Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27121153 => Loretta (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Atskats par tikšanos vakar pēc intim sludinājuma:

Seksuaala brunete, lielaam, skaistaam kruutiim un skaistu augumu uzaicinaas tevi ciemos.... Foto mans, atrodos centraa, atbildeešu tikai zvaniem, masaažu gan nepiedaavaaju.Riigaa buushu shodien un riit! .

Vārds: LORETTA
Vecums:39
Tālrunis:27121153
Vieta:Rīga, Centrs

Sarunāju, jo netiku pie citas uz masāžu. Takse četri.O (pēc xtra cenzūrām sanāk divi zilie) eur par 0,5h. Foto un apraksti tēmā atbilst. Vizuāli MILF tipa sieviete ar nedaudz krokām un krunkām, bet lielām silikona krūtīm, dupsim no aizmugures forma laba. Attieksme lietišķa un varbūt arī vēl tetovējumu dēļ kaut kā atgādināja baikeru sievieti. Vieta netālu no Elku ielas un Senču ielas krustojuma. Dzīvoklis plašs un ar visām minimālām ērtībām. Naudu pirms dušas un pēc dušas uz gultas. Nedaudz ar krūtīm pabraukāja pa priekšpusi, uzreiz virsū gumija un tālāk nedaudz mutiskais. Pēc tam jātniece, pamīšus no aizmugures un misionārs dažādos leņķos, kamēr beidzās laiks. Procesā nedaudz pastenēja, bet kopumā darbības bez efekta. No ierašanās līdz prom došanās brīdim apm.35min.

Kopumā teiktu, ka bija vairāk zināšanai - varētu atkārtoti, ja dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.

Capture.JPG

Link to post
27121153 => Loretta (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts
On 6/3/2019 at 4:32 AM, xtris said:

Man ar viņu tik ļoti negāja kopā,ka no dzīvokļa izgāju 3 min. laikā. Tieši tik maz vajadzēja lai zustu jebkura vēlme pist. Pamatot grūti,varētu teikt stulbs konveijers. Ja man kas jūtami krīt uz nerviem es nepalieku jo laba jebļa tur nekādi nebūs,bet sūdīgu man nahuj nevajag.

Varbūt vnk apstākļi neveiksmīgi sakrita,jo milfas drusku zem 40 ir bijušas labākā pieredze šai frontē

Tu tiki līdz dzīvoklim, man jau 4sexā atteica, jo skatās, kurš xtra raksta atsauksmes. No foruma tēmas ierakstiem izskatās, ka zvaigznes bija pareizi sastājušās.

Capture.JPG

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.