Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Pļavnieki, Purvciems, Ķengarags un apkārtne
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 13. aprīlis - Celt neslavu vai apkaunot citu personu;
Paslēpa Moderator, 2021. gada 13. aprīlis - Celt neslavu vai apkaunot citu personu;
On 2021.02.5. at 20:01, Johan teica:

Izskatās ka ir vēljoprojām ar visiem kovidiem "strops". pie tam saunu piedava. bet tas ir pilnigs marasms nemt viesnicu del prostitutam maksat paris siundas. un pa to maksāt . ja godigi viss var gadities. pirmkart es nezinu kaa uz to skatas viesnicas admini un paši saimnieki.Nezinu varbut "stropi" utt atbalsta maucību un "piever acis" pat ja zin faktu ka meitene ir tā teikt pa maksu. Bet tādas citas "pareizās" viesnīcas, kaut vai vai "kovidi" un apmeklējums 0 tur vel mentus pasauks. Iespējams tas ta nenotiks, bet viniem ir tiesības. Jo viesnīcā ir gribi negribi prostitūcijas ierobežošanas likuma pārkāpums. rakstits ka "mauka" var piedavat savu seksu tikai savā majvietā. Tas ir tas pats variants, kā auto ja varētu salīdzināt. Labi tur to grūti būs pieradīt, bet ja labi gribēs to var izdarī†. Kā? Diezgan vienkārši to neviens nezinu vai viesnīcās netiek liktas slēptas video novērošanas kameras. Iespējams "stropam" nav bet to neviens nezinu vai kaut kas ir nav. Iespējams strops "atbalsta" maucību ja liek uz 3 h arī kaut kādu variantu. tātad citāts: 

"Un ir privātā tipa, kuras strādā! Ir man viena, kur , piemēram, nav recepcija, bet iekūt var ar iekšā laidēju." Izklausas ka ir pazīšanas." 

kam nevar jebkuru viesniceli? tas beigās secinājums kam man to visu uzņemties? maksāt par viesnicu un meiteni vēl? naudu nav kur grūst? meiteņu trūkst?

Idiots

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.