Ja pie sludinājuma ir pievienots tel nr ir vienkārši jāzvana, tur pat nav jāmēģina kaut ko rakstīt, ja nu nr nav meitene var nespēt un arī negribēt uz visu sarakstīto atbildēt un vēl jau arī šādi sludinājumi Bez tel nr ļoti bieži izskatās ir dažādu pidaru dračilu izklaide
Vakar ap plskt. 23 biju pie tās Katjas zaļajā birzī, kura dzīvo 5ā stāvā, atdeve tā tīri neko, bet nu bik mulsināja tas ka istabā 3 gadīgs bērns guļ, saprotu pelna kā var un grib, bet nu es personīgi otreiz neiešu. Sarunāju ceturdien randiņu ar Jekaterinu no Turaidas ielas karostā, vieta neesot, bet tiekās auto,blondīne, redzes kā ies, pirms laika ar Valentīnu tikos no tās pašas ielas, tā gan tieva un laba. 🤘Un jā, cenšos pārsvarā tikties ar krievu tautības pārstāvēm, tās žiperīgākas.
1. Kādēļ mans posts izdzēst
2. Kāpēc jāraksta kaut kādas pasakas ja neesi gatavs padalīties ar telefona numuru ? Izklausies pēc tirliņa kurš piš kaimiņieni pa kluso bet nav kam par to palielīties.
Savāda, bailīga un ja visu dzīvi ir bijis jāmelo ģimenei un drāž visi pēc kārtas un katru darba dienu. Droši ka viss ir jau zb bet kur citur tādu naudu sapelnīsi....nu droši ka kaut kà tā...
Bēdīgu un bailīgu padara sabiedrībā kultivētais šī amata negatīvais tēls. Mūsu sabiedrības divkosība un liekulība ir nožēlojama. Mums pietrūkst drosmes.
Politiķi publiski no tribīnes svētulīgi vāvuļo cik tas ir slikti un nepieņemami, bet slepus katram pa 5 mīļākajām.
Lai būtu ekipējums,tad jāsponsorē ... jus paši esat apjēguši,kādus pakalpojumus vēlaties un kādas kapeikas par to tiek piedāvātas? Savu cenu jau normali nav iespejams uzlikt,tirlinņi kaulejas vel... Izlutināti tizleņi,kuriem japarāda sava vieta. Kritika? Ka jau teicu,es varētu jūs tāaaaaaa nokritizēt,ka mani par feministi un vīriešu nīdēju uzskatītu,lai gan tā nav .
ea labprat kādu no jums nopirktu par tiem 15€ un parpovetu,cik sūdīgi jūs gultā esat.
Pieliec trīs nulles un varam sākt runāt par provēšanu.
Ja nopietni tad nauda nav problēma. Par attiecīgu ekipējumu un pašatdevi ir vērts maksāt. Diemžēl Liepājas realitāte ir tāda ka ir daudz nekvalitātīvu pakalpojumu sniedzēju ar neatbilstošu ekipējumu. Par cik esmu pazīstams ar globālo piedāvājumu un kvalitātes/cenas attiecību tad pārmaksāt netaisos.
Ārprāts.. tik pretigas atsauksmes un cer vēl uz kūku 🤣🤣 ceru,ka meitenes šo lasa un pliku pipeli ar rozīnēm jūs dabūsiet ... jāieraksta bus kādā sludinājuma,lai meitenes Xtra palasa,kādi atkritumu vīrieši šeit ir ,ko no sevis iedomājas un cenšas parādīt. Milzīgu straponu jums tikai vajag lidz tām mandelēm iespraust.
Tikai konstruktīva kritika. Saulīt, ja tu sniedz pakalpojumu tad tavam "ekipējumam" jābūt labā kārtībā. Kā jebkurā sfērā.
Ir kādas atsauksmes par šo - 26784435 Pie sarakstes prasa 80EUR par stundu. Ar norunu ka jāveic pārskaitījums uz Diānas Sveiles Swedbankas kontu. Dievojas ka neesot razvods, man protams neticas. yes or no ?
Ierakstīts
Un ko tu gribēji mauku forumā ieraudzīt ? Dzeju par rasas pilieniem un rokās sadošanos saulrietā ?