Atcerējos gadījumu, kkā sagribējās kādu izdrebināt, bija sesdiena skatos intim tur nekā laba nav, plus vēl šaubīgo bilžu slud. Neceļ, tajā dienā, skatos vecākus sludeļus uzpeld Lelde, uzrunāja formas, eh ka ņemšu vēsturi pārbaudīšu, savulaik patika viņu drebināties, zvanu sauc bija ap 13, ilgi sauc, paceļ drūmā balsī atbild jūtami sagurusi, prasos ciemos, šī atbild, ko šodien?!!? es saku jā, ai man jātaisās, jākrāsojās, karoče saku tik slikti bez krāsošanās... klusums, sapratu negribu cikvēku mocīt, un fasādi lupināt! Noliku klausuli! Tā kā spriež paši!
Biju pagājušā gada nobeigumā, uzrunāja bildes nolēmu pārbaudīt, adrese iepriekš minētā pie bērnu pasaules, bija laipna tel sarunā, māja iekšpagalmā, trepjutelpa nekāda, atvēra durvis samērā simpātiska, apakšvełā, dāma patīkama gadi pāri 45 kopta smaržīga, tapēc paliku dzīvoklis piektāmēts ar mantām, pocesā aktīva, minec labs, laba aktīva, grozi kā gribi, bet visvairāk pārstidza kājstarpes konpresija, tādu nebiju dabūjis nekad, iesaku dēł konpresijas, vairs neiešu dēł dzīvokła.
Biju, pat var teikt, nesen, pirms nepilna mēneša, nu tā, kā jau sena darbone, biju pirmo reizi, bet to varēja just, just varēja ka bija kko paņēmusi uz krūts, nedaudz oda pēc alkohola. Attieksme patika, labi uzvilkos, visvairāk patika stingrais dibens, un krūtis, neēsmu skops, bet par to kāpostu, divreiz vajadzētu darboties, bet nu tas ir mans viedoklis, vai iešu vēl, nē.
hai, ilgu laiku domāju pie kuras pieskriet, visas vecās labās kkur pazudušas, a jaunas nav nākušas klāt kuru foto mani uzrunātu, nu vot pagājušo nedēļu apastājos pie šīs, reklamējās jau sen ar šīm foto, sazvanīju, patīkama balss, sarunāju ka būšu, piebraucu netālu no salu tilta.
Durvis atver patīkam izskata sieviete gados, pēc sejas simpātiska, garā kleitā, aukstpapeidenēs, aicina iekšā, pagriež muguru oppā tāds dekoltē ka redzama dibenstrīpa, uzvilka mani, tapēc arī paliku, kkur rakstījusi ka šai 34, nūu, +5, tāds varētu būt viņas vecums!
pats process, fiksi nomazgājos, eju šī jau guļ gūltā, nūū jā kleitā bija apetilīgāka, krūtis ir savulaik var redzēt ka bijušas lielas formīgas, kkas vēl ir palicis, ir vēders, bērni darijuši savu, labs i nometos uz muguras, biku paglaudīja, parīvējās, uzvilkos, pabāza zem manīm roku, sāka burkānu glaudīt bij labi pieprot To lietu viņa. Apmetos vairs negribēju gaidīt, šī turpināja rīvēt ar roju, uztina gumiju, minets labs, bet ne izcils, tad uzrāpās virsū, skaņas nāca dabīgas, pamainījāmies ar pozām, x1beidzu, papļāpājām, apskatīju viņas augumu, dibens pievilcīgs, kājstarpe bija izskūta, priekšā bija atstājusi strīpu, uzvilkos un pajautāju turpināt 2x Sieviete aktīva, pati sevi bužina, un pavelkas atstāju 50,-. Bildes atbilst viņai, foķēts tai pašā dzīvoklī, kā jau teicu daudzus gadus atpakaļ, viss ar gumiju!
...foto kādus nu 2us gadus točna ir vecas, interesanta uzņemšana, laiku neskatās, ja pats nesteidzini tad var ievilkties uz ilgu laiku. Balzaka vecuma sieviete, aktīva, ir sanācik ka pati beidz, vai nu dikti labi ir uztrennējusi vāveres muskuļus! Bildēs var sazīmēt to pašu dzīvokli kur pieņem.
Nu, hvz, man liekas ka TUR pat uz ļubiķeļa nevelk, kā jau iepriekš minēka, uz kājām tāds apmatojums ka lien caur zeķubiksēm, ja jau šī startē tādā biznesā, tad jau epilātoru vajadzētu ielaist savā apmatojumā, es kā TO ieraudzīju tā aizlaidos prom!
Ierakstīts
Atcerējos gadījumu, kkā sagribējās kādu izdrebināt, bija sesdiena skatos intim tur nekā laba nav, plus vēl šaubīgo bilžu slud. Neceļ, tajā dienā, skatos vecākus sludeļus uzpeld Lelde, uzrunāja formas, eh ka ņemšu vēsturi pārbaudīšu, savulaik patika viņu drebināties, zvanu sauc bija ap 13, ilgi sauc, paceļ drūmā balsī atbild jūtami sagurusi, prasos ciemos, šī atbild, ko šodien?!!? es saku jā, ai man jātaisās, jākrāsojās, karoče saku tik slikti bez krāsošanās... klusums, sapratu negribu cikvēku mocīt, un fasādi lupināt! Noliku klausuli! Tā kā spriež paši!