Nu, pie ieejas (uz ielas gan) dežūrē skapis, kurš Tev ātri ieskaidrotu, vai var naudu prasīt atpakaļ, vai nē. Pie kam, te jau nav runa tikai par to, kurš kuram zobus izsitīs, bet par skandālu (pat, ja skapja nav un tikai meitene sāk ālēties) - ja lieta līdz policijām nonāk, nu, es piemēram, esmu precējies, tad i dimbā.
Pēkšņi atskārtu, ka man tak nav bijušas latinos meitenes (kaut arī vai pus pasaule apbraukāta), vot i pavilka uz eksotiku. Jā, zinu - neviena laba atsauksme par šo publiku šeit nav, bet štukoju - ko ta meitene var sabojāt? - prasības man bija tupi nodrāzties, žvik-žvak, un miers. Nu, jā - kļūdījos, var gan sacūkot procesu, ka maz neliekas Otrā sliktākā pieredze visā mūžā - pirmo vietu tomēr saglabā "zobu Jana/Viktorija/Alina (20) Jugla" 3 gadus atpakaļ (arī tad bija (20) , kaut arī - šitā tuvu bija, lai rekordu pārsistu.
No komunikācijas pa WhatsApp: 120/200 EUR, ""My services include erotic and sensual full body massage, amazing blowjob, handjob, hot interbreast sex, all positions, striptease, and wonderful sex. I offer bj no condom, golden shower, passive rimming and anal for extra."
OK, pieņem Matīsa ielā, ierodos - pēc bildēm viņai biju devis gadus 30 (ir vienā bildē labi rokas redzamas, sievietes vecuma indikators nr. 1 :), tas arī apmēram bija, nu, protams, bik-bik vecumu piemetam (pie 30, ne jau 23 , noņemam smaidu, fotošopa smūsingus, apkārtējo noskaņu utt. Vai vēl labāk - izmantojam eraser tūli, un bildes neņemam vērā.
Angliski ne vārda - vienkārši neviena Pat pašas elemetārākās frāzes nesaprot. Sejā pilnīgi tupa nesapratne, tarkšķ tik savā "espagnole" un miers. Nauda, protams, pa priekšu. Dvielis dušai - roku izmēra, bet nu vismaz sauss. Karstā ūdens nav. Tālāk - galīga katastrofa. Parāda ar pirkstu uz gultu, OK, atlaižos, ievelku elpu sagatavojoties relaksēties ar "amazing blowjob, handjob", izelpot nepaguvu, jau mīkstam štrumentam prezervācija virsū, iestūķējusi kāds ir, to sevī un sāk lēkāt. Jopķ...!!! Labi, mēģinu pieķert roku pie krūtīm - skuju, izlokās kā čūska, manipulē ar elkoņiem, lai aizstumtu tevi prom. Bļāģ! Labi, saku - pārejam uz doggy (to vārdu vismaz saprot). OK, nu jau smukāks paskats, varētu pat mēģināt sākt uzbudināties - gribu roku uz dibena uzlikt. Vai dieniņ! Gandrīz histērija - ar vienu roku aizklāj dibenu, otru roku kājstrarpē, tarkšķ kā ložmetējs... Es mēģinu paskaidrot, ka nekādi "fingeringi" neinteresē, tik "aptačot", skuju...
Vārdu sakot - pakalpojums sūds kubā, un bez visa kociņa. No latinos eksotikas esmu izārstējies uz ļoti ilgu laiku. Ar baismīgu gribasspēku nobeidzu, gāju prom pasmejoties par sevi, bet - OK, vismaz neņēmu "una hora" , na vsjo, pro vsjo - 25 minūtēs iekļāvos.
WhatsApp: "Пол часа 60. Секс масажь минет. Бривибас 37". Kaut kā man tas izskats ļoti uz pīļknābismu vilka, paprasīju aktuālo foto - ar to arī komunikācija beidzās.
Tagad arī tiek piedāvāts, vismaz man bija uzreiz WatsAppā detalizēts preiskurants ar visiem dibenpriekiem. Nezi, varbūt nevar prasīt ierodoties, ja iepriekš nav atrunāts, varbūt tai dienā attiecīgā vieta savu resursu jau bija izstrādājusi, nu, kas zina...
Biju šodien pie viņas. Pieņem Brīvības 148. Ir watsup. Tas dzīvoklītis tur labs, dušiņa pamaza bet ir ok. Dvielis ok.
Bildes īstās, cena kā rakstīts augstāk. Jā ir no Ukrainas. Mazs augumiņš un krūtis. Tiem kam vajag lielas krūtis nav priekš jums.
Manuprāt bija ļoti mīļa. Domāju iešu vēl.
Mans verdikts - profesionāli pieklājīga, tas arī viss. Pasīva, +/- ko saka to dara, dažas pozas viņai nepatīkot. Pa to cenu (60/100), nu, ļoooti gariem zobiem - ir OK fiksās izšaušanas variantam. Otrreiz noteikti neiešu.
Par Dasha 27141273 - bildes atsauc atmiņā, ka zināma, bet datos nevaru atrast, tātad, iepriekš bija ar citu numuru un/vai vārdu. Kaut kas tur bija garām, šķiet, ka dzīvē jāmet gadi klāt, savi +10 ēnā vismaz.
Jauna čikita, tikko iebraukusi. Milana t. 28922687
[...]
Seja (wacapā ir sejas bilde bez fotošopa, spriediet paši).
[...]
Vot, es jau biju sapakojies iet, bet tieši WhatsApp profila bilde bija tā, kas beigās atbaidīja Lūpas izskatījās tā sacūkotas ar plastiku, ka tomēr nesaņēmos.
Man šitā ielidoja bleklistā - sarunāju visu, ierados - gali ūdenī. Pagaidīju minūtes 15, nosalu, kā suns (bija ģēla, kakraz, kad sals bija uzkritis), un "labā" noskaņā devos prom.
29597131 Ника (22) - cenrādis 9 sarkanie/12 sarkanie, atrodas Ģertrūdes ielā. Atsūtīja arī tekošos selfijus (pat ticamus). Izskatās smuka, tagad kožu elkoņos, jo norāvās pasākums personīgu iemeslu dēļ. Vēl ir plānos taisīt otro piegājienu
Es teiktu, ja arī ir kas labs, tad nav redzēts Ja nopietni - vairāk kā gada laikā tikai divi pieminēt vērti varianti.
Par minētajiem numuriem:
26126684 Diamond (24) jau šeit ir bijusi (toreiz 25712810). Ir kopā ar draudzeni 20273609 Veronika (23) (toreiz 25692932). Katra atsevišķi 6O/1OO EUR 0.5/1h. Tā, tikai iesakos, interese apmeklēt bija, bet viņām nav WhatsApp, savādāk šobrīd nekomunicēju, tad nekā. Varbūt atsauksmes ir atrodamas ar vecajiem numuriem, man slinkums meklēt.
25204838 25228553 - spriežot pēc meilu adresēm - midzenis Brīvības 148, noīrēts dzīvoklis, vienā istabā apsardze un menedžeris, pārējās - meitenes (tur, piemēram, vēl 26944555 Naģežda, utt.) . Pie konkrētās meitenes neesmu bijis, bet šādi varianti parasti izceļas ar superpārforsētu konveijeru, pēc tā sev jautā - un ko es tur vispār darīju? ADD: Bija vēlme pieskriet, pētīju abas, bet kaut kā WhatsApp profila bildes nepavilka, pieņemu, ka krietni jaunākas, kā intim.lv izliktās.
+
kā man te ziņo anonīmi, bet absolūti uzticami avoti :), tā arī varētu būt - gan vismaz divas meitenes, gan menedžējošais sastāvs. Esot blondīne (28-30 gadi) & brunete - bišķi jaunāka, abas maza auguma, masa vismaz 65 kg. Galvu gan ķīlā nelikšu, atstāšu atkāpšanās ceļu, ja nu tomēr man par citu dzīvokli stāstīts tika, iespējams par augšminēto Sofiju 20440974 Daudz viņas tur Brīvības 148...
EDIT: pats bišķi saputrojos - Brīvības 148 ir 25204838 + 26944555, bet 25228553 = Vagonu 22, ar cenrādi 7O/12O EUR.
Labās ziņas: pēc ilgiem laikiem tīri normāls variants starp iebraucējām (līdz šim statistika - bij ļoti OK ar vienu no aziātēm, un viens tāds gandrīz gandrīz OK, bet pārējie piedāvājumi - totālas h*ņas). Šito lieku aiz aziātes Nauda gan pirms procesa. Bet tā - jauns skuķis (par 21 gadu gan varētu strīdēties :), gan uz mutes nebija kritusi, gan augums man patika - nebij resna un mazas spicas krūtis. Gan darbojās pietiekami žiperīgi un neniķojās par pozām. Vārdu sakot - viss čikeniekā (duša, dvielis, process, etc.), gandrīz nožēloju, ka neņēmu uz stundu, bet tikai 0.5.
Sliktās ziņas - totāls dispečeru variants, tātad - pulblicēto bildi ignorējam, meiteņu gan jau vesels pūlis, nekāda garantija, ka būs tā pati. Jāierodas Zvaigžņu/Alauksta krustā, jāpiezvana, ka esi klāt. Tad pēc pāris minūtēm jāpiezvana atkal, un pasaka adresi. Manā gadījumā - labi zināmā Zvaigžņu 24.
Pa WhatsApp tika atsūtīs vesels preiskurants ar vismaz 6 pozīcijām, tātad - ir dopi. Nonivelējot līdz bāzes variantiem - zaļš par stundu, oranžs+zils par 0.5.
Es teiktu - pārāk plašs pakalpojumu klāts, ņemot vērā dāmas gadus Vairāk velk uz suķiku kantori. Stingri arī norādīts - nezvanīt, tikai tekstuālā komunikācija. Es šoreiz pagaidīšu, kamēr kāds cits noriskēs
20204182 - jā, bija Sofija, tagad Liza, un tagad visas bildes ir feikās. Man (vēl Sofijas laikos), bija doma apmeklēt, bet viņa nebija ar mieru atsūtīt aktuālo bildi - oj, inetā visas esot īstas, un cauri. Bļin, man no 8 viesstrādnieču apmeklējumiem 7 realitātē bija kas krietni begemotiskāks, kā bildē, te pat pie kājas, ka bildes īstas
Bildi aizmirstam Tā gan ir viņas, bet kā man 3 no 4 pēdējiem importa dāmu apmeklējumiem ir sanācis - liekam mierā mākslu, dzīvē viss ir daudz vienkāršāks. Pa WhatsApp atsūtīja papildus bildes, bet es, nu jau rūdīts kaujās, prasīju, lai atsūta aktuālo selfija bildi, ko arī saņēmu, tāpēc piekritu apmeklējumam. Dzīvē tevi sagaida kaut kas daudz nošņurkušāks, pumpaināks un plankumaināks (alerģija esot . Tā jau - meitene jauna, āda patumša, sazin, kas tur par asinīm klāt. Pati no Krievijas. Pirms vēl galošas novilku, trīs reizes paguva naudu paprasīt. Pārējais viss standarta - orālais / klasiskais, nekādu atkāpju, jo biju 1/2h ņēmis - šeit tā ir ekonomiskā klase, ne tikai laika, bet arī izpildījuma ziņā Visumā, kā krievi saka, "na troječku"... Ieskriet izšauties var, bet nekas sevišķs nav gaidāms, un skatos, ka pa 50E pusstundas ar sāk piedāvāt iebraukuma dāmas - vakar bija arī tāds variants, bet paņēmu šo, jo pāris kvartālu tuvāk .
25353995 Anetti (21) - Brīvības 148; 100E=1h, 60E=0.5h, klasika, orālais ar gumiju.
Vairāk mīnusu, nekā plusu... Bildē viņa (tieši uz bildēm uzķēros), bet bildēts pāris gadus atpakaļ, un šo laiku pavadījusi uz stingras burgeru diētas. Nav ļumīgi resna, bet disonanse ar bildi krietna Krūtis mazas, bildēs izskatās apjomīgas, bet dzīvē galīgi neatbilst (tas gan mani neuztrauc, jo arī mazas krūtis patīk). Pirmo reizi uzmeta - kad atbraucu, uzpīkstināja, ka būšot tik pēc stundas. Bilžu iekārdināts citudien devos vēlreiz, nācās gaidīt, līdz ārā no dzīvokļā izmetās kaut kāds tips, droši vien iepriekšējais klients. Darbs, tātad, kā saka, rokas nenolaižot, pat nebij īsti filma, ko bijām sarunājuši. Dvielis nesvaigs, kaut arī sauss. Process arīdzan ne pārāk - niķojās par pozām, šamais, redz, esot izvirtība, tas atkal nepatīkot... Ar to visu labsajūtu atsita Blakus istabā varētu būt suteneris vai apsardzes mūļi - skrien atdot naudu. Īsi sakot, nepatika...
Ierakstīts
Nu, pie ieejas (uz ielas gan) dežūrē skapis, kurš Tev ātri ieskaidrotu, vai var naudu prasīt atpakaļ, vai nē. Pie kam, te jau nav runa tikai par to, kurš kuram zobus izsitīs, bet par skandālu (pat, ja skapja nav un tikai meitene sāk ālēties) - ja lieta līdz policijām nonāk, nu, es piemēram, esmu precējies, tad i dimbā.