Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27114809 => Sabīne (20) [Intim.lv]
Ierakstīts

Atkal pieskrēju garām braucot. Biju savācis numurus 10 ar nezināmiem variantiem, skuju, nevienu nevarēja sazvanīt - izņemot vienu Patversmes ielā, kurai balss tik ļoti neatbilda sludinājumā norādītajam vecumam, ka nolēmu neriskēt. Nu vot, ta nācās iet pie pārbaudītām vērtībām. Pieņem aizvien turpat Brīvības ielas hoķelā. Salīdzinājumā ar iepriekšējo reizi ir labojusies - TV pirms procesa tika izslēgts, par higiēnu ar aizrādījumi nav. Viss OK, vienīgais cena uzsit nīgrumu - 60 EUR bišķi pa daudz par šo variantu, par 50 nečinkstētu, bet organisms prasīja savu, ta nebija kur likties. Kauču arī - vismaz cena nav mainījusies, salīdzinot, kā te tagadiņās meitieši pasākuši raut cenrādi debesīs.

28846699 => Samanta (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Nu, es sev stingru taksi maksāt esu novilcis - 30 Ls un cauri :) Vairāk tas nemaksā. Un, kā jau teicu - tas tiešām ir runa par fikso ierikšošanu pusdienas laikā - žvikt, žvakt un prom - ēsti arī vēl jāpagūst, un atpakaļ uz šanci. Nekādi GFE tādā situācijā man nafig nav vajadzīgi :) Un, jāsaka, pietiekami jauni un priši skuķi iraid par šito summu atrodami, vai nu študentes sabraukušas vai kā, tā kā nav ko pārmaksāt - to es tā, sakarā ar to diskusiju, kas te gandrīz histēriju izraisīja :).

26845 => Julija (23) [Intim.lv]
Ierakstīts

Kādu nedēļu atpakaļ biju piestaigājis - vēl aizvien turpat Brīvības ielā Teikas rajonā. Dalīts tiek ar n meitenēm - šamajā pašā mītnē pie citām arī esu bijis.

Nezi... Kaut kas nebija kā nākas :) Bišķi par daudz pļāpāja, par daudz jautājumi, kā saka "dļa podģeržki razgovora". Palika tāds kā sasteigtības iespaids. Nu, pats kauču kā biju flegmu ieslēdzis, varbūt tāpēc tas viss krita uz nerviem. Un klīrīga - ai, šitā viņa pagriezties negrib, šitā arī ne, phhh... princese, zinies :) Nezi, vairāk neiešu gan.

->sexy84

Izlasi, pļiz, kaut šitos divus komentārus -

http://www.xtra.lv/topic/5409-28917780-vai-abriana-iela-14/?do=findComment&comment=59791

http://www.xtra.lv/topic/5409-28917780-vai-abriana-iela-14/?p=59797

un padomā :) Jā, man nav problēmu 50 Ls samaksāt, bet saņemt normālu attieksmi, nevis aprakstīto ampelēšanos. Un, jā - biju potenciālais klients, izdevīga man atrašanās vieta, bet palasot šamajos tekstus - pārgāja tā gribēšana galīgi un absolūti. Varbūt attieksmi vajag pamainīt, profesionālāk to štelli darīt, nevis par katru nepatīkamu komentāru šūmēties?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.