| ID объявления | #6287956 | 
|---|---|
| 
				 | 
		|
| Имя | Настя | 
| Возраст | 28 | 
| Город | 
				 | 

| Сайт | http://PUH.lv | 
| Номер телефона | 26942903; | 
| Электронная почта | zaj***@gmail.com | 
Mark.69 291
Ir tik patīkami pēc ilgāka laika iegriezties pie meičas, pie kuras zini- būs jauka attieksme, kā pie senas mīļākās, nebūs ne konveijera (varbūt tajā dienā būsi vienīgais), ne citu mīnu..., kura pēc tam vēl ar kafiju pacienās ...
Vienīgais mīnuss- šogad cena nedaudz piepacelta, bet ne tas augstākais variants- zemāka kā latinos pusfeikiem. Iepriekšējā gadā cena bija: 3 zilie 30min, 2 oranžie 60min,
Mark.69 291
On 2021.12.10. at 14:46, Oskarsj teica:Man arī uzrakstīja sapriecājos ka es īpašais taču nē vēl citiem kuri zem Sievu tupelēm sēž un trīc par telefonu ari uzrakstījusi🙈😂
Es uzreiz pēc uzaicinājuma biju klāt un kārtīgi viņu izdarbināju… Nu laba traki laba…
Man arī, bet man ilūziju nebija, ka es vienīgais īpašais. Mainīju plānus un biju klāt...
Teica, ka klientu maz, tāpēc tā izdarījusi, lai gan piekrita, ka tas nav pareizi pirmajai rakstīt, jo tiek pārkāpta konfidencialitāte, ja strādātu zem Aģentūras, tad dabūtu iekšā par šādu rakstīšanu viesiem...
Bet manī tas tik nostiprināja viedokli, ka nav zem sutjikiem... Jābaidās tiem, kam viens numurs un tas pats zem sievu tupeles, kā arī visiem tiem, kam jādreb dēļ savas reputācijas darbā vai dienestā, ja lohiem viens vienīgais numurs visiem dzīves gadījumiem...
Process labs, foto īstie un atbilst, kā jau biedri rakstījuši, aicinās vēl, iešu atkal, arī bez aicinājuma, maybe
Mark.69 291
On 2021.12.10. at 11:16, Camry1212 teica:Šodien pedeejaa diena bet viss pieraksts pilns liidz naktij. Masha laidiis majaas ar kuupošu vāveri🙈🙉😅
Uzrakstīju un varēju izvēlēties jebkuru pulksteņlaiku šodien pa dienu vai vakarā, nekas nebija rezervēts. Secinājums: priekš kāda vienmēr laiks atradīsies, priekš cita- vienmēr aizņemta.
Mark.69 291
pirms 11 minūtēm, cietoks teica:
only 131 km from Riga, don't cry
Mark.69 291
pirms 43 minūtēm, addict teica:Man nav ne jausmas, no sakuma ir jaierauga, lai saprastu par ko iet runa! 👆😅
Ja reiz te kads saka, ka baigi laba, un jaslepj no citiem, tas rada interesi 🤔
nedomāju, ka tik ekstrēmu vēlies, bet kas zina, gaumes mainās: poliete LOVE no v22 (Porzingods notestējis, 7 balles no 10, mīnu nav). Tēma forumā:
Love 26698818 (alt. 29657700)
Mark.69 291
On 2021.12.4. at 12:34, beton777 teica:Kā parasti, būs 150 kilogramiga cūciņa.
150 ir ne kg, 150- stundas cena, čoms PM atrakstīja, ka laba, skinni, ar baigām silik.bumbām ...
Mark.69 291
iepriekšējā reizē šajā adresē Kungu25 bija Ruslana un Kristina, vienā stāvā, numuriņi netālu viens no otra, varēja ņemt pusstundu vienu un pēc pāris soļiem otru uz pusstundu par kopā 12 sark. Pie kam abas bija frilanceres, atkratījušās no Aģentūras, zem kuras bija pirmajā reizē ieradušās Rīgā (Kr.Bar.ielā24). ... ne vienmēr, Kungu ielas publiskajā ss izliktie īres dzīvokļi nozīmē to, ka meičas ir zem suteneriem... Arī šobrīd abas ir Rīgā, citās adresēs, par standarta praisu (60/100) un to foto puhā nav feiki... Paldies par brīdinājumu par viltus Monicu, gandrīz iekritu, ja būtu gājis ! Moder, lūdzu pārliec uz Importa dāmu topiku šo

Ierakstīts
Izlasot šo visu, primkārt, jūtos gandarīts, ka man viss kopumā bija uz "8+" un ar mani nenotika dažu biedru piedzīvotais: nečiepstēja; nepuņķojās; sliktu elpu nejutu, nesmirdēja pēc sīpoliem; neieinteresētu attieksmi nemanīju; starplaikā un aizejot nesmēķēja; nevienā brīdī nerunāja facetime ar kādu telefonā; nekomentēja un nemācīja kā ir pareizi; ziedi nemētājās uz zemes istabā; jaunkundze nelikās sagurusi; kaprīzes nesākās, kad ar izsniegto kabatlakatu nebija izdevies noslaucīties pilnīgi sausam; nenorādīja, ka pieskarties drīkst tikai pareizi; nekādu lekciju cik tas bija slikti nenolasīja; sexa laikā neuzšāvu pliķi viņai pa dupsi – tāpēc nepiedzīvoju, ka viņa apstājās pilnībā nomainot balss toni. Jā dvielis bija virtuves izmēra, bet tādus iedeva divus.
Otrkārt, varu izdarīt secinājumu priekš sevis, ka gaume vairums gadījumos man sakrīt ar: Leosexual; ximist; Esesmudzivnieks; John0405; Fantom12; oskars223322; Auseklis; Real John Doe; Jacomo; Petarde; Juris5555; hvz3; GRoms; kick_ban; zestj; Puss_magn; kaha.
Teškārt, turpmāk kritiski būs jāskatās uz kādu 3 biedru atsauksmēm. Ne tāpēc, ka šoreiz viņu atsauksmes sliktas, bet tāpēc, ka iespējams gaumes atšķiras, vai arī meiča ar viņiem nebija uz 1 viļņa, iespējams: pārgurusi, apslimusi, neomā, vai jebkurs cits meičas sliktās attieksmes neattaisnojošs iemesls.