmenis ir tāds (un sieva to zin , ka par darba datu nešanu mājās pat runa nevar būt. Tā kā mājas dampis tikai izklaidēm (šķiet gan, ka kādu nedēļu mājās pat neesmu piesēdies pie viņa), un nevaru iedomāties - man tagad gaidīt, kad sieva aizskrien uz havaju, ar vienu aci lūrēt uz durvīm, vai kāds no sīkajiem neieskrien, un iet uz xtra.lv tikai, lai cepumu ieliktu, un tad vēl fiksi vajag pēdas satīrīt?
P.S. Un šaize - izskatās, ka ar to dāmu process šodien nojūk Nāksies ieskriet pie kāda parastā eskorta varianta
Davai nemāca papuci pisties - es tomēr telekomunikāciju inženieris un programmieris vairāk kā 20 gadus esmu OSI ISO - mana maize Pārlūki, šmārlūki, anonimaizeri, soketa prokši, vpn - pēc gosta nepiekāsīsi te neko. Ne jau pēdas browserī uztrauc - viss ir nobloķēts līdz nemaņai. Tas, ka vispār ar vienu pašceptu šēmas variantu izlienu cauri, ir cita tēma - "čerez tuvaraved i zadņeje kiriļco". Šis tas strādā, šis tas nē. xtra.lv, par laimi šancē.
Par mobīlo - nu nē, manu aparātu sieva, pie tv sēžot, bieži mājās paķer pabrowsot savējā vietā, jo ekrāns krietni lielāks. Aizmirsīšu kādreiz nodzēst vēsturi vai debīlos adreses meklēšanas priekšā-pateiktņus - nāve klāt. Lai nu kas, bet greizsirdīga līdz nemaņai (kaut arī vajadzētu būt otrādi, jo vairāk, kā 10 gadus jaunāka par mani . Tāpēc mans telefons ir 100% oficiāls. Sieviešu vajadzībām ir cits, slepens un vecs lūznis, domāts tikai piezvanīšanai šad tad, par internetu tur pat netiek domāts (iespējams, pat, ka pieslēgumam kaut kas ir klāt, bet neatceros un neesmu pētījis - pie kājas
Nevaru es Eju caur proksi, jo darbs šamajo saitu bloķē, bet mājās pēdas atstāt nevar. Tad nu cepumošanai atbilde ir "Sorry, you don't have permission for that!"
Mhm, nu te vienalga viss tā pārāk oficiāli izskatās Vairāk - nakšņošana, kā likumā + clīning-fī... Ceļotājiem ļoti OK, bet cilvēkam uz stundiņu - hmmm... Biju cerējis vairāk uz personīgo pieredzi, kā saka - aci piemiedzot, kur var sarunāt. Kā bij Brīvības 196 - mājas lapā minētas diennaktis, bet reāli uz pāris stundām par simbolisku naudu ar varēja (ceru, ka tagad arī - var:) tikt. Un tur arī diennakts maksa ļoti OK, bet šajā gadījumā - tas ir otrā pasaules malā.
Nu, var jau areālu paplašināt - pār akmens tiltu jau ar dāmai pārbraukt problēmu nebūtu, bet tur gan neraža, ka Vecrīga - statusa dēļ cenas varētu būt debesīs. Un "tai pus tiltam" pašam ar diezi ko grozīties negribas, iespēja uzdurties paziņām drastiski pieaug.
Man arī tā problēma, ka nevaru stundām sēdēt un zvanīties - darbā cilvēkos, tur tik nelielu brītiņu var nolīst malā, ārpus darba - bez komentāriem, "Precējies. Ir bērni.":)
Pēc subj. jau viss skaidrs. Varbūt ir zināms kāds variants, kur ļauži izīrē kādu mītni uz stundām šajā apkārtnē? Dienas laikā tas viss vajadzīgs, 1-2h. Iraid jauks meitietis, ar kuru varētu regulāri saskrieties tajā rajonā, bet nav kur Viesnīcas - bišķi sliktāk, tur viss novērošanas kameru apkārts, Rīga tomēr maziņa, visādas ziepes var sanākt Bet, ļaunākajā gadījumā, kā saka - bada laikā, ar būtu apdomājams. Tātad, ir kas zināms?
ir velviena bet būs pirmdien 28154435 bildes nelikšu meitene smuka 47ks 168cm tumšmate 3.krūšu izmērs
Nu, šitā mani divas dienas pēc kārtas uzmeta, ta personālajā mellajā sarakstā iekšā. Ir no tām stervām, kas sarunā ar visiem, kas tik zvana, kas pirmais atbrauc, tam tiek. Otrajā reizē pat, šķiet, laimīgo vinnētāju piefiksēju Nu, neciešu es šitās govis, kas manu laiku izcūko.
Ierakstīts
Ar to arī visu dienu nodarbojos
Tāpēc arī jautāju šeit, jo ne vella ko normālu nevaru atrast ne sludinājumu serveros, ne booking.comā, ne vienkārši pa googli blandoties