Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Valmiera 2026
Ierakstīts
On 10.04.2026. at 15:36, ooguykk teica:

Šodien ar ir, tik nevar redzēt beigu daļu, tpc jautāju

Kopš pēdējās reizes, kad biju, jau nomainīti 2 telefoni un numurs kautkur izčibēja. Agrāk viņa braukāja pa pusi Latvijas. Tad uz ilgu laiku pazuda. Kad parādījās atkal, ļoti reti sludinās.  Augstākais pāris reižu mēnesī parādās Valmierā. Citās pilsētās ar neredz sludinājumus. Varbūt tagad tas palicis vairs tikai kā vaļasprieks.

Valmiera 2026
Ierakstīts
pirms 12 stundām, auey teica:

image.thumb.png.cfc0df248db9ac9a5cd7dd88f54ea899.png

"Katja (30 gadi)" "Kristina" u.ct.

+371252**733

Es devos pie šīs sievietes. Iepriekš biju ar viņu sarakstījies vairākas reizes, izmantojot dažādus telefona numurus un dažādus vārdus, bet līdz tikšanās reizei tā arī netiku.

Beidzot mēs satikāmies. Dzīvoklis bija pieticīgs, un bija skaidrs, ka viņas draudzene Alise arī bija tuvumā, ja ne pašā dzīvoklī.

Sieviete, kas mani sagaidīja, nekādā ziņā neatbilda tai, kas redzama bildēs. Viņa ir apmēram 155 cm gara un drīzāk tuvāk 50 nekā 30 gadiem.

Viņai ir diezgan labs, tonizēts augums, taču tas nav tik stingrs un kopts kā bildēs, kuras viņa šobrīd izmanto.

Pats process nebija nekas īpašs. Mēs vienojāmies par pakalpojumiem un ķērāmies pie lietas.

Vai es ietu vēlreiz? Drīzāk nē.

Nav sajauktas adreses?

Valmiera 2026
Ierakstīts
pirms 18 stundām, Nejaukais_es teica:

Tak ej irst, berns

Vot ši tos nesaprotu. Iemetu goooglē jautājumu par masāžu mazajā stacijas ielā un dažu minūšu laikā izmeta gan adresi, gan tel. numuru. Bet te neskaitāmi lūgumi par kontaktiem. 

Valmiera 2026
Ierakstīts
pirms 18 stundām, ŽanisBerzin teica:

Laura no Rīgas ir Valmierā. Biju iebraucis. Sagaidīja apakšveļā. Gribētos jau lai viņa biežāk šajā galā, taču svētdien brauc prom. Tiku atkal pabaudīt viņu. Būtu vairāk naudas vālētu biežāk. Dārgs skuķis, bet laba. Teica, ka skatīsies, iespējams brauks vēl. 

Cik tad gribēja un vai tiešām godīgi atstrādā?

Black list Valmiera 💥 priekš meitenēm
Ierakstīts
pirms 5 stundām, endy teica:

A par ko ne🤣 Ir taču arī savi klienti jāzina un viņu varoņdarbi.. Standarta normāls klients jau pa lielam nesatrauksies,ka te varētu tikt nopublicēts un būs vienalga,ko kura dāma te nopublicē.. traucēt varētu tiem,kas čakarē un neuzvedas un taisa visādas figņas🤣 Pie kuras kategorijas piederi tu?🤣

Es vienmēr saskarsmē ar sekspakal p ojumu sniedzējām esmu bijis silīds. Uzmetis arī nekad neesmu. Man nav iemesla uztraukties, ka mans numurs varētu nokļūt melnajā sarakstā. Mani uztrauc tas, ka šī vietne tiek piesārņota visādiem sūdiem. Ja jau jums ir vajadzība pēc šādām melnajām lapām, uztaisiet pašas savu vietni, līdzīgu xtra. 

Valmiera 2024
Ierakstīts
pirms 32 minūtēm, dinobigioni teica:

Vari,lūdzu,īsumā aprakstīt vai ir vērts?Kādas formas,izpildijums,attieksme?Ko piedāvā un par kādām naudām?Man pagaidām viņa neatbild.

Es pārrakāju vecos Valmieras/Ventspils topikus,bet neatrodu nekko par viņu.

Paskati Valmiera2019. Tur viens diezgan precīzi viņu aprakstījis. Svaigāka informācija man nav.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.