Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27121153 => Loretta (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Mature cienītājiem iesaku, gandrīz kā no pormo filmām izskatās. Tiesa gan kā gultā iekšā, tā uzreiz ķeras klāt draugam, masāžu netaisa. Pēc procesa gan apguļas blakus un vēl labu laiku var papļāpāt, ja ir vēlme turpināt ar otro reizi. Bet uz otro nevilka, kaut kā palika konveijera sajūta. 1x noteikti iesaku, kam patīk tas, ko redzat viņas sludinājumu bildēs. Tās ir īstas un atbilst 100% realitātei.

269355** => Viktorija (34) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Kaut kas bija uznācis un izlēmu viņu apciemot. Sievietei ir 40-45 gadi, izskatīga, kopta,milzīgi silikoni, bet man patika.Augums bija labs,bet citām pa 100 eiro labāks. Dzīvoklis sūdīgs, seksā aktīva un darbojas ar atdevi. Komunikācija viegla. Iešu vēl tikai,ja neko labāku nevarēšu dabūt.

Izlasīju Tavu komentāru un apkritu gandrīz, neviena slikta vārda :P kāds te minēja nošļukušu vēderu, utml, bet laikam nav tiesa? Dzīvē tad apmēram atbilst bildēm, ko liek sludinājumos? Un par 100e viens šāviens bija? zvanīju, pa tel teica, ka 2 šāvieni 200e, bet uz vietas jau bieži vien daudz kas ir runājams, atkarīgs no purna, kas atnācis :)

25500670 ( 28485558 ) => Guna (43) [Intim.lv]
Ierakstīts

Pirms kāda laika biju pie viņas. Dzīvoklis 10/10, pati kopta, smaržīga, seksīgā veļā, augstpapēdenēs, komunikabla un draudzīga. Tiem, kas nav bijuši un kam patīk mature - 1x noteikti var aiziet. Starpcitu, masāža arī tiešām ļoti laba. Un cenas demokrātiskas. Vienvārdsakot - iesaku!! Dzīvē augums atbilst bildēm.

20508049 => Vanesa (23) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Biju. Tā bija kaislīgākā masāža manā mūžā. Cīnījos ar sevi ne pa jokam, lai savaldītu rokas un nesadzirdētu kuš kuš kuš kuš. Meitene SUPER!

Par pašu procesu: Sagaidīja mani ar skaistu smaidu skaistā melnā kleitiņā. Dzīvoklis tīrs un smaržīgs tā kā biju jau sagatavojies, nebija jēgas iet dušā. Bez garām sarunām Vanesa man ļāva izģērbties un gaidīt viņu gultā, kamēr aizgāja novilkt visu lieko. Pēc 2 minūtēm istabā ienāca skaista meitene caurspīdīgā halātiņā zem kura spīdēja tikai rozā stringi. Tālāk sākās masāža, kurā viņa no ikriem lēnā ceļā aizmasējās līdz pleciem, apciemojot visu, kas pagadījās pa ceļam. Viņas stingrie krūšu gali, braucot pāri manai mugurai, dedzināja manas smadzenes. Pēc tiešām labas masāžas viņa teica, lai pagriežos. Sacīts darīts. Un tad sākās kaut kas, kas ir starp sexu un erotisko masāžu. Viņas elpa kausēja manas ausis un tas padarīja mani traku. Laikam saprata, ka esmu pārāk uzbudināts un uzsēdās man jāteniski virsū, piespiežot manu milzeni pie viņas maigās vāverītes. Viņa kustējās tā kā uz locekļa, un sajūtas bija neaprakstāmas. Vēlāk viņa sāka masēt manu locekli. Viņai tas izdevās tā, it kā sūkātu. Skaņas līdzīgas, dēļ eļļas sajūtas arī un bonusam nekas nav redzams. No sākuma reāli likās ka sūkāt. Beigu beigās pēc kāda laba laika, kad viss jau kūpēja, izrāvu viņai no rokām, lai novestu visu līdz beigām (tāda ir mana specifika, nevaru savādāk). Bet ar to viņa neliekas mierā. Kamēr es gatavojos finišēt, viņa pieliem 30 cm no manas galvas un uz ceļiem tupot sāk masturbēt. Protams, tas bija sekunžu jautājums un es beidzu.

Pēc tā, nesteidzīgi sarunājāmies, kamēr viņa braukāja visur apkārt manam loceklim. Kad tēmas sāka izsīkt cēlos un gāju dušā. Duša tīra, bet manam 185cm pa mazu. Praktiski, lai izmazgātu galvu vajag nedaudz ietupties. Dvielis bija tīrs un dušas želeja laba. Pēc dušas apģērbos, nerēķinājos ar bonusu un viņa mani pavadīja līdz durvīm.

10 no 10. Viņa ir vairāk par 40 eur vērta dēļ attieksmes un profesionalitātes. Braukšu vēl!!

p.s. viņai ir smuks pīrsings mincītī :)

Forši :D

Ierakstīts

Par kuriem saloniem runā? To paliek aizvien mazāk.

Pēdējā laikā neesmu kontaktējies par šiem jautājumiem, bet līdz šim vismaz gāja uz Afinu Eksporta iela un vel uz 2 saloniem - Viens Valdemara iela (laikam nr.49) un Lacplesa ielas sakuma. Viens no time bija laikam Bikini. Drošvien, ka daudz kas mainījies, ja Tu saki, ka paliek mazāk. Es pats uz saloniem neeju.

Ierakstīts

Par 100eur var darbināt arī smukās masieres salonos, vismaz man viens pazinja regulāri iet uz saloniem, 40-50 atstaaj administratorei par masazu un kaados 80% gadiijumos veel 50 piemaksaajot meitenei, dabuu visu paareejo. Tiesa gan, cik vinsh saka, parasti ar otro reizi, ejot pie taas pashas meitenes, pirmajaa reti kura parakstaas.

29889031 => Lana (27) [Intim.lv]
Ierakstīts

Neliela atskaite. Esmu bijis kaut kad aprīlī pie viņas. Toreiz tas prieks izmaksāja 60 eināri. Principā man patika attieksme. Ir tā ka viņa varbūt par daudz runā un nedaudz savdabīga, bet kopumā viss bija ok. Neskatījās pulkstenī. Vienīgais ko neļāva ir bāzt pirkstus kur nevajag :D Procesa laikā pati diezgan uzvilkās un pēc tam piedāvāja iegriezties vēl, bet tā arī nav sanācis jo gribas arī citas ietestēt.. Tiem kas iet pirmo reizi domāju ka ļoti labs variants. Viss gumijā...

Pirkstus neļauj, a mēli ļauj? :D :D :D piedāvā taču kunilingu arī...

27114809 => Sabīne (20) [Intim.lv]
Ierakstīts

Kopš vasaras šamā palikusi miesās makten lielāka kā agrāk- varētu pat teikt-tagad iraid tāds brūns lielkalibra zaķis- tokš par resnu nosaukt nevar- nudien nez kā ko tādu dabūt gatavu:) tokš arvien patiess prieks krampjaini izlādēt savu cieto atriebēju šajā lielajā paklausīgajā stanokā :D

Labs komentārs :D :D :D

20061547 => Diana (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Cena 40 euro, var aizbraukt ciemos ķeksītim, ka esi bijis. Meitene cenšās un ir jauka komunikācija, bet nav no slaidajām. Sāk ar masāžu, pec tam orālais un klasiskais. Ja gribi un vari divas reizes, tad cena 50 euro.

Hmm, tad nolaista cenaa, es rudeni 1.reizi zvaniju, teica 50 par 1 shavienu, par diviem 70 un pec menesha, kad tiku lidz vinjai - tik ari samaksaju. Kaa arii teicaas, ka aktivi sporto un grib nomest svaru, laikam nav sanacis, tapec nometa cenu :)

Sveiki biedri! Gribi rītdienas aiziet pie Diānas ! Ka es saprotu viņa pieņem Ziepniekkalna ?

Jaa, viena no taam 9stavigajam Ozolciema iela. 1x varetu ieteikt noprovet, forshaas attieksmes deelj, parejais nu taa, ja grib 2x, tad neiesaku, otro reizi diez vai gribesi, kad pirmaa iespaida dzirksts buus nolaista.

20061547 => Diana (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Ja pēdējais laiks skaitās pirms pusgada, tad esmu. Viss pozitīvi kā jau iepriekš minēts, tikai meitene bija stipri pieņēmusies svarā. Jāteic gan, ka sagaidot pie durvīm aizrāvās elpa, bet pēc pirmā šāviena iekāre pazuda. Otro tā arī līdz galam nenovedām, nebija vairs iekāres. Atdevu 70eur par 1stundu (bijām sarunājuši dubulto šavienu). Par 1 šāvienu šķiet, ka prasīja 50. Meitene tiešām ļoti kopta un pozitīva, kā arī pavedinoša. Kam patīk palielas formīgas meitenes, iesaku pamēģināt.

P.S. Šis nr 20061547 jau ir vairāk kā pusgadu.

28217481 => Олеся (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Biju sodien otru reizi.

Atsauksme bus pavisam citada.

Salidzinot ar pirmo reizi darbibas un atteiksme bija tadi pasi, bet ka es to visu uztveru - soreiz neipasi patika.

1. Pagaja 3 menesi, bet sieviete tagad man liekas ka izskatas daudz vecaka, reali ap ~45 gadiem (sludinajumos raksta 37-38).

2. Pa stundu kadas 10 reizes vinai bija klepus (tads pavisam divains, ka smeketaiem dzives beigas...)

3 .Taisot masazu viņai nepietiek elpas, loti skali un dzili elpo. Loti nepatikami.

4. Ella vispar nepatika. Saulespuku? Tagad viss smird..

5. Pec pamata dalas, beigu dala bija loti vaja, nedaudz paraustija un saka "davaj", man vispar vel negribejas, bet lai atrak tiktu prom, kaut kas sanaca. Tits job soreiz nebija...

6. Masaza 40 min., turpinajums 7-10 min., kopa pabiju 55 minutes.

P.S. Biju pagajusgad bija 25, sodien uzjautaju - saka 40 (un saka ka cena nav mainijusies, ka tas ir konvertejot ap 26 latiem). Nu es ta padomaju, lai ir ... (bet zemapzina zinaju ka 40 EUR jau ir tuvak 29-30Ls..) 

Vai iesu vel - ne.

Masaza - stipra, bed tagad atkal viss sap...

Bildes patiesam taisitas ne mazak k 5 gadus atpakal...

Es ar biju pirmo reizi 2013 nov, tad viss bija ok, tagad (pirms kada menesha) masaza kaut kada sasteigta bija, lai ari joprojam speciga. Es ieminejos, ka gribetos arii kaut ko vairak par masazu, teica, lai nakamreiz nemu lidzi "atributus", vinjai nemaz nav, jo parasti ir tikai masaza. Laikam laiks dara savu, klientu ari iespejams mazak, tapec varbut sak piedavat ko vairak, bet iespejams, ka ne pirmaja tikshanas reize. Bet reali uz kaut ko vairak nav ipashi verts iet, kad taa ar veesu galvu padomaa :D es tik taa vinjai uzjautaaju intereses pec, vai var ko sarunat. Prieksh Jums forumieshi centos :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.