puisicc 19 Ierakstīts 2006. gada 3. oktobris Sieviesu izklaidei! Ierakstīts 2006. gada 3. oktobris Veciit - man liekaas te diezin vai paliidziibu atradiisi - drauga mekleejumiem ir cita maajaslapa GAY.LV Tur arii viņu meklee )) Link to post
puisicc 19 Ierakstīts 2004. gada 4. februāris vai kaadai ir info par ...? Ierakstīts 2004. gada 4. februāris Atradu tam dzjekam iisto foceni - tuuliit iebleiziisu ieksaa )) Link to post
puisicc 19 Ierakstīts 2003. gada 12. decembris Džastins tel. 6023880 Ierakstīts 2003. gada 12. decembris Evalds - beidz degradeet preteejaa dzimuma aciis muusu dzimumu P.S Lai gan es labpraat shiem viirux piebiedrotos Link to post
puisicc 19 Ierakstīts 2003. gada 12. decembris Džastins tel. 6023880 Ierakstīts 2003. gada 12. decembris Vot BLINJ................. Saakaas - un es domaaaju,ka portaals domaac tikai tradiconaalaas orientaacijas ljaudiim Lai taksj tas puisis sludinaas GAY.LV , vai citaa deelii Me shameejo ideju neatbalsta (nu nepatiik man viiriesi,nepatiik un viss) Link to post
Ierakstīts
Veciit - man liekaas te diezin vai paliidziibu atradiisi - drauga mekleejumiem ir cita maajaslapa GAY.LV Tur arii viņu meklee
))