Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Daniela (23) 20489391
Ierakstīts

Nu, pie ieejas (uz ielas gan) dežūrē skapis, kurš Tev ātri ieskaidrotu, vai var naudu prasīt atpakaļ, vai nē. Pie kam, te jau nav runa tikai par to, kurš kuram zobus izsitīs, bet par skandālu (pat, ja skapja nav un tikai meitene sāk ālēties) - ja lieta līdz policijām nonāk, nu, es piemēram, esmu precējies, tad i dimbā.

Link to post
Daniela (23) 20489391
Ierakstīts

Daniela (23) 20489391

https://www.gribu.lv/eskortpakalpojumi-masaza/daniela-riga-7642277

image.thumb.png.c3eac8af1c9f795a312618bf4a5ba681.png

Pēkšņi atskārtu, ka man tak nav bijušas latinos meitenes (kaut arī vai pus pasaule apbraukāta), vot i pavilka uz eksotiku. Jā, zinu - neviena laba atsauksme par šo publiku šeit nav, bet štukoju - ko ta meitene var sabojāt? - prasības man bija tupi nodrāzties, žvik-žvak, un miers. Nu, jā - kļūdījos, var gan sacūkot procesu, ka maz neliekas :) Otrā sliktākā pieredze visā mūžā - pirmo vietu tomēr saglabā "zobu Jana/Viktorija/Alina (20) Jugla" 3 gadus atpakaļ (arī tad bija (20) :), kaut arī - šitā tuvu bija, lai rekordu pārsistu.

No komunikācijas pa WhatsApp: 120/200 EUR, ""My services include erotic and sensual full body massage, amazing blowjob, handjob, hot interbreast sex, all positions, striptease, and wonderful sex. I offer bj no condom, golden shower, passive rimming and anal for extra."

OK, pieņem Matīsa ielā, ierodos - pēc bildēm viņai biju devis gadus 30 (ir vienā bildē labi rokas redzamas, sievietes vecuma indikators nr. 1 :), tas arī apmēram bija, nu, protams, bik-bik vecumu piemetam (pie 30, ne jau 23 :), noņemam smaidu, fotošopa smūsingus, apkārtējo noskaņu utt. Vai vēl labāk - izmantojam eraser tūli, un bildes neņemam vērā.

Angliski ne vārda - vienkārši neviena :) Pat pašas elemetārākās frāzes nesaprot. Sejā pilnīgi tupa nesapratne, tarkšķ tik savā "espagnole" un miers. Nauda, protams, pa priekšu. Dvielis dušai - roku izmēra, bet nu vismaz sauss. Karstā ūdens nav. Tālāk - galīga katastrofa. Parāda ar pirkstu uz gultu, OK, atlaižos, ievelku elpu sagatavojoties relaksēties ar "amazing blowjob, handjob", izelpot nepaguvu, jau mīkstam štrumentam prezervācija virsū, iestūķējusi kāds ir, to sevī un sāk lēkāt. Jopķ...!!! Labi, mēģinu pieķert roku pie krūtīm - skuju, izlokās kā čūska, manipulē ar elkoņiem, lai aizstumtu tevi prom. Bļāģ! Labi, saku - pārejam uz doggy (to vārdu vismaz saprot). OK, nu jau smukāks paskats, varētu pat mēģināt sākt uzbudināties - gribu roku uz dibena uzlikt. Vai dieniņ! Gandrīz histērija - ar vienu roku aizklāj dibenu, otru roku kājstrarpē, tarkšķ kā ložmetējs... Es mēģinu paskaidrot, ka nekādi "fingeringi" neinteresē, tik "aptačot", skuju...

Vārdu sakot - pakalpojums sūds kubā, un bez visa kociņa. No latinos eksotikas esmu izārstējies uz ļoti ilgu laiku. Ar baismīgu gribasspēku nobeidzu, gāju prom pasmejoties par sevi, bet - OK, vismaz neņēmu "una hora" , na vsjo, pro vsjo - 25 minūtēs iekļāvos.

Vai iesaku? :) Nedomāju, ka jāatbild...

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.