Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts
· Paslēpa xtralv, 2020. gada 21. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa xtralv, 2020. gada 21. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Nu taa ir bombardeetaaju probleema:) Satversmes 100. punktu par vaarda briiviibu neviens nav atceelis.
Ir viens ljoti logjisks izskaidrojums, viirieshu kontingenta pirktspeejas celshanaas;) Un nevajag likt pretii, ka re te portaalaa pashi striidaas par cenaam. Praatiigi cilveeki vienmeer izveertee savu pirkumu ROI un alternatiivaas izsmaksas, kameer, straadniekam Vasjam piektdienas vakaraa peec 2 Apiniisha ir pilnigi po, ka no riita vinsh nozheelos 100 EUR izmeshanu par iespraushanu kaiminju Galjinaa. Un uzmini nu, kam ir lielaaks iipatsvars populaacijaa - adekvaatiem cilveekiem vai Vasjam & Co?
Cenu strīdi ir norimuši, tur tev taisnība. Laikam būs visi sarosījušies un cītīgi izzubrījuši kodēšanu un programistiku - ar to varot divas štukas vidēji nopelnīt. Saka, ka matemātiskais prāta salikums pārsvarā esot tieši vīriešiem.
Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts
CSP videejaas algas raadiitaaji ir pilniigs suuds, tas nu buutu peedeejais, ko var izmantot kaa argumentu. Tas buutu pirmais.
Otrais, nu lai uzsit. Kur probleema? Ekonomikas pamatkurss - videejo cenu nosaka divu liiknju krustpunkts, nevis viena liikne;) Attieciigi, ja celj un videeja cena kaapj, tad ir kas maksaa (citaadi taapat taam meiteneem buutu jaalaizh vinja atkal lejaa, jo apgroziijums kristos). Sorry, bet joprojaam neredzu probleemu:)
Mani bombardētu atkal soctīklos ja es godīgi pateiktu ka domāju "večiem poh kur bāzt"
Kā tad vēl loģiski izskaidrot faktu ka cenas ceļās, kvalitāte krīt bet "kolēģies" paliek aizvien nekaunīgākas savā čakarēšanā?
Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts
Es jau kkad citaa topicaa mineeju, ka, manupraat, vispaar fakts, ka kaads kko ir gatavs dariit mashiinaa (es atvainojos, bet 0 komforta), tas jau ir kritiskais liimenis. Bet nu, no otras puses, kaada starpiiba? Ok buus kontingents, kas prasiis neadekvaati daudz par pakalpojumu, kas ir suuda veerts. Nu, adekvaats viirietis taapat uz to neparakstiisies. Tie, kur parakstaas, lai maksaa:) Kaada starpiiba.
Starpība ir tāda, ka tās gotiņas uzsit augstāku cenu pieklājīgām meitenēm, un tā rezultātā vidēja cena par stundu caurumā bāzšanas (jebš diviem šāvieniem) pie so-so izskata meitenes ir 100€. Pie Latvijā vidējās algas 600 mēnesī.
Un neviena sevi cienoša, kvalitatīvu pakalpojumu piedāvājoša meitene neliks sev zemāku cenu kā nekoptas lauķes. Viss puh un intimmeitene ir pilns ar feik-foto sludinājumiem kuros dominē trīsciparu skaitļi, bet lasot atsauksmes šeit portālā, fiksi tiek noskaidrots ka aiz tiem sludekļiem slēpjas nekopti begemotiņi.
Un svarā jau nav problēma, ja godīgi, arī ļoti apaļīga meitene, ja ir kopta, var izskatīties 100%, savukārt ja tas begemots nav nedz frizieri nedz zobārstu redzējis un atver durvis ar pīpi mutē...
Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts
Manuprāt, ja esi izvēlējusies šādu jomu, tad nečakarējies un nelauzies, bet esi labākā padauza ciemā un lepojies ar to, ka klienti atgriežas pie tevis atkal un atkal, nevis iesaka citiem neiet pie tevis. Tad arī nebūs jāreklamējas katru dienu ar citu numuru un vārdu.
Kāpēc Tā Un Ne Citādāk
Ierakstīts
Pievienojos Leldes jautājumam un gribu zināt, ko citi par to domā.
Es vairāk tā domāju - ar visu superīgo rumpīti 90-60-90, ja galvā atbalsojas tukšums, meitene ir grašu vērta. "Eskorta meitene" atšķirās no konveiera tipa "atnāc-iebāz-samaksā-ej tālāk".
Sporta Pēc?
Ierakstīts
Daudz runu gan, bet maz kā jēdzīga. Tādas sievietes kā ēdene dažbrīd liek man nožēlot to, kā mūs vieno dzimums, jo, manuprāt, tieši dēļ šādām puņķu/sūdzību/asaru čupām rodas nejauki stereotipi.
Vai jūs, cienījamā, esat kaut reiz mēģinājusi atklāti parunāt ar vīru, pirms tik rupji izmētāt ārā? Problēmai parasti skatās acīs, un civilizēti to risina, bet viss ko es redzu šeit ir (nesaku ka izceļos ar objektivitāti!) 1) Jūs zāģējāt savu vīru, kad uzzinājāt, ko viņš apmeklē - respektīvi, pērkamas meitenes - un rīkojaties a-la Meksikas ziepju operu varone, ar visu teātri, dzēšanu ārā un atriebības mīļāko. Jā jau skataties Santu Mariju, tad varējāt pamanīt, ka, ahem, kviekšanu, vīrietis necietīs. Viņš arī aizgāja. (duh!)
2) Tad protams, jūs ielūdzāt viņu atpakaļ. Ar saviem nosacījumiem, utt. Jūsu morālais attaisnojums ir nesvarīgs, "bērna dēļ" vai "нагуляет и пройдет" vai vēl kas, bet, manuprāt, jūs ļoti nejaukā veidā nolēmāt savu atriebību izrādīt. Vīrietis, protams, arī nav bez vainas, tomēr izvēlējās palikt, visticamāk bērna dēļ - nu citu iemeslu es neredzu, kak ni kruti.
3) In the end - tomēr jūs mierā nelikāties, vai arī apjēdzāt, ka pirms izšķīrošā strīda vajadzēja runāt, nevis plēsties, un atnācāt līdz mūsu forumam, spēlēt loteriju un minēt iemeslus kāpēc. Vai nebūtu vieglāk pajautāt? Goddammit, jūs taču precēta sieviete esat, vai tad tiešām jūs nezinat kā no vīra bez strīda dzirdēt tīru patiesību? Es turpinu brīnīties... Katrs vīrietis ir tomēr atšķirīgs, un tās mazās nianses attiecībās pietiekami daudz nozīmē. Tagad attiecības nav, mokās gan viņš gan jūs, un tas mīļākais diezin vai jums dos dvēseles mieru.
Vobšem, my point is, pati sačakarēji - pati mocies. Būs dzīves pieredze.
Ja tev pret studentēm ir nepatika, tad nu žēl, jo tas norāda uz izglītības neesamību, vai karāšanos vecākiem uz kakla līdz studiju beigām (ja vien tu nestudēji Padomju Savienības laikā - par to spriest nemāku).
Ierakstīts · Paslēpa xtralv, 2020. gada 21. jūlijs - Iemesls nav norādīts
Galīgi nejauši atradu