Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vēl Dzīvokļi Uz Stundām
Ierakstīts · Paslēpa xtralv, 2020. gada 21. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa xtralv, 2020. gada 21. jūlijs - Iemesls nav norādīts

Nu te ir labs dzīvoklis uz īsajiem laika periodiem,uz dienām,uz naktīm,uz stundām.Salīdzinoši nedārgi,pašā centrā,pie Origo.Vieta ērta,pats centrs,un pats dzīvoklis arī labs.Veļas tīras,plata gulta,duša,kafija.Cena ap 30€ par diennakti.Bet var sarunāt arī uz pāris stundām pa 20€. Tel:27415684.Iesaku visiem romantiskajiem pārīšiem kam gribās pabūt divatā.

Murgs tur ir. Cilvēki, kas šo vietu izīrē, tēmē būt par suteneriem. Pie meitenēm lien ar apšaubāmiem piedāvājumiem, nebrīnītos ja kāda kamera arī būtu kaut kur noslēpta. Sargieties!!!

Viesnīca Vecrīgā

Apartment Riga, protams, zinu, tā jau klasika, bail pat kalkulēt, cik reizes savulaik nav būts  :) Bet šoreiz tiešām tikai un vienīgi Vecrīga derēs.

Arenda-Riga - kaut kā tikai Salacas ielu redzu piedāvājamies, ar nebūs Vecrīga...

P.S. Nu ja - dāma ir Vecrīgā, var pieskriet piecās minūtes, ja vieta nofraktēta. Bet pati nedzīsies nekur, ne ar, ne bez mašīnas :)

Tad jāmedī, bet tur cenas tādas... :o

Viesnīca Vecrīgā

Apartment-riga.lv ir vistuvākais ko es zinu. Sanāk Maskačka, bet no centra 5min ar mašīnu.

Apartment-riga.lv ir vistuvākais ko es zinu. Sanāk Maskačka, bet no centra 5min ar mašīnu.

Arenda-riga.com

Sorry

Tas otrs ir brīvības/barona iestāde

Un Atkal Par Dzīvokļiem Vai Viesnīcu Numuriem

Neko sliktu par viņiem nevaru teikt. Cilvēki liekus jautājumus neuzdod, šķībi neskatās un troksnis no citiem apmeklētājiem arī nekad nav traucējis. Dušas ir normālas, fonā mūziku uzlikt var un par smēķēšanu numurā neko klāt nav jāmaksā.

Galu galā, ne jau dzīvot es tur taisījos.

^_^

Un Atkal Par Dzīvokļiem Vai Viesnīcu Numuriem

Ir viena ļoti diskrēta vieta, ja piesakies uz priekšu - dokumentus neprasa vispār. No ārpuses izskatās ļoti "nu tā". Iekšā arī max. trīs zvaigznes - i to ja labi pacenšās, bet, man liekas, ir numurs ar burbuļvannu. Uz cenām var ietaupīt, kaut vai arī burtiski pavasarī tur ir bijis remonts. 

Pēc google maps skatoties, adrese sanāk Upes iela 7. Bilde no street view ir diezgan paveca, tagad izskatā daudz labāk.

Mīnuss - parkings ir priekšā viesnīcai, un šī iela ir vienvirziena.

smbr6d.png

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.