Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Izlasot šo visu, primkārt, jūtos gandarīts, ka man viss kopumā bija uz "8+" un ar mani nenotika dažu biedru piedzīvotais: nečiepstēja; nepuņķojās; sliktu elpu nejutu, nesmirdēja pēc sīpoliem; neieinteresētu attieksmi nemanīju; starplaikā un aizejot nesmēķēja; nevienā brīdī nerunāja facetime ar kādu telefonā; nekomentēja un nemācīja kā ir pareizi; ziedi nemētājās uz zemes istabā; jaunkundze nelikās sagurusi; kaprīzes nesākās, kad ar izsniegto kabatlakatu nebija izdevies noslaucīties pilnīgi sausam; nenorādīja, ka pieskarties drīkst tikai pareizi; nekādu lekciju cik tas bija slikti nenolasīja; sexa laikā neuzšāvu pliķi viņai pa dupsi – tāpēc nepiedzīvoju, ka viņa apstājās pilnībā nomainot balss toni. Jā dvielis bija virtuves izmēra, bet tādus iedeva divus.

Otrkārt, varu izdarīt secinājumu priekš sevis, ka gaume vairums gadījumos man sakrīt ar: Leosexual;  ximist; Esesmudzivnieks; John0405; Fantom12; oskars223322;  Auseklis; Real John Doe;  Jacomo; Petarde; Juris5555; hvz3; GRoms; kick_ban; zestj; Puss_magn; kaha.

Teškārt, turpmāk kritiski būs jāskatās uz kādu 3 biedru atsauksmēm. Ne tāpēc, ka šoreiz viņu atsauksmes sliktas, bet tāpēc, ka iespējams gaumes atšķiras, vai arī meiča ar viņiem nebija uz 1 viļņa, iespējams: pārgurusi, apslimusi, neomā, vai jebkurs cits meičas sliktās attieksmes neattaisnojošs iemesls.

Nastja (26), 26942903
Ierakstīts
On 10.10.2025. at 09:57, Viks69 teica:

Sorry, nav plāna provocēt. Plānoju tuvākajā laikā meiteni apciemot un tā kā vizuālais man ir svarīgs tad jautāju par to. Man vienkārši patīk slaidas meitenes ar smuku dupsi. Pirmajā bildē jau viņa iskatās super labi, bet lasiju par to, ka pieņēmusies svarā un satraucos vai arī dupsis nav palicis liels.

Palūdz lai atsūta aktuālās bildes visādos rakursos un ar dupsi, gan jau neatteiks. Attiecībā par svaru: neredzēju viņu kad itkā bija pieņēmusies, tagad nekas lieks nav.

Attiecībā uz Jacomo jautājumu par aktuālo taksi, tad škiet, nekas nav mainījies no p.g.novembrī Argo99 norādītās

Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Vai tiešām "izskatās"? Man un tiem kas bijuši "neizskatās".

Iespējams, šim pirms 4 dienām forumā reģistrētajam biedram ir vai nu optikas problēmas vai arī "izskatās", ka tas mēģina provocēt pašu meiču, kura iespējams seko forumā rakstītajam par sevi un pasmaida. 

Piekritu Leosexual, Ximist, Oskars aprakstiem. Bet vienalga- necerēti labi

Dzīvoklis: 8/10 (Kr.Vald.ielas vārtrūmē, ar sakarīgu instrukciju nevar nomaldīties.)

Auto novietošana 7/10 ( man gan izdevās uzreiz perfekti perpendikulārajā ieliņā.)
Attieksme: 10/10 (tuvu GFE, negaidīju tik labu)
Augums: 9/10 (nekas lieks, kā foto, būtu nedaudz garāka tad 10/10 )
Minets: 9/10 (piedāvājumā bez prez.ja neiebilsti)

Sex 10/10 (3 gan tik izmēģināju, bet atdodas ar entuziasmu, centīgi un izskatās ka savs darāmais patīk, izbauda)
Krūtis: 10/10 (ja ieliktas, tad nevainojami padarīts)

Seja 8/10 (priekš kazahietes smuka)
Dvielis 6/10 (maziņš (atvainojās, ka tāds, bet bija ok)

Duškabīne 9/10 (normāla viss darbojās un mazg.līdzekļi netrūka.)
Angļu valodas zināšanas: nepamēģināju, teica ka protot, jo stradājot arī Fr.

Komunikācija 10/10

Izmaksu/snieguma attiecība 0.8/1

Vai iešu vel- iespējams aiziešu, attieksmes, centības un arī paša procesa dēļ

Nastja (26), 26942903
Ierakstīts
On 5.10.2025. at 14:45, Viks69 teica:

Sveiki,

Plānoju apcienot Nastju, bet šeit forumā vairākas reizes minēts viņas vizuālais izskats kā nepārāk labs.

Kur ir tā problēma, Nastja pēc sejas nav pārāk skaista?

Problēmas pie Nastjas nav. Tik daudz patiesi pozitīva cik par viņu šeit ir sarakstīts ir reti par kuru vēl. Aizej un pārliecinies, ja nepatiks, vari apgriezties un iet prom citur kur vēlies

Lana (22) 28948769
Ierakstīts
pirms 18 minūtēm, traxer teica:

Если бы вчера она на час ответила бы раньше, я бы пошел к ней. А так пошёл к другой и не пожалел.

Пошёл к этой. 

8544688(9240728)-s-udovolstviem-skras.jpg

8544688(9240730)-s-udovolstviem-skras.jpg

ja slinkums izveidot atsevišķu tēmu, tad ko vairāk vari pateikt ?

Mazā Ukraiņu Maša 28927974
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 1. septembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 1. septembris - Iemesls nav norādīts
pirms 5 stundām, Heaven-Seven teica:

Man ar iedeva kurvīti. Pirmajā ziņā atsūtija price list, otrajā ar uzdoto jautājumu, kad var tikties?! Atbildēja : kad netiekas. 
To jau varēja arī pirmajā ziņā pateikt.🤷🏻‍♂️
Krč, priekšspēle bija, bet turpinājums neseko. Ejot pa centru, jūtoties kā neglītais pīlēns, kad par naudu ar vairs nevar. Iegāju “ My fitness”, nopirku mēneša abonomentu + 3x privātos treniņus ar treneri. 1h laikā, tagad izlādēšanās veselas 30dienas💪🏻 дякую!

Pirmais atraidījums dzīvē😁

Ļaunu prātu neturu, lai Marijai viss labi un forši. 
Lai šodien skan Dona un Ozola kopdarbs.
Героям слава!🇺🇦

1) brīvdienās tik tiešām netiekas, 2) vai NB vai eycon nav kādi dīvaini ieraksti par Tavu tel.Nr.lietotāju ?

Mazā Ukraiņu Maša 28927974
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 15. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 15. aprīlis - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, Alkashini teica:

What's wrong with boinking a hoe on the kitchen table?

iespējams, ka rūpējas par klientu drošību... pašam ikea virtuves galdam tā būtu beidzamā reize, kad tas atrastos vienā veselā gabalā, lūstot virsmai galda kāja varētu iesprūst aktivitātes pieprasītājam pēcpusē un tad bez 112 neiztiktu... 

ID объявления #6287956
  money-icon-24.png Коммерческое объявление
Имя Настя
Возраст 28
Город lv
Сайт http://PUH.lv
Номер телефона 26942903;
Электронная почта zaj***@gmail.com

image.thumb.png.d7828f1c6353ee0dd244e1d391512ded.png

Nastja (26), 26942903
Ierakstīts

Ir tik patīkami pēc ilgāka laika iegriezties pie meičas, pie kuras zini- būs jauka attieksme, kā pie senas mīļākās, nebūs ne konveijera (varbūt tajā dienā būsi vienīgais), ne citu mīnu..., kura pēc tam vēl ar kafiju pacienās  ...

Vienīgais mīnuss- šogad cena nedaudz piepacelta, bet ne tas augstākais variants- zemāka kā  latinos pusfeikiem. Iepriekšējā gadā cena bija: 3 zilie 30min, 2 oranžie 60min,

On 2021.12.10. at 14:46, Oskarsj teica:

Man arī uzrakstīja sapriecājos ka es īpašais taču nē vēl citiem kuri zem Sievu tupelēm sēž un trīc par telefonu ari uzrakstījusi🙈😂

Es uzreiz pēc uzaicinājuma biju klāt un kārtīgi viņu izdarbināju… Nu laba traki laba…

Man arī, bet man ilūziju nebija, ka es vienīgais īpašais. Mainīju plānus un biju klāt...

Teica, ka klientu maz, tāpēc tā izdarījusi, lai gan piekrita, ka tas nav pareizi pirmajai rakstīt, jo tiek pārkāpta konfidencialitāte, ja strādātu zem Aģentūras, tad dabūtu iekšā par šādu rakstīšanu viesiem...

Bet manī tas tik nostiprināja viedokli, ka nav zem sutjikiem... Jābaidās tiem, kam viens numurs un tas pats zem sievu tupeles, kā arī visiem tiem, kam jādreb dēļ savas reputācijas darbā vai dienestā, ja lohiem viens vienīgais numurs visiem dzīves gadījumiem...

Process labs, foto īstie un atbilst, kā jau biedri rakstījuši, aicinās vēl, iešu atkal, arī bez aicinājuma, maybe

M (~23), Maša, 289302**;
Ierakstīts
On 2021.12.10. at 11:16, Camry1212 teica:

Šodien pedeejaa diena bet viss pieraksts pilns liidz naktij. Masha laidiis majaas ar kuupošu vāveri🙈🙉😅

Uzrakstīju un varēju izvēlēties jebkuru pulksteņlaiku šodien pa dienu vai vakarā, nekas nebija rezervēts. Secinājums: priekš kāda vienmēr laiks atradīsies, priekš cita- vienmēr aizņemta.

Alena (25 gadi) 249322**
Ierakstīts
pirms 43 minūtēm, addict teica:

Man nav ne jausmas, no sakuma ir jaierauga, lai saprastu par ko iet runa! 👆😅

Ja reiz te kads saka, ka baigi laba, un jaslepj no citiem, tas rada interesi 🤔

nedomāju, ka tik ekstrēmu vēlies, bet kas zina, gaumes mainās: poliete LOVE no v22 (Porzingods notestējis, 7 balles no 10, mīnu nav). Tēma forumā:

Love 26698818 (alt. 29657700)

Martyna ( Monica ) (25) 22386411
Ierakstīts

iepriekšējā reizē šajā adresē Kungu25 bija Ruslana un Kristina, vienā stāvā, numuriņi netālu viens no otra, varēja ņemt pusstundu vienu un pēc pāris soļiem otru uz pusstundu par kopā 12 sark. Pie kam abas bija frilanceres, atkratījušās no Aģentūras, zem kuras bija pirmajā reizē ieradušās Rīgā (Kr.Bar.ielā24). ... ne vienmēr, Kungu ielas publiskajā ss izliktie īres dzīvokļi nozīmē to, ka meičas ir zem suteneriem... Arī šobrīd abas ir Rīgā, citās adresēs, par standarta praisu (60/100) un to foto puhā nav feiki... Paldies par brīdinājumu par viltus Monicu, gandrīz iekritu, ja būtu gājis ! Moder, lūdzu pārliec uz Importa dāmu topiku šo

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.