Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
diosa (30) 20305567
Ierakstīts

Atskats par tikšanos aizpagājušajā mēnesī pēc gribu sludinājuma :

💕a goddess body in Riga, great attributes available to fill you with pleasure, satisfy your most intense desires, you want anal, it's yours, you want big tits, they are yours, come and enjoy a moment of satisfaction and sweetness, I have what you are looking for 😈💕💋

Info deva sarakstē, uz vietas izrādījās, ka pati neraksta un pat nezināja, kas apspriests ar operatoru. Takse bija trīspadsmit.nulle eur. Foto atbilst. Vizuāli maza sieviete ar lielām silikona krūtīm, miesa nedaudz ar krunkām un krokām. Attieksme lietišķa, angliski neprata, lietojām google translate. Vieta bija Rīgas centrā, netālu no Krišjāņa Barona ielas un Stabu ielas krustojuma. Pirms dušas norēķins, pēc dušas nedaudz maigošanās un masāža. Pēc apgriešanās mutiskais, no aizmugures un misionārs, kamēr apnika viņas aizrādījumi, kur un kā drīkst pieskarties. Procesā stenēja samāksloti. Opcijas: ja kopts, skūpstīšanās un orālais bez gumijas. No ierašanās līdz promdošanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija tikai zināšanai, jo interesē vingrākas.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 5.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,4.

 

Cap.JPG

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts

Atskats par tikšanos šodien pēc puh sludinājuma

Симпатичная брюнетка с пышными формами пригласит в гости обеспеченого мужчину на расслабляющий массаж с продолжением... Только звонки
 
Informāciju deva whatsapp sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur pa 0,5h. Sludinājuma foto atbilst. Vizuāli pusmūža sieviete ar maz krunkām un krokām, palielinātām lūpām un silikona krūtīm. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta netālu no Matīsa ielas un Vagonu ielas krustojuma ēkā, kur ir arī citas ārzemnieces. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas pie gultas un vēlāk uz tās maigošanās. Tālāk nedaudz mutiskais. Pēc tam dažādos leņķos jātniece, no aizmugures un misionāras, kamēr bija pagājis laiks. Procesā stenēja patīkami, bet vairāk samāksloti. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija zināšanai, jo interesē sievietes bez silikoniem.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Capture5.JPG

Link to post
SWEET.CAT (25) ( Angela ) 26982856
Ierakstīts

Atskats par tikšanos vakar pēc sludinājuma puh:

Молодая и сексуальная приглашаю в гости щедрого джентльмена фото мое на звонки отвечаю сама без подруг, есть WhatsApp могу выслать больше фото и видео.
Рядом с домом бесплатная парковка
???
26964712

Vārds: ?Анжела?
Vecums: 23
Telefona numurs: 2696**** Parādīt tālruni
E-pasts: lil***@gmail.com Parādīt e-pastu

Takse bija seši.o (pēc xtra cenzūrām trīs zilie) par 0,5h. Foto un apraksti atbilst. Vizuāli pusmūža sieviete, miesa ar dažām krunkām un krokām, dibenam no aizmugures proporcionāla un iespaidīga forma (vēl apm. tādu redzēju tikai ukrainietei Karinai). Attieksme draudzīga un pieklājīga, nedaudz angliski arī sanāca sazināties. Vieta netālu no 11. tramvaja Brasas stacijas daudzdzīvokļu ēkā, kur arī citas. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju istabā, pēc dušas uz gultas. Tālāk pie gultas nedaudz maigošanās. Sāka mani skūpstīt un ar mēli braukāt gar kaklu un seju. Varbūt paralēlā dimensijā ir LORs, jo ātri pārgāja pie kreisās auss un gandrīz šķita, ka ar mēli veic auss skalošanu. Tālāk uz gultas, uzreiz virsū gumija un nedaudz mutiskais. Pēc tam dažādos leņķos no aizmugures. Procesā stenēja patīkami. Pēc apm. 20min sāka mudināt beigt, jo pagājis laiks. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka apmeklējums bija vairāk zināšanai, bet varētu atkāroti, ja dotu arī dupsi un varētu ilgāk.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,6.

Capture.JPG

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts

Atskats par tikšanos vakar pēc intim sludinājuma (iespējams, ka importa dāmu tēmā jau bija, bet pēc tel. Nr. neatrada):

Сексуальная, ухоженная и приятная в общении блондинка с красивой грудью и телом приглашает мужчину на нежный релаксирующий массаж с очень приятным продолжением.Живу в центре, удобно оставить авто. .На смс не отвечаю. Звони 2. Фото мое реальное. +37124825686
 
Vārds:Евгения
Vecums:28
Tālrunis: +37124825686
E-Pasts:Zar***@inbox.lv
Vieta:Rīga, Centrs

Whatsapp sarakstē taksi minēja pieci.O (pēc xtra cenzūrām divi zilie un viens sarkanais) eur par 0,5h. Prot arī nedaudz angliski. Foto atbilst, vizuāli pusmūža ukrainiete, varbūt nedaudz lielāks vēderiņš, bet krūtis patīkamas. Varbūt, ka bija ballējusies, jo balss skaņa šķita nedaudz raupja, bet, kā jau daudzām ukrainietēm, attieksme laipna un patīkami iztapīga. Vieta netālu no Matīsa ielas un Vagonu ielas krustojuma ēkā, kur ir arī citas no Ukrainas. Moderns un neliels īres dzīvoklis ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju uz galda, pēc dušas uz gultas. Sāka maigoties, skūpstīt torsu u.tml. Tālāk nedaudz mutiskais. Pēc tam jātniece, pamīšus dažādos leņķos no aizmugures un misionārā. Procesā uzkrītoši sauca par runcīti un citos mīļvārdiņos, stenēja vairāk samāksloti. Opcijās bija mutisko bez gumijas, skūpstīšanās, beigt mutē u.tml. Pēc apm. 30min laipni mudināja beigt, jo bija pagājis laiks. No ierašanās līdz prom došanās brīdim apm.40min.

Kopumā teiktu, ka apmeklējums bija vairāk zināšanai - atkārtoti varētu, ja dotu arī dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 8.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

 

 

Capture.JPG

Link to post
ANNA (~26) 25357363
Ierakstīts

Atskats par tikšanos šodien pēc intim sludinājuma:

Жду в гости
 
Vārds:Anna
Vecums:25
Tālrunis:26911969
E-Pasts:sof***@inbox.lv
Vieta:Rīga, Centrs

Whatsapp sarakstē taksi minēja pieci.O (pēc xtra cenzūrām divi zilie un viens sarkanais) eur par 0,5h. Prot arī pietiekami angliski. Foto atbilst. Vizuāli jauna un slaida ukrainiete, krūtis patīkami tvirtas un dupsim teicama forma. Attieksme laipna. Vieta netālu no Matīsa ielas un Vagonu ielas krustojuma ēkā, kur ir arī citas no Ukrainas. Moderns un neliels īres dzīvoklis ar visām minimālām ērtībām. Pēc dušas uz gultas. Sākumā bija glāstu masāža, nedaudz patērzējot. Tālāk uzreiz virsū gumija un nedaudz mutiskais. Pēc tam jātniece, dažādos leņķos no aizmugures un misionārā. Procesā stenēja ļoti patīkami, īpaši pie dziļākiem grūdieniem. Pēc apm. 30min laipni mudināja beigt, jo bija pagājis laiks. No ierašanās līdz prom došanās brīdim apm.40min.

Kopumā teiktu, ka apmeklējums bija vairāk zināšanai - atkārtoti varētu, ja būtu vairāk opcijas, īpaši dupsi.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Capture.JPG

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.