Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27121153 => Loretta (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Mature cienītājiem iesaku, gandrīz kā no pormo filmām izskatās. Tiesa gan kā gultā iekšā, tā uzreiz ķeras klāt draugam, masāžu netaisa. Pēc procesa gan apguļas blakus un vēl labu laiku var papļāpāt, ja ir vēlme turpināt ar otro reizi. Bet uz otro nevilka, kaut kā palika konveijera sajūta. 1x noteikti iesaku, kam patīk tas, ko redzat viņas sludinājumu bildēs. Tās ir īstas un atbilst 100% realitātei.

Link to post
25500670 ( 28485558 ) => Guna (43) [Intim.lv]
Ierakstīts

Pirms kāda laika biju pie viņas. Dzīvoklis 10/10, pati kopta, smaržīga, seksīgā veļā, augstpapēdenēs, komunikabla un draudzīga. Tiem, kas nav bijuši un kam patīk mature - 1x noteikti var aiziet. Starpcitu, masāža arī tiešām ļoti laba. Un cenas demokrātiskas. Vienvārdsakot - iesaku!! Dzīvē augums atbilst bildēm.

Link to post
20508049 => Vanesa (23) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Biju. Tā bija kaislīgākā masāža manā mūžā. Cīnījos ar sevi ne pa jokam, lai savaldītu rokas un nesadzirdētu kuš kuš kuš kuš. Meitene SUPER!

 

Par pašu procesu: Sagaidīja mani ar skaistu smaidu skaistā melnā kleitiņā. Dzīvoklis tīrs un smaržīgs tā kā biju jau sagatavojies, nebija jēgas iet dušā. Bez garām sarunām Vanesa man ļāva izģērbties un gaidīt viņu gultā, kamēr aizgāja novilkt visu lieko. Pēc 2 minūtēm istabā ienāca skaista meitene caurspīdīgā halātiņā zem kura spīdēja tikai rozā stringi. Tālāk sākās masāža, kurā viņa no ikriem lēnā ceļā aizmasējās līdz pleciem, apciemojot visu, kas pagadījās pa ceļam. Viņas stingrie krūšu gali, braucot pāri manai mugurai, dedzināja manas smadzenes. Pēc tiešām labas masāžas viņa teica, lai pagriežos. Sacīts darīts. Un tad sākās kaut kas, kas ir starp sexu un erotisko masāžu. Viņas elpa kausēja manas ausis un tas padarīja mani traku. Laikam saprata, ka esmu pārāk uzbudināts un uzsēdās man jāteniski virsū, piespiežot manu milzeni pie viņas maigās vāverītes. Viņa kustējās tā kā uz locekļa, un sajūtas bija neaprakstāmas. Vēlāk viņa sāka masēt manu locekli. Viņai tas izdevās tā, it kā sūkātu. Skaņas līdzīgas, dēļ eļļas sajūtas arī un bonusam nekas nav redzams. No sākuma reāli likās ka sūkāt. Beigu beigās pēc kāda laba laika, kad viss jau kūpēja, izrāvu viņai no rokām, lai novestu visu līdz beigām (tāda ir mana specifika, nevaru savādāk). Bet ar to viņa neliekas mierā. Kamēr es gatavojos finišēt, viņa pieliem 30 cm no manas galvas un uz ceļiem tupot sāk masturbēt. Protams, tas bija sekunžu jautājums un es beidzu.

Pēc tā, nesteidzīgi sarunājāmies, kamēr viņa braukāja visur apkārt manam loceklim. Kad tēmas sāka izsīkt cēlos un gāju dušā. Duša tīra, bet manam 185cm pa mazu. Praktiski, lai izmazgātu galvu vajag nedaudz ietupties. Dvielis bija tīrs un dušas želeja laba. Pēc dušas apģērbos, nerēķinājos ar bonusu un viņa mani pavadīja līdz durvīm.

 

10 no 10. Viņa ir vairāk par 40 eur vērta dēļ attieksmes un profesionalitātes. Braukšu vēl!!

 

p.s. viņai ir smuks pīrsings mincītī :)

Forši :D

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.