https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-milaya-nezhnaya-kr/5685683.html
Mark.69 291
pirms 13 stundām, beton777 teica:Эххх, так хочется навестить их 😋
Так вперед за латинской звездой кочевой,
До ревущих южных широт,
Где свирепая буря, как божья метла,
Океанскую пыль метет!
(Текст песни Никита Михалков)
https://teksty-pesenok.ru/rus-nikita-mihalkov/tekst-pesni-tak-vperyod-za-cyganskoj-zve/1874389/
(kamēr vēl nav prom devušās ne ta nach Argentina, Italia, Denmark)
Mark.69 291
pirms 16 stundām, beton777 teica:Pats gribu aiziet pie vinjas, bet domāju ka būs tomēr baļķis.
kādam jāpārliecinās vai tas ir tā
Mark.69 291
pirms 17 stundām, RihGre teica:Diemžēl, es pagadījos dienā, kad viņa ieradās LV. Piekrītu visam iepriekš minētajam.
Šis noteikti nav no tiem variantiem: “ai, gan jau palikšu un būs ok” 🥲
varēji uzreiz pabrīdināt. nebūtu daži vēlāk un vēl iekrituši
Ierakstīts
Izlasot šo visu, primkārt, jūtos gandarīts, ka man viss kopumā bija uz "8+" un ar mani nenotika dažu biedru piedzīvotais: nečiepstēja; nepuņķojās; sliktu elpu nejutu, nesmirdēja pēc sīpoliem; neieinteresētu attieksmi nemanīju; starplaikā un aizejot nesmēķēja; nevienā brīdī nerunāja facetime ar kādu telefonā; nekomentēja un nemācīja kā ir pareizi; ziedi nemētājās uz zemes istabā; jaunkundze nelikās sagurusi; kaprīzes nesākās, kad ar izsniegto kabatlakatu nebija izdevies noslaucīties pilnīgi sausam; nenorādīja, ka pieskarties drīkst tikai pareizi; nekādu lekciju cik tas bija slikti nenolasīja; sexa laikā neuzšāvu pliķi viņai pa dupsi – tāpēc nepiedzīvoju, ka viņa apstājās pilnībā nomainot balss toni. Jā dvielis bija virtuves izmēra, bet tādus iedeva divus.
Otrkārt, varu izdarīt secinājumu priekš sevis, ka gaume vairums gadījumos man sakrīt ar: Leosexual; ximist; Esesmudzivnieks; John0405; Fantom12; oskars223322; Auseklis; Real John Doe; Jacomo; Petarde; Juris5555; hvz3; GRoms; kick_ban; zestj; Puss_magn; kaha.
Teškārt, turpmāk kritiski būs jāskatās uz kādu 3 biedru atsauksmēm. Ne tāpēc, ka šoreiz viņu atsauksmes sliktas, bet tāpēc, ka iespējams gaumes atšķiras, vai arī meiča ar viņiem nebija uz 1 viļņa, iespējams: pārgurusi, apslimusi, neomā, vai jebkurs cits meičas sliktās attieksmes neattaisnojošs iemesls.