Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
42 minutes ago, Laurux said:

Te bisk humoram!! Drausmas ,, nesapratu ko es ne tā izdarīju 🤭🤭🤭🤭

Screenshot_20251007_212533_WhatsApp.jpg

Screenshot_20251007_212538_WhatsApp.jpg

Screenshot_20251007_212546_WhatsApp.jpg

Screenshot_20251007_212553_WhatsApp.jpg

Screenshot_20251007_212604_WhatsApp.jpg

Šis ir tas , kas katru pilnmēnesī gadiem zvanas, runa par Dievu , neliek mieru . es vinu  esmu nobloķējusi, vins zvana tagad slēptiem numuriem , un megina pazemot ar vārdiem   uzstāj uz tikšanos . Viņam šodien saasinājumi , jo pilnmēness . Man šovakar   vins zvanīja 4x 

IMG_6581.png

IMG_6580.jpeg

IMG_6579.jpeg

6 minutes ago, cucispeps said:

Nu tu tomēr izdomā, ko gribi iestāstīt: ka viņa agrāk deva bez gumijas vai ka viņa agrāk bija normāla. Abas lietas gluži neiet kopā 😂

Mazliet čalim sapisās, gadās 😆

ko darīt, ka es tāda svēta mauka , varbūt man vnk nodomi apprecēt Lielmeistaru , pirms kazām nedrīkst 😊 visiem dodu bez, viņam tikai ne 😊

On 9/19/2025 at 6:39 PM, Petarde said:

Blondy ko neatbildeeji uz manu jautajumu

tādiem  indivīdiem , kā tu, neuzskatu vajadzību atbildēt .Kas tu tads  esi, lai man vajadzētu tev  atbildēt ?   Kārtējo profilu uzcepis foruma, staigā pa topikiem un ,(  atvainojos  , par franču valodu ), dirsies ar visiem un visas apliec . Tu jau esi parādījis sevi visā krāšņumā ar saviem postiem  . Ja tu esi iedomājies , ka tu  esi baigais ērglis , tā ir tava darīšana . Manas acis  tu uzvedies ka lēts sētas krancis, kas skraida pa topikiem un megina riet , atradis forumu kā ārstniecības iestādi, kur var pacelt savu pašapziņu .Tava leksika, lecīgums parāda, kāds esi ,  ja  Tu iedotu savu numuru un pārbaudītu Black lista, esmu pārliecināta, ka par tevi būtu ko palasīt. Ne jau tu mani noliec , mani šeit daudzi pazīst kāda esmu vai neesmu, ko dodu un kā dodu , tā kā lieki centies  Tu tikai  pats sevi noliki ka tu drazies ar maukām bez prežiem . 

Diskusija slēgta . Pārāk daudz veltīju laiku tev  Parejien atvainojos , ka atļāvos būt rupja, bet ar tādiem savādāk nevar . 

1 hour ago, Laurux said:

Tā nu tas ir ... es saprotu ka katrs vienmēr domā tikai pa sevi ... viņš man tāds vēl saka es tev parādīšu no laboratorijas zīmi 🤣🤣🤣🤣 Es saku es tādas zīmes 10 varu nopirkt ja vajag 🤣🤣🤣🤣

Nu tad jau pie reizes jaukākam  piektdienas vakaram mazs ieskats sarakstē ar Lielmeistaru 

Aktuālais  jautājums foruma viņam , kad vins rakstīja atsauksmes , vai vins izmanto opcijas bez gumijas . Šeit ir redzams , ka vins pats  to prasa un mēģina pierunāt .Ari manai pazīstamai prasīja seksu bez gumijas .

IMG_6104.jpeg

39 minutes ago, RenarRenar said:

Šitas ntās reizes dzirdēts, ka atnāk kaut kāds un procesā jau sāk apmēram Nu, tu tak pārdomāsi vēl, vai ne, varam vēl to un tā, vai ne. Uz vietas bez maksas grib ilgāk un vēl vairāk nekā norunāts. Pēc tam fejai negribas nevienu vairs redzēt un pārējie nesaņem normālu servisu. Pareizi ir, ka liek šitos publiski.

Es šajā forumā parādu tikai tiešām bīstamu cilvēku   numurus- varmākas , krāpnieki , neadekvati , lai pabridinu citas 

Jo saprotu, ka informācija ir pieejama visiem un tas ir liels mīnuss šeit . Šeit var ieraudzīt savu numuru Pēterītis , Jānītis vai Vaņka  , sapratis , ka vins ir Black list  , veiksmīgi nomaina numuru . Vienīgi var cerēt, ka viņi nav šajā foruma . 

bet @Lauruxmalacis, ka vjna to dara . Varbūt kāds aizdomāsies , ka  nevajag  tādas lietas darīt ar sievietēm , un saglabāt savu labo  klienta  statusu  Regulari es atsaku vīriešiem   tikai tapec , ka par vinu  ļoti sliktas atsauksmes. . Mēs, tāpat ka jūs, esam tikai cilvēki . Attieksme veido attieksmi . 

22 minutes ago, JānisMik said:

Ļoti neērti. Es šad tad aizbraucu līdz Jelgavai un vēl šur tur. Tad cik blakclistos man sevi būs jāmeklē....

Ja Tu tur busi, tu sapratisi no tā, ka Tevi  vnk nepieņems 😆😊pat nevajadzēs meklēt sevi sarakstos 😆 

neviena  bez iemesla neliks  cilvēku melnajā sarakstā.  

2 hours ago, Feeling said:

Šitādu tēmu bezjēdzīgu jādzēš ārā! Nav ko te piekakāt saitu!

Kas nu katram ir bezjēdzīgs . Tad, kad jūs savā  starpā “ piekakājat “  topikus ar spamu , sava starpā strīdaties ,viens otru apliekat,  kur nav vispār sakara topika tēmai un apspriestai sievietei  , tas ir jēdzīgi. 
@Lauruxpareizi izdarija , te daudzas meitenes  lasa forumu un ne visām  ir pieejamība citos  Blacklist , varbūt viņam noderes informāciju par dažiem labiem indivīdiem un viņas varēs pasargāt sevi . 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.