Kopā ar savu sievieti esam beidzot nobrieduši pieaicināt gultas priekiem vēl vienu sievieti!!!!
Partnerei ļoti gribās nobaudīt citas sievietes garšu, patīk kunilings,fistings neiebilst pret rimingu un zl. Iegūstama visos caurumiņos! Varbūt no Jums var iegūt kontaktus par jauku sievieti( līdz 45 gadiem) kuru uzaicināt uz šādu mazu avantūru:o)))
vakaraa buus! Runaajot par Tiger, man vinna patika taadeell, ka bija vieniigaa kura visu laiku pavadiija zaalee, ar vinnu vareeja nofotagraafeeties, pie tam es vinnu maniiju bez apsardzes staigaajam apkaart.... a paareejaas vienkaarssi iznaaca, nodejoja un pazuda miglaa.....
sai sakaraa (pazuda miglaa) man mobilajaa ir viena laba focene , kuraa redzams kaa PAZUUD MIGLAA meitenes....
Nevaru atrast "zilo zobu" , tad vareetu iebliest bildi forumaa , lai ir ko panjirgt
Ljadis miiljie - strauji tuvojaas pasaakums ar nosaukumu" EROTS"
Taapeec daru zinaamu , ka mineeto sariikojumu pagodinaasu ar savu klaatbuutni 25. februaarii laika posmaa no 18.00-19.00.(tas taapeec , ka no dziljajiem laukiem aatraak uz dizpilseetu aizbraukt nevaru). Buutu labi , ja beidzot xTra team vareetu satikties . Ceru , ka shodien sajaa topikaa paraadiisies aktivitaate
Tu tikai uz stundu?
Es domaajams buushu laikam abas dienas no saakuma liidz beigaam. Tapeec, ja ir nepiecieshamiiba varu izsuutiit savu telefonu pa PM [for VIP only] un pastraadaat kaa sakarnieks
Ne jau uz stundu , es saku , ka tajaa laika posmaa varu ierasties ))
Ljadis miiljie - strauji tuvojaas pasaakums ar nosaukumu" EROTS"
Taapeec daru zinaamu , ka mineeto sariikojumu pagodinaasu ar savu klaatbuutni 25. februaarii laika posmaa no 18.00-19.00.(tas taapeec , ka no dziljajiem laukiem aatraak uz dizpilseetu aizbraukt nevaru). Buutu labi , ja beidzot xTra team vareetu satikties . Ceru , ka shodien sajaa topikaa paraadiisies aktivitaate
Blin, skatos visi slinki!
Esmu ar mieru uzorganizeet pasaakumu, buutu jau veelams shosestdien vai piektdien vakaraa. Vajdzeetu tik kaadu barinju savaakt.
Un sadomaat ko ar uzkozhamo, dzeramo dariit....nu un meitenes....Te it LadyLux lieiijaas ka vareetu paliidzeet...
Te kaadu laicinju atpakalj dabuju telefonu 2.lezbeem , kuras ir ar mieru (dabiigi par naudu)paraadiit svesiniekam savas nodarbes un nobeigumaa ljaut tai pasaakumaa piedaliities.
Riigaa noorganizeeju satiksanos un tagad dalos iespados.
1)Vecums taa ap 30.gadiem
2)baigi vareeja maniit kura aktiivaa , kura pasiivaa
3)Izskats (face + body) - 4.balles no 10.
4)samaksa - prasiija 20.ls par reizi
5)higieena - 8.balles no 10.
Ja kaadam ir interese dodu telefonu , bet saruna ir jaasaak uzmaniigi.
Tad tur laikam ir taa kaa kaadaa datorspeelee, jo taalaak ej, jo vairaak fishkas mnaak klaat! Rexx, ja nav noslepumums, kadas mantas naak klat? Ceru, ka vinja nepiedaavaas veel resnaaku dildo (vibratoru), vai kaadu pletniiti?
Nez kaads ir gaajis pie vinjas pa lielaaku summu, vinja teica ka cenas no 30-100. Ir iespeeja, ka samaksaatu vairaak, tikai gribas zinaat ko vinja, tad par tiem simtu latiem piedaavaas, jo pa tiem 30 jau ir tik labi, ka nein ko veel var vinja labaak iedot.!!
Vot es arii esmu njeponjatkaa
Ko tad veel vairaak Laila var piedaavaat,ja pa 30.ls juutos apmierinaats
Naf taa proveec,bet vecji saka,ka ir kruta-iisaak HOFMA taada,ka njemot zem uudens vecenes domaa,ka daikts ir tas pac,kas uudensliideeja trubinja un tad saakot suukt ieksaa uz nebeedu......
katraa zinjaa,varbuut arii vasara speelee savu lomu,jo peec pieredzes zinu,ka sex nu var dabuut daudz un pa leeto,(pilna juuras mala ir ar gribosaam veceneem,veel vairaak tapeec,ka saak atgriezties atpuutnieki no bijusaas CCCP,galvenais tureet acis valjaa)
Ierakstīts
Bļāviens - sapazinos ar vienu sievieti . Nu ir tik tālu , ka viņa grib ar suni !!!!
Vai ir kādam kāda pieredze šajā???? Esmu biki šokā no vēlmes !!!!!
Ja kas - PM !!!!!