Te bisk humoram!! Drausmas ,, nesapratu ko es ne tā izdarīju 🤭🤭🤭🤭
Šis ir tas , kas katru pilnmēnesī gadiem zvanas, runa par Dievu , neliek mieru . es vinu esmu nobloķējusi, vins zvana tagad slēptiem numuriem , un megina pazemot ar vārdiem uzstāj uz tikšanos . Viņam šodien saasinājumi , jo pilnmēness . Man šovakar vins zvanīja 4x
tādiem indivīdiem , kā tu, neuzskatu vajadzību atbildēt .Kas tu tads esi, lai man vajadzētu tev atbildēt ? Kārtējo profilu uzcepis foruma, staigā pa topikiem un ,( atvainojos , par franču valodu ), dirsies ar visiem un visas apliec . Tu jau esi parādījis sevi visā krāšņumā ar saviem postiem . Ja tu esi iedomājies , ka tu esi baigais ērglis , tā ir tava darīšana . Manas acis tu uzvedies ka lēts sētas krancis, kas skraida pa topikiem un megina riet , atradis forumu kā ārstniecības iestādi, kur var pacelt savu pašapziņu .Tava leksika, lecīgums parāda, kāds esi , ja Tu iedotu savu numuru un pārbaudītu Black lista, esmu pārliecināta, ka par tevi būtu ko palasīt. Ne jau tu mani noliec , mani šeit daudzi pazīst kāda esmu vai neesmu, ko dodu un kā dodu , tā kā lieki centies Tu tikai pats sevi noliki ka tu drazies ar maukām bez prežiem .
Diskusija slēgta . Pārāk daudz veltīju laiku tev Parejien atvainojos , ka atļāvos būt rupja, bet ar tādiem savādāk nevar .
Tā nu tas ir ... es saprotu ka katrs vienmēr domā tikai pa sevi ... viņš man tāds vēl saka es tev parādīšu no laboratorijas zīmi 🤣🤣🤣🤣 Es saku es tādas zīmes 10 varu nopirkt ja vajag 🤣🤣🤣🤣
Nu tad jau pie reizes jaukākam piektdienas vakaram mazs ieskats sarakstē ar Lielmeistaru
Aktuālais jautājums foruma viņam , kad vins rakstīja atsauksmes , vai vins izmanto opcijas bez gumijas . Šeit ir redzams , ka vins pats to prasa un mēģina pierunāt .Ari manai pazīstamai prasīja seksu bez gumijas .
Šitas ntās reizes dzirdēts, ka atnāk kaut kāds un procesā jau sāk apmēram Nu, tu tak pārdomāsi vēl, vai ne, varam vēl to un tā, vai ne. Uz vietas bez maksas grib ilgāk un vēl vairāk nekā norunāts. Pēc tam fejai negribas nevienu vairs redzēt un pārējie nesaņem normālu servisu. Pareizi ir, ka liek šitos publiski.
Es šajā forumā parādu tikai tiešām bīstamu cilvēku numurus- varmākas , krāpnieki , neadekvati , lai pabridinu citas
Jo saprotu, ka informācija ir pieejama visiem un tas ir liels mīnuss šeit . Šeit var ieraudzīt savu numuru Pēterītis , Jānītis vai Vaņka , sapratis , ka vins ir Black list , veiksmīgi nomaina numuru . Vienīgi var cerēt, ka viņi nav šajā foruma .
bet @Lauruxmalacis, ka vjna to dara . Varbūt kāds aizdomāsies , ka nevajag tādas lietas darīt ar sievietēm , un saglabāt savu labo klienta statusu Regulari es atsaku vīriešiem tikai tapec , ka par vinu ļoti sliktas atsauksmes. . Mēs, tāpat ka jūs, esam tikai cilvēki . Attieksme veido attieksmi .
Šitādu tēmu bezjēdzīgu jādzēš ārā! Nav ko te piekakāt saitu!
Kas nu katram ir bezjēdzīgs . Tad, kad jūs savā starpā “ piekakājat “ topikus ar spamu , sava starpā strīdaties ,viens otru apliekat, kur nav vispār sakara topika tēmai un apspriestai sievietei , tas ir jēdzīgi. @Lauruxpareizi izdarija , te daudzas meitenes lasa forumu un ne visām ir pieejamība citos Blacklist , varbūt viņam noderes informāciju par dažiem labiem indivīdiem un viņas varēs pasargāt sevi .
Morenai forums kā pašapziņas pacelšanas klubiņš . Gadiem sēdēt šeit , nodirst meitenes par ārējo izskatu , vecumu, utt It kā pieaugusi sieviete , bet laikam jau katrs izklaidējās kā var un vēlās pēc sava prāta spējam . @Мила jau sen neviens vairs viņu neuztver nopietni .
Tu domā, ka autors aizbrauca pie viņas ar saviem prezīšiem, nodrāzās un pēc drāziena uztaisīja mazu interviju? Ķipa vai varēja bez preža, ja jā, vai drīkstēja beigt dupsī u.t.t
Pēc personiskās pieredzes varu apgalvot, ka Lielmeistara teksts par opcijām koptajiem bez gumijas ir pilnīgi nepareizi. Ir kaudze šī līmeņa darboņu, kurām vienkārši nav prežu, viņām viss pohui. Arī nebrīdina, ka līdzi jāņem. T.i., viņas visiem dod bez preža, nevis "koptajiem".
"Koptais" šajā gadījumā drīzāk būs tāds, kuram visādam gadījumam būs līdzi savējie preži. Tā kā šādos gadījumos sanāk otrādi - visiem dod bez preža, bet koptajiem ar prezi
Tāpēc jau es tieši vērsos atsauksmes autoram , lai man to izskaidro. Vai viņam pašam ir līdz prežu paciņa kabatā, vai nē.
Atskats par tikšanos pirms mēneša pēc puh sludinājuma (sludinās regulāri un bija jau pieminēta Bauska 2021 tēmā):
Atrodos 40 km no Rīgas. Piedāvāju klasiku, anālo, minetu, cena 50 eiro vieta ir mana. Rakstat watsapa 25 321 431 !!!! rakstīt tikai reāliem braucējiem jo garas sarakstes nebūs !!!!!!!
Info deva rakstiski. Takse bija pieci.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli jauna un gandrīz BBW tipa sieviete ar teicamām krūtīm. Attieksme lietišķa, tikties parasti varot tikai priekšpusdienās. Vieta bija Iecavā, netālu no Tirgus ielas un Edvarta Virzas ielas krustojuma. Telpas bez jebkāda moderna remonta, bet ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas norēķins, pēc dušas uz gultas. Tālāk nedaudz maigošanās un ar roku ap minci, kamēr palika mitra. Tad misionārs un dažādos leņķos no aizmugures, ieskaitot dupsī, kamēr mudināja beigt. Procesā pie klasikas vēl patīkami stenēja, koda savās lūpās utt., bet pēc pārlikšanas dupsī viņai gandrīz vispār bez efekta un vēl, kā Z paaudzei pienākas, paspēja sarakstīties uz telefona. Opcijas: viss bez gumijas un beigšana dupsī. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 35min.
Kopumā teiktu, ka tikšanās bija patīkama un varētu atkārtoti, īpaši, ja būtu ērtāka loģistika, jo dupsī varēja kaut ar ieskrējienu.
Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.
Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,8.
@Porzingod , šeit forumā visi seko Tavām atskaitēm un Taviem varoņdarbiem ,un jautājums par Tevi - opcija “viss bez gumijas “vai opcija “ ja kopts , bez gumijas” , vēl joprojām jautajums ir ļoti aktuāls. Kā sievietei, vai Tu vari man atbildēt , kā tur patiesībā ar Tevi ir? Tu izmanto šo opciju vai esi par drošu seksu?
Lūdzu dalieties ar Blondy un Kates kontaktiem Jelgavā!
Zinot, ka Blondy ir šeit , vai nebūtu ērtāk pajautāt pašai kontaktus nevis jautāt seit? Kuru tad īsti vajag kontaktu - Blondy vai Kates, jo redzu starp Blondy un Kate ir vārds UN🤣🤣🤣
Ierakstīts
Vins man neliek mieru 5 gadus un katru mēnesi zvanās kad pilnmēness , tagad Tu arī uzrāvies uz vinu . 🤦🏼♀️