Šodien ar ir, tik nevar redzēt beigu daļu, tpc jautāju
Kopš pēdējās reizes, kad biju, jau nomainīti 2 telefoni un numurs kautkur izčibēja. Agrāk viņa braukāja pa pusi Latvijas. Tad uz ilgu laiku pazuda. Kad parādījās atkal, ļoti reti sludinās. Augstākais pāris reižu mēnesī parādās Valmierā. Citās pilsētās ar neredz sludinājumus. Varbūt tagad tas palicis vairs tikai kā vaļasprieks.
Es devos pie šīs sievietes. Iepriekš biju ar viņu sarakstījies vairākas reizes, izmantojot dažādus telefona numurus un dažādus vārdus, bet līdz tikšanās reizei tā arī netiku.
Beidzot mēs satikāmies. Dzīvoklis bija pieticīgs, un bija skaidrs, ka viņas draudzene Alise arī bija tuvumā, ja ne pašā dzīvoklī.
Sieviete, kas mani sagaidīja, nekādā ziņā neatbilda tai, kas redzama bildēs. Viņa ir apmēram 155 cm gara un drīzāk tuvāk 50 nekā 30 gadiem.
Viņai ir diezgan labs, tonizēts augums, taču tas nav tik stingrs un kopts kā bildēs, kuras viņa šobrīd izmanto.
Pats process nebija nekas īpašs. Mēs vienojāmies par pakalpojumiem un ķērāmies pie lietas.
Interesanti. Viens izmeta informāciju par mazo stacijas ielu 5 un vairāk ne vārda.Tā kā neviens cits to neapstiprina, tad iespējams izmeta feiku informāciju.
Vot ši tos nesaprotu. Iemetu goooglē jautājumu par masāžu mazajā stacijas ielā un dažu minūšu laikā izmeta gan adresi, gan tel. numuru. Bet te neskaitāmi lūgumi par kontaktiem.
Laura no Rīgas ir Valmierā. Biju iebraucis. Sagaidīja apakšveļā. Gribētos jau lai viņa biežāk šajā galā, taču svētdien brauc prom. Tiku atkal pabaudīt viņu. Būtu vairāk naudas vālētu biežāk. Dārgs skuķis, bet laba. Teica, ka skatīsies, iespējams brauks vēl.
A par ko ne🤣 Ir taču arī savi klienti jāzina un viņu varoņdarbi.. Standarta normāls klients jau pa lielam nesatrauksies,ka te varētu tikt nopublicēts un būs vienalga,ko kura dāma te nopublicē.. traucēt varētu tiem,kas čakarē un neuzvedas un taisa visādas figņas🤣 Pie kuras kategorijas piederi tu?🤣
Es vienmēr saskarsmē ar sekspakal p ojumu sniedzējām esmu bijis silīds. Uzmetis arī nekad neesmu. Man nav iemesla uztraukties, ka mans numurs varētu nokļūt melnajā sarakstā. Mani uztrauc tas, ka šī vietne tiek piesārņota visādiem sūdiem. Ja jau jums ir vajadzība pēc šādām melnajām lapām, uztaisiet pašas savu vietni, līdzīgu xtra.
Ierakstīts
100 eiro jau tagad ir norma. Tas tik tad, ja ir kvalitatīvs pakalpojums.