Man jau nu izskatās, ka sludinās diezgan bieži. Biju kādus mēnešus atpakaļ, viss process noslīpēts tik mehāniski, kā labi eļļots konveijers. Turklāt nekādas atkāpes no scenārija pieļautas netiek. Grūti iedomāties, kurš vēlētos to piedzīvot otru reizi un regulāri.
Dāma aptuveni reizi 2-3 mēnešos uz +/- nedēļu ierodas LV un jēga zvanīt ir tikai tad, kad ir attiecīgais sludinājums. Pēdējās reizes sludinājās ar vārdu Sofy.
Apciemoju šo sievieti katreiz kad vina ierodas LV..! Ka jau ieprieks minēts nav pirmā svaiguma..un sievietes krietni pec 40 noveco strauji..,ko es ari pamanīju ar viņu tiekoties laiku pa laikam ik pec 4-5 meneši. Sievietei ļoti izteikti gurni..salīdzinoši ļumīgi..bet lielo gurnu cienītajiem varētu patikt,krutis mazas,patukšas! Vēders nedaidz nokāries, strijas...! Atieksme ļoti patīkama,sieviete pieklājīga,pozotīva,simpātiska un komunikabla.vis bija superr lidz pedējai reizei..kad tikkāmies...! Fucking hell...tādu zivju smaku es vēl nebiju piedzīvojis...nu pilnīgs p**ģ**s.....gandrīz izrāva..kautkā saņēmos un finišēju....Un aizmuku no turienes uz neatgriešanos...
Biju pie šīs dāmas 7.decembra vakarā un viss bija tīrs un smaržīgs kā vienmēr.
Ierakstīts
Palasi atsauksmi dažus postus augstāk.