Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liepāja 2022
Ierakstīts
On 15.06.2022. at 15:40, Sand.a teica:

Un brīnaties? Palasot šo topiku, nav brīnums, ka lielākā daļa pieņem tikai patstavigos un nereklamejas.

Un ko tu gribēji mauku forumā ieraudzīt ? Dzeju par rasas pilieniem un rokās sadošanos saulrietā ?

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, Ulddźa teica:

Liepaja tak nav brauc tik uz Klaipēdu  tur ir ticība vienmēr smaržīgas tīri dvieļi un ja skaisti augumi. 

Kur tad Klaipēdā ir tas maucības epicentrs, ja nav noslēpums ? Vai tur viss internetā notiek ?

Liepāja 2022
Ierakstīts
pirms 56 minūtēm, Misterx teica:

Ja pie sludinājuma ir pievienots tel nr ir vienkārši jāzvana, tur pat nav jāmēģina kaut ko rakstīt, ja nu nr nav meitene var nespēt un arī negribēt uz visu sarakstīto atbildēt un vēl jau arī šādi sludinājumi Bez tel nr ļoti bieži izskatās ir dažādu pidaru dračilu izklaide 

razvodčiki un dročilas ir savairojušies

Liepāja 2022
Ierakstīts
1 hour ago, dino321 said:

Vienlaicīgi gan nebijām ,katrs savā seansā bijām!

Tukši dirst tu vari te čatā! Ta ir vienkārši atbilde tiem ,kas te čīkst ,ka nekā nav Liepājā izņemot tās pusdzīvās ,kas reklamējas katru dienu PUH.

Karoč kārtējais dročītājs ar uzmanības trūkumiem

Liepāja 2022
Ierakstīts
On 26.04.2022. at 14:03, LIepaja Tiksana said:

Lieldienas bij pie mums 2 meitenes. Vietēja + draudzene no Rīgas.
Ielugums bij atutiits privaati jo ar vienu no viņiem biju tikusies tet-a-tet.

Vienkarši zīniet , ja ne tikai sedet te , meklēt meitenes foto un piedavāt nestresot kad k-kads stresso , bet arī k-ko darīt - viss Jums bus .

Atteiksme - 9/10.
Meitenes - 9/10 .

Abi divi līdz 50-55kg , kopti , smaidīgi. Vienai bij krūšu implanti.

Cena bij 120 EURo.

Kamer strada ar vienu , cita nesēž cita istabas sturi ... Piedalijas ka var. Viss ir aktarīgs no Jusu pieredzes gruppveida seksā.

Numurus un kontaktus es nedošu , jo ielugums bij privāts . Es domāju , ka ir te aktivisti kurie zina par ko es runāju.

Ziņoju tikai tapēc lai Jūs neraudātu ka Liepājā nekas nav.
Viss ir , ja Jūsu griezts nav "masēt uz foto" .

Lai visiem veicas.

Izklausās pēc lētas lielīšanās

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 3 stundām, Vards said:

A kas notiek ar tām 2 meičām, kas sludinās? Cik skatijos iepriekšejos rakstus, ta tur nevisai labs variants...  karoče ir vērts mēģināt, vai labāk nē🤔

Viņas tak ir pretīgas, resnas, bez zobiem. Viņām tev būtu jāmaksā.

Liepāja 2020
Ierakstīts
On 2020.04.6. at 19:56, Nutorious said:

Vakar ap plskt. 23 biju pie tās Katjas zaļajā birzī, kura dzīvo 5ā stāvā, atdeve tā tīri neko, bet nu bik mulsināja tas ka istabā 3 gadīgs bērns guļ, saprotu pelna kā var un grib, bet nu es personīgi otreiz neiešu. Sarunāju ceturdien randiņu ar Jekaterinu no Turaidas ielas karostā, vieta neesot, bet tiekās auto,blondīne, redzes kā ies, pirms laika ar Valentīnu tikos no tās pašas ielas, tā gan tieva un laba. 🤘Un jā, cenšos pārsvarā tikties ar krievu tautības pārstāvēm, tās žiperīgākas. :)

1. Kādēļ mans posts izdzēst 
2. Kāpēc jāraksta kaut kādas pasakas ja neesi gatavs padalīties ar telefona numuru ? Izklausies pēc tirliņa kurš piš kaimiņieni pa kluso bet nav kam par to palielīties.

Liepāja 2020
Ierakstīts
On 2020.01.24. at 16:55, raimiks2 said:

Savāda, bailīga un ja visu dzīvi ir bijis jāmelo ģimenei un drāž visi pēc kārtas un katru darba dienu. Droši ka viss ir jau zb bet kur citur tādu naudu sapelnīsi....nu droši ka kaut kà tā...

Bēdīgu un bailīgu padara sabiedrībā kultivētais šī amata negatīvais tēls. Mūsu sabiedrības divkosība un liekulība ir nožēlojama. Mums pietrūkst drosmes.
Politiķi publiski no tribīnes svētulīgi vāvuļo cik tas ir slikti un nepieņemami, bet slepus katram pa 5 mīļākajām.

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 53 minūtēm, Sendy said:

Lai būtu ekipējums,tad jāsponsorē ... jus paši esat apjēguši,kādus pakalpojumus vēlaties un kādas kapeikas par to tiek piedāvātas? Savu cenu jau normali nav iespejams uzlikt,tirlinņi kaulejas vel... Izlutināti tizleņi,kuriem japarāda sava vieta. Kritika? Ka jau teicu,es varētu jūs tāaaaaaa nokritizēt,ka mani par feministi un vīriešu nīdēju uzskatītu,lai gan tā nav .

ea labprat kādu no jums nopirktu par tiem 15€ un parpovetu,cik sūdīgi jūs gultā esat. 

Pieliec trīs nulles un varam sākt runāt par provēšanu.
Ja nopietni tad nauda nav problēma. Par attiecīgu ekipējumu un pašatdevi ir vērts maksāt. Diemžēl Liepājas realitāte ir tāda ka ir daudz nekvalitātīvu pakalpojumu sniedzēju ar neatbilstošu ekipējumu. Par cik esmu pazīstams ar globālo piedāvājumu un kvalitātes/cenas attiecību tad pārmaksāt netaisos.

Liepāja 2020
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Sendy said:

Ārprāts.. tik pretigas atsauksmes un cer vēl uz kūku 🤣🤣 ceru,ka meitenes šo lasa un pliku pipeli ar rozīnēm jūs dabūsiet ... jāieraksta bus kādā sludinājuma,lai meitenes Xtra palasa,kādi atkritumu vīrieši šeit ir ,ko no sevis iedomājas un cenšas parādīt. Milzīgu straponu jums tikai vajag lidz tām mandelēm iespraust. 

Tikai konstruktīva kritika. Saulīt, ja tu sniedz pakalpojumu tad tavam "ekipējumam" jābūt labā kārtībā. Kā jebkurā sfērā. 

Liepāja 2019
Ierakstīts

Paldies par iedrošinājumu kungi, es gan nebūšu tik pārsteidzīgs, bet novēlu jums veiksmi.
Ja kādam ir info(bez tukšas diršanas) lūdzu padalieties.

Paldies!

Droši skaiti - tagad visas foršās meitenes ņem naudu pārskaitījumos. Un šitā šeit pat nav apspriesta. Droši.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.